A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #42999 az asszisztens elemzésnél szokott olyasmit írni, hogy le kéne támadni xy játékost...namost az hol tudom beállítani, hogy támadja is le xy-t?
mert az ellenfél utasításainál csak olyan van, hogy szerelés, láb figyelés, lezárás és szoros emberfogás...melyikkel tudom letámadni az illetőt?
vagy egyáltalán érdemes komolyan venni ezeket az asszisztens elemzést? (szerintem igen)
közben:
RM - Sevilla 4-0 [Van der Vaart (2), Nani, Gago]!
képet nem tudok tenni, pedig akartam! :(
amúgy a játékról annyit, hogy ez a 2009-es game sokkal jobban tükrözi a valóságot (még akkor is ha nálam nem megy a 3D, mert gyenge hozzá a gépem) mint a 2008! főleg a játékmenetben, a játékosok mozgásában és a taktikai elemekben fedeztem ezt fel! szerintem sokkal jobb mint a 2008!
próbáltam azt az ultratámadó kontratámadásos taktikát játszani, amit a 2008-ban használtam és vertem rommá az ellenfeleimet, de ez itt nem jött be, mondjuk csak a felkészülési meccsek alatt, meg a 2 szuperkupa meccsen játszottam azt, de mivel nem működött annyira jól ezért átálltam egy támadó szellemű 4-4-2-re, a szélekkel operálva, a pálya közepén pedig 1 védekező és egy támadó/irányító játékossal...szóval most "sablonfocit" játszom...!
köv. ellenfél a BL csoportkörében a Bayern...! nagy meccs lesz!