104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realgyula #45827 KATT
mikor kapja meg az állampolgárságot? mert Marcelo már a 4. EU-n kívüli játékos! mielőtt megvettem, tudtam, hogy 3 van, de láttam, hogy Marquinhos meg fogja kapni...de mikor? -
Igen, az entert utólag észrevettem, de ez csak azért van, mert az írást TXT-ben végeztem, mert ott el tudtam menteni, meg áttekinthető volt számomra az egész írás. :)
© Utley:
Az első szezonban félig rövidpasszos játékot alkalmaztam, de sajnos az összeszokottság hiánya végett sok volt az eladott labda. Viszont most az öltözői hangulat remek, de amíg fut a szekér hosszú labda-passzban, addig nem szívesen akarom összezavarni a fejüket :)
Viszont az 1 csatárt én is sajnálom, mert szívem szerint 2-vel játszanék. De mivel sok klasszis van középpályán (akiket semmiképp sem akarok "padoltatni"), ezért próbáltam őket beépíteni a csapatba, és pl.: a két szélső + TKP előretolt, így ők segítik a támadást.
Sajnos a mostani rendszeremnek Rooney az áldozata meg a "kis" Huszti (aki mikor idekerült és kezdő volt 7 fölötti átlaggal remekül teljesített = közönségkedvenc volt),de mivel van a csapatban egy C Ronaldo, Anderson, Benzema, Rooney, Balotteli, így sajnos nem tudok neki helyet szorítani. Max a második félidő felében, ill. ligakupa/már tétnélküli mérkezésen vetem be. Viszont jól érzi magát a klubban, így szerencsére nem vágyódik el, tehát segíthetem honfitársamat "úgy-ahogy" ebben a sikeres klubban.
Karriert amúgy nem szeretek kezdeni, mert nem látom sok értelmét. Inkább ebben a pályafutásban akarok kiteljesedni, és idővel/ jó pár év múlva a Leeds kispadját átvenni vagy a Notthingam Forrest -ét.
Amúgy elfelejtettem leírni, h 1éve felkért a jamaikai labdarúgó szövetség, h legyen a vezetőedző. Ezt elis vállaltam, de sajnos pont uborka szezon volt, így 3/4 év után leléptem, mert reménytelenek votlak. Viszont 1 hónapra rá az Argentinok kerestek meg, mert Maradona nem váltotta meg a válogatottat a kispadon. -
Egy újabb nagy sztár jelölt. Az Atleticotól hoztam 24m fizettem érte és azért jól megkérte a fizetését a srác:D Remélem törleszti majd a vételárát.
-
Utley #45824 Grat szép eredmény!Bár én rövid passzos játékot játszatnék a srácaiddal,és keveslem az egy csatárt,de te tudod:) -
karajjj #45823 szép karrier, csak kicsit sok benne az enter :D -
grat all. szép munka -
Hi és grat
Lassan de biztosan haladok a Fradival, most épp a Pécs ellen játszottam MK elődöntőt, az idegenbeli 1-1 után nyertünk itthon 2-1-re, de a kiscsapatok ellen mostanában csak szenvedünk, a Debrecent pl rövid időn belül kétszer vertük 5-1-re, de a MK negyeddöntőjében a Barcs ellen csak épphogy továbbmentünk.
A Pécs lerúgta Regedeit, le kellett cserélni, és a kommentár ezt írta, ezelőtt még nem láttam:
Aki ismeri a South Parkot annak sztem ismerős :D -
Hello mindenki!
Ezidáig csak olvastam a forumot, és próbáltam új dolgokkal bővíteni az FM tudásomat. Most viszont megpróbálok írni egy picit a Manchester United-es
karrieremről, no meg 1-2 képet beilleszteni mellé. Az első FM, amivel játszottam, az a 2005-ös volt. Na akkor elkezdem az eddigi pályafutásom bemutatását
röviden:
Nagy Manchester United rajongó vagyok bő 10 éve, így a választásom viszonylag könnyű volt (Leeds a másik kedvencem). Most tartok 2010. szeptemberében, tehát
már a 3. idényemet viszem a Premier Ligában. Általában nem szoktam bántani a valós keretet az 1. évben, legfeljebb 1-2 embert cserélek le a kezdőből illetve
a kispadról. SZeretek fiatalokkal dolgozni, ezért nagy odafigyelést szánok az utánpótlás nevelésre, valamint a fiatal (15-18év)játékosok felkutatására az
egész világon. Sztár játékost ritkán igazolok, de ha igazolok is, akkor azt csak is poszterősítés gyanánt. Akkor pár kép az évvégi táblázatokról:
2008-2009-es bajnokság vége. Ebben az évben sajnos nem tudtuk behozni az Arsenal-t. 11 fordulón át 1 ponttal mentek. Na mondom majd következő évben.
2009-2010-es bajnokság végkimenetele. Nos, itt pontok tekintetében nagy a különbség, de azt hozzá kell tennem, h a vége előtt 3 fordulóval 4pont volt a
különbség, ami szinte a bajnokság kezdetétől megvolt. Sok volt a döntetlenünk, ami végülis ezt eredményezte. Nem baj, de a bajnokok ligáját megnyertem nagy
meglepetésre a Valencia ellen (3-1): a Werder Bremen-en (3-2 ; 2-4), Liverpool-on (1-2 ; 0-1), valamint az Arsenal-on (1-1 ; 0-1) keresztül jutva.
2010-2011-es bajnokság állás ezidáig. Jelenleg elég jól állunk, most vertük meg a Liverpoolt idegenben könnyedén 2-0ra, viszont 2 forduló múlva jön az
Arsenál elleni idegenbeli meccs. Remélem menni fog, ezidáig csak X-eltünk 2 év során (kivéve a BL-ben).
Az átigazolásokhoz nem fűznék sokat, de itt látni lehet, h akiket elengedtem azoknak nem volt jövőjük a csapatomban (Berbatovnak sajnos itt se ment, mint
ahogy a való életben sem, ezért eladtam a Barcá-nak).
2008-2009-es átigazolások:
2009-2010-es átigazolások:
2010-2011-es nyári átigazolás ezidáig:
Azért sikerült sok kupát begyűjtenem, de úgyérzem a csapat idén érett be leginkább, és mostantól akár egy triplázás is beleférhet:
A fiókcsapataim pillanatnyilag ezek a klubok. Igyekszem neves, de annál hasznosabb klubokkal szerződést kötni.
Jelenleg 2 játékosom van, aki óriási tehetség, s ha befut, igazi klasszis lehet. Az egyik saját nevelés (KP), a másikat német klubcsapattól igazoltam (VKP).
Savvidis, a német srác:
Mansell, az angol kapusreménység:
A mostani első csapatom:
Jelenlegi felállás ezzel a kerettel:
Valamint a csapat taktikája, ami saját fejlesztés, s ezidáig bevált:
Na és végezetül egy kép a tartalékokról:
Remélem nem untattam senkit ezzel a hosszabb leírással, de gondoltam ideje megosztanom/"kibeszélnem" magamból :). -
hát gec. nagy dobása welbeck-nek 2-ről 1-re süllyedt. az milyen lehet IRL ?? elbobsz 3 méterre egy labdát az holnap már scak max 2,5 méterre asdadasdasdad -
köcce:) -
Nagyon jó. És addig nem is játszott míg Laurito meg nem sérült. -
oks köszi. megis csinálom:) -
realgyula #45815 értem amit mondasz, de nem hiszem, hogy ez gondot fog okozni!
KATT
Marcelot már visszahoztam... -
köszi, Nathan elég jó -
7,20? Hát baszod, az jódolog. Majd ha 7 alá megy, akkor add el :D
Capello: Parancsolj :) -
az átigazolási beállításaik között állíts be magas kért árat, akkor általában le szoktak állni :) -
Tegnapra igért képek mára ideértek:D Amúgy kezdődik a szokásos. Nagycsapatok megint beindúlnak és minden játékosomat bombázzák az ajánlatokkal. Nehéz lesz sok játékosomat megtartani.
-
"visszahozom Marcelot a Chelseaből, a duplájáért mint amennyiért eladtam (ez gáz, de nem számít a pénz)!"
Na ez tipikusan rossz hozzáállás ebben a játékban, a pénz rengeteget számít! Lehet, hogy a 180 milliós átig. kereetben nem jelent gondot húsz helyett 40 millió kiadása, az összköltségvetést, és a fizetési keretet viszont erősen gyengíteni fogja... Erre mondják azt hogy egy lépés előre de kettő hátra. Szóval szerintem gondold meg, és inkább egy olcsó fiatalt keress
-
realgyula #45809 végeztem a 3. szezonnal, és most kicsit frissítek a kereten! van több mint 180 millióm igazolni, szóval nem lesz gond! :D
a keret igazából kis túlzással hibátlan (mégsem tudok megnyerni minden szezonban minden trófeát, mint itt egyesek), de 2 helyen frissítek...! ugyan nincs különösebb gondom Anderson és Insúa teljesítményével, mégis tőlük megválok! Insúának "gyengék" a képességei, és az edzői jelentésben is csak 3 csillagos játékos (mégis 7.20-as átlagot produkált), a helyére visszahozom Marcelot a Chelseaből, a duplájáért mint amennyiért eladtam (ez gáz, de nem számít a pénz)!
Anderson meg...hááát! az átlaga neki sem rossz, de kevés gólt lő ahhoz képest, hogy ő és Sneijder nálam a 2 szervező játékos (nem egyszerre, váltogatom őket), és "csak" 17-es a kreativitása
ilyen apróságokat nézek, amikor hibát keresek a gépezetben!
a helyére a fiatal Miralem Pjanicot néztem ki (19-es kreativitása van:D )
remélem beválik a srác! :D -
Utley #45808 Látom rámentél a durungokra 

-
gratula Forza Italia,Zyndar -
Hogyazajóédes....
-
egy adatbázist please -
Szóval, Oviedo elleni meccs -
Online bajnokságot tolunk 2 klántárssal, 99-00 adatbázissal :D Barca, Depor, Real. Rivaldo.skilles
Oviedo elleni meccsem -
Salami:D -
igen -
köszi -
gratula! -
oks hazajöttem teszek fel. Welbeck és Delfouneso? -
grat
a fiatal angol csatákról nyom j már képet pls -
Vége a szezonnak.
Fa kupát is megnyertük
és a szurkolók hálásak:D
És nem utolsó sorban a csapat aki BL és Fa kupát nyert
-
Itsuki #45795 nekem meg elegem van,hogy összes meccsen mi irányitunk lövünk 2 gólt valamikor valamikor sajnos nem jön össze,azt hirtelena semmiböl ellenfél lö 5 gólt. jó 1szer még megértem,hogy ez történik ,de 10 meccsböl 5ször ez van. -
Manchester UTD. -
Itsuki #45793 fa kupába ki lesz? -
köszi az volt:) Most nagy az ünnep de nem sokáig hiszen van még 1 bajnoki és még ott vagyunk a FA kupa döntőjében is -
Itsuki #45791 jó meccs lehetett,gratu:) -
És igen megvan megvan megvan:d
-
Gratula, tetszett a bezsámoló is :) /főleg az első fele :D/
Sok sikert a döntőben FI! -
Hazaértem és egykis Fm.
Döntőben vagyunk ahol az Arsenal lesz az ellenfél