A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hello mindenki!
Ezidáig csak olvastam a forumot, és próbáltam új dolgokkal bővíteni az FM tudásomat. Most viszont megpróbálok írni egy picit a Manchester United-es
karrieremről, no meg 1-2 képet beilleszteni mellé. Az első FM, amivel játszottam, az a 2005-ös volt. Na akkor elkezdem az eddigi pályafutásom bemutatását
röviden:
Nagy Manchester United rajongó vagyok bő 10 éve, így a választásom viszonylag könnyű volt (Leeds a másik kedvencem). Most tartok 2010. szeptemberében, tehát
már a 3. idényemet viszem a Premier Ligában. Általában nem szoktam bántani a valós keretet az 1. évben, legfeljebb 1-2 embert cserélek le a kezdőből illetve
a kispadról. SZeretek fiatalokkal dolgozni, ezért nagy odafigyelést szánok az utánpótlás nevelésre, valamint a fiatal (15-18év)játékosok felkutatására az
egész világon. Sztár játékost ritkán igazolok, de ha igazolok is, akkor azt csak is poszterősítés gyanánt. Akkor pár kép az évvégi táblázatokról:
2008-2009-es bajnokság vége. Ebben az évben sajnos nem tudtuk behozni az Arsenal-t. 11 fordulón át 1 ponttal mentek. Na mondom majd következő évben.
2009-2010-es bajnokság végkimenetele. Nos, itt pontok tekintetében nagy a különbség, de azt hozzá kell tennem, h a vége előtt 3 fordulóval 4pont volt a
különbség, ami szinte a bajnokság kezdetétől megvolt. Sok volt a döntetlenünk, ami végülis ezt eredményezte. Nem baj, de a bajnokok ligáját megnyertem nagy
meglepetésre a Valencia ellen (3-1): a Werder Bremen-en (3-2 ; 2-4), Liverpool-on (1-2 ; 0-1), valamint az Arsenal-on (1-1 ; 0-1) keresztül jutva.
2010-2011-es bajnokság állás ezidáig. Jelenleg elég jól állunk, most vertük meg a Liverpoolt idegenben könnyedén 2-0ra, viszont 2 forduló múlva jön az
Arsenál elleni idegenbeli meccs. Remélem menni fog, ezidáig csak X-eltünk 2 év során (kivéve a BL-ben).
Az átigazolásokhoz nem fűznék sokat, de itt látni lehet, h akiket elengedtem azoknak nem volt jövőjük a csapatomban (Berbatovnak sajnos itt se ment, mint
ahogy a való életben sem, ezért eladtam a Barcá-nak).
2008-2009-es átigazolások:
2009-2010-es átigazolások:
2010-2011-es nyári átigazolás ezidáig:
Azért sikerült sok kupát begyűjtenem, de úgyérzem a csapat idén érett be leginkább, és mostantól akár egy triplázás is beleférhet:
A fiókcsapataim pillanatnyilag ezek a klubok. Igyekszem neves, de annál hasznosabb klubokkal szerződést kötni.
Jelenleg 2 játékosom van, aki óriási tehetség, s ha befut, igazi klasszis lehet. Az egyik saját nevelés (KP), a másikat német klubcsapattól igazoltam (VKP).
Savvidis, a német srác:
Mansell, az angol kapusreménység:
A mostani első csapatom:
Jelenlegi felállás ezzel a kerettel:
Valamint a csapat taktikája, ami saját fejlesztés, s ezidáig bevált:
Na és végezetül egy kép a tartalékokról:
Remélem nem untattam senkit ezzel a hosszabb leírással, de gondoltam ideje megosztanom/"kibeszélnem" magamból :).