A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Igen, az entert utólag észrevettem, de ez csak azért van, mert az írást TXT-ben végeztem, mert ott el tudtam menteni, meg áttekinthető volt számomra az egész írás. :)

© Utley:
    Az első szezonban félig rövidpasszos játékot alkalmaztam, de sajnos az összeszokottság hiánya végett sok volt az eladott labda. Viszont most az öltözői hangulat remek, de amíg fut a szekér hosszú labda-passzban, addig nem szívesen akarom összezavarni a fejüket :)
    Viszont az 1 csatárt én is sajnálom, mert szívem szerint 2-vel játszanék. De mivel sok klasszis van középpályán (akiket semmiképp sem akarok "padoltatni"), ezért próbáltam őket beépíteni a csapatba, és pl.: a két szélső + TKP előretolt, így ők segítik a támadást.
    Sajnos a mostani rendszeremnek Rooney az áldozata meg a "kis" Huszti (aki mikor idekerült és kezdő volt 7 fölötti átlaggal remekül teljesített = közönségkedvenc volt),de mivel van a csapatban egy C Ronaldo, Anderson, Benzema, Rooney, Balotteli, így sajnos nem tudok neki helyet szorítani. Max a második félidő felében, ill. ligakupa/már tétnélküli mérkezésen vetem be. Viszont jól érzi magát a klubban, így szerencsére nem vágyódik el, tehát segíthetem honfitársamat "úgy-ahogy" ebben a sikeres klubban.
    Karriert amúgy nem szeretek kezdeni, mert nem látom sok értelmét. Inkább ebben a pályafutásban akarok kiteljesedni, és idővel/ jó pár év múlva a Leeds kispadját átvenni vagy a Notthingam Forrest -ét.

Amúgy elfelejtettem leírni, h 1éve felkért a jamaikai labdarúgó szövetség, h legyen a vezetőedző. Ezt elis vállaltam, de sajnos pont uborka szezon volt, így 3/4 év után leléptem, mert reménytelenek votlak. Viszont 1 hónapra rá az Argentinok kerestek meg, mert Maradona nem váltotta meg a válogatottat a kispadon.