104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    GoGo Capello!

December 1. van, és eddig 3 dolgot szűrtem le, ami Portugáliát illeti.
    1: A Porto ellen mintha pályán sem lennénk. És ez minden összecsapásunk alkalmával igy van.
    2: A hónap menedzsere dijat mindig Jesualdo Ferreira kapja. 4 hónap, 4 cim. Augusztust leszámitva mindig ugyanolyan teljesitményt nyújtottam, mint ő. Mindegy, ez csak részletkérdés.
    3: A bajnokság 2 részből áll: a 3 nagyból, meg a többi csapatból :D Elképesztő, hogy 12 forduló után máris mekkora a szakadék a 3. és a 4. között.

Pool ellen a BL-ben 1-1, szóval az Anderlecht ellen ha nyerünk, akkor a 2. hely a mienk. Ha nem, és a Marseille veri a Poolt, akkor Uefa kupa marad.

Közben Liédsonér bejelentkezett Klinsmann, ő meg új kihivást akar. Végülis nem is erőltetem a maradását, mert 30 éves, szezon elején már sérült volt, azóta csak pár meccset tudott játszani, Vagner Love mellett meg nehezen kerülhetne a csapatba ezentúl. Szóval sztem szezon végén eligazol majd. Addig még jó szolgálatot tehet a tavaszi idényben.
    Most jön vmi kupameccs egyik kiscsapat ellen, ismét játszanak majd a csereemberek.

Ha már szóbahoztam Vagner Szerelmet. 12 bajnokin 17 gól, kupában 2/2, BL-ben 5/3, összben 19/22, meg 5 assziszt, és 7,78as átlag :]] Betegember.
  • inter94
    hajrá
  • Darthmushroom
    sok sikert
  • Darthmushroom
    grat
  • Fabio Capello
    féltávon... nehéz ez, nagyon nehéz, de bízom a bennmaradásban
  • rolee17
    OFF: Ha már annyit Zsolnaiztatok csak szólok, hogy most rúgott mesterhármast a Siófok ellen:D:D
  • karajjj
    olyan, mintha "hülyegyerekesítették" volna a dizájnt :D
    csili-vili de béna :S
  • Fabio Capello
    mi is jobban szerettük a régit, de nem a mi döntésünk volt sajnos a lapcsalád megújítása... így is örülhetünk hogy az egymás utáni hozzászólásokat (eredetileg fekete-fehér-fekete-fehér...) egyszínűvé sikerült varázsolni
  • Huni92
    Ha már szóbakerült, kissé offként megjegyezném, hogy (egyelőre) elég tré az új oldal :// A design sem jön át, meg úgy az összképet nézve is visszalépésnek tartom ezt az újitást. De remélem jobbá teszitek :)

Egyébként meg nincs ihletem FM-hez. Hiába na, a napfény meg a jóidő elsőbbséget élvez a kockulással szemben :D
  • Fabio Capello
    Adatbázis hibával szenvedünk az FMHungary, nem tudjuk mikor lesznek megint letölthetőek a dolgok... :/
  • mahurka
    közben találtam egyet. megpróbálom betenni a linket hátha másnak is jól jön.
    http://files.filefront.com/panelsrar/;12372898;/fileinfo.html
  • mahurka
    Grat!
    én is velük játszom, most tartok 2020-körül. A stadiont felbővítették 55 ezresre, van egy csomó pénz, mindenki boldog. A vezetők hálásak, nem túl akaratosak. Nekem már az eleje felé sikerült egy Chernyak nevű ruszki gyereket leigazolni, nagyon jó volt és ingyen odaadták. Bár valszeg generált volt. Szerintem sok örömöd lesz még a csapatban!
    Nem tud valaki egy linket berakni a HUGE adatbázishoz? próbálom letölteni az FM Hungary-ról, de nem jön. Itt is rákerestem, de egy linket találtam, az meg már nem él.
    Előre is köszönöm!
    Hurka
  • karajjj
  • soma22
    zsolnai effektus erősen bejátszott(nemtom vágja e valaki)
  • karajjj
    az a 30 az nagyonszép :D
  • soma22
    Nos vége az első szezonnak a Leeds csapatánál, de az igazi munka talán csak most kezdődik. A keret ugyan az osztályhoz képest elfogadhatónak mondható, de rendkívül rövid volt, és nem volt egy klasszis sem. Így jött az ötlet, hogy öreg nagy neveket próbáljak hozni. Először Malret jött, majd Litmanen és Fowler. Persze mellettük már gondoltam a jövőre is, Waltner, és Faggyas személyében.

Marlet egész évben a csapat karmestere volt, nélküle halott volt a támadójáték, és a jobb olda. Korát meghazudtolva játszotta be az egész jobb oldalt.

A csatárokkal nem igazán voltam kibékülve. Mivel a keret viszonylag ismeretlen volt, mindig a forma alapján állítottam össze a csapatot. A legnagyobb meglepetést a házi gólkirály okozta, aki szörnyű értékeivel több mint 30 gólt termelt az idényben.:

Egy szó mint száz, nem volt könnyű az év, de sikerült az élen befutnunk. Igazából végig vezettünk, de számtalanszor féltem, hogy nem csak 1-2 meccsig tart a hullámvölgy, hanem tovább. Szerencsére ez nem történt meg, így várhatjuk a következő osztály küzdelmeit. Remélem jól sikerül majd az erősítés, mert a keretre igencsak ráfér.

• Forza Italia
    Idei első Bl meccsünk
  • DONGUBA
    grat szep
  • Gunnersboy
    betöltöttem a West Hamet, 9 millióbol összeraktam egy első és egy tartalékcsapatot :D
    viszont van egy kis hiba az adatbázisban, hogy néhány játékos nem a korának megfelelö árral rendelkezik pl a 16éves robben 25millio euro:D de csak egykét játékosnál van így, olyan 90%ban rendesen visszaállítottak mindent

első barimeccset 3:0ra nyertük, Lampard és Joe Cole 2 goljával
  • karajjj
    itt egy L-el van írva A:S_FD:ASDFsdfsd
    ilyet se láttam még :D
  • karajjj
    0:4-ről így felállni...
  • karajjj
    0:4-ről így felálni...
  • Fabio Capello
    Te jóságos szent szar, honnét mentettünk pontot O_o

• Huni92
    OMFG. A 2 egymás ellentéte kb :DD Az első arra szolgál, hogy a városneveknél azt irja, hogy München, mig a 2.-al azt fogja irni, h Munich. Csak az elsőt másold be a helyére -.-
  • Fabio Capello
    letöltöd ezt, ezt és ezt, kicsomagolod, bemásolod a megfelelő helyekre (ezt hadd ne kelljen leírnom, ott van az oldal alján az útmutató.
  • atti59
    Megvan!
    Értem mit mondtál kész megcsináltam!! Kirákly!!
  • karajjj
    miért szeded ugynazt kétféle verzióban?
    leírtam, hogy töltsd le a kezelőfelület magyarítást, az Adatbázis magyarítás magyar csapat és városnevekkel és a magyar kommentárt és ennyi, másold be a helyére és magyar lesz minden, de ne ugyanazt töltsd le kétszer
  • atti59
    Igen innét szedem le mindig és Adatbázis magyarítás magyar csapat és városnevekkel (9.1.0 verzió) és Angol nyelvű adatbázisfile a magyarításhoz (9.1.0 verzió)ezeket kibontom és mind a kettőnek lang_db lesz a neve csak az egyik 2182kb a másik meg 2076 kb!
    Nah ez a kérdés hogy miért?
    LÉgyszi segítsetek mert nagyon jó ez a játék!
  • karajjj
    innen szedd le a kezelőfelület, az adatbázis és a meccskommentátor magyrítást, azt melyik a patch verziódhoz illik
  • atti59
    Azt monom hogy nekem 2 db lang.db fájlt ad és nem german.ltc-t. Ezt kérdezem hogy mit csináljak?
  • karajjj
    egyet olvass vissza és ottvan
  • atti59
    © atti59
    ma 12:19 | privát | válasz erre | #45871

Üdv!
    Letöltöttem a játékhoz a magyarosítást és amikor kicsomagolom kapok 2 lang.db fájlt és egy events-t!
    Nah és azt mondták hogy az egyik fájlnak garmen nevezetűnek kell lenni.
    Megcsináltam ami le volt írva és nem tudom kiválsztani az optionsaban a mgyar nyelvet
    Légyszi segítsetek
  • karajjj
    bemásoltad a german.ltc-t a languages mappába?
  • atti59
    Német nincs de azon kívül megpróbáltam mmindegyiket!
  • Gnome
    Mivel a játékban a számok számítanak igy johogy az Arsenal nyer szinte mindig mindent....elméletben nagyon nagy tehetségek játszanak ott csak ugye gyakorlatban már jó 4éve nemjön nekik össze nagyon semmi....

erre másik jó példa az Atlético.....első szezonban simán BL győzelemig lehet őket vinni, mert megint adatok szerint igencsak erős egy csapat....élőben meg kb elvannak átkozva...mindenkit tudnak verni és őket is mindenki leveri:P
  • DONGUBA
    probald a nemet nyelvet:)
  • atti59
    Üdv!
    Letöltöttem a játékhoz a magyarosítást és amikor kicsomagolom kapok 2 lang.db fájlt és egy events-t!
    Nah és azt mondták hogy az egyik fájlnak garmen nevezetűnek kell lenni.
    Megcsináltam ami le volt írva és nem tudom kiválsztani az optionsaban a mgyar nyelvet
    Légyszi segítsetek!
  • danny94
    hülyeség... yook és kész...
  • realgyula
    csitcsapat...
  • danny94
    meglátszik, h az Arsenal vezet, ők a legjobbak, én őkkel viszem, a szar MU csak a 2. mindig szétverem őket, meg a Chelseat is, + a Poolt is, mindegyik kupa az enyém...
    Arsenal 4 ever!!!!
    Go Gunners!!!