A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    GoGo Capello!

December 1. van, és eddig 3 dolgot szűrtem le, ami Portugáliát illeti.
    1: A Porto ellen mintha pályán sem lennénk. És ez minden összecsapásunk alkalmával igy van.
    2: A hónap menedzsere dijat mindig Jesualdo Ferreira kapja. 4 hónap, 4 cim. Augusztust leszámitva mindig ugyanolyan teljesitményt nyújtottam, mint ő. Mindegy, ez csak részletkérdés.
    3: A bajnokság 2 részből áll: a 3 nagyból, meg a többi csapatból :D Elképesztő, hogy 12 forduló után máris mekkora a szakadék a 3. és a 4. között.

Pool ellen a BL-ben 1-1, szóval az Anderlecht ellen ha nyerünk, akkor a 2. hely a mienk. Ha nem, és a Marseille veri a Poolt, akkor Uefa kupa marad.

Közben Liédsonér bejelentkezett Klinsmann, ő meg új kihivást akar. Végülis nem is erőltetem a maradását, mert 30 éves, szezon elején már sérült volt, azóta csak pár meccset tudott játszani, Vagner Love mellett meg nehezen kerülhetne a csapatba ezentúl. Szóval sztem szezon végén eligazol majd. Addig még jó szolgálatot tehet a tavaszi idényben.
    Most jön vmi kupameccs egyik kiscsapat ellen, ismét játszanak majd a csereemberek.

Ha már szóbahoztam Vagner Szerelmet. 12 bajnokin 17 gól, kupában 2/2, BL-ben 5/3, összben 19/22, meg 5 assziszt, és 7,78as átlag :]] Betegember.