104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• maffi
    Természetesen Carbonaroja volt a Monopolinak nem pedig Carnonaro. :D
  • Fabio Capello
    mondtam én hogy esélyed nincs a Poli ellen... Holott őket jóval lejjebb várták, mint a te csapatodat, de true fact, Carbonaro nagyon sokat nyom a latban.

egyébként gratula, sok sikert a továbbiakban :)
  • maffi
    Na, tehát:
    Az olasz legalsó ligában szereplő Catanzaro csapatával kezdtem el nem olyan rég egy karriert. Mint már írtam, a keret gyenge volt, de a csapatot a 2. helyre várták és a vezetőség is a feljutás kiharcolását várta tőlünk, tehát próbáltam versenyképes keretet kialakítani. Ennek függvényében az igazolások így néztek ki. Hát nem sok ismert játékos van köztük.

A kupában továbbjutottunk a csoportból elsőként, de rögtön az első egyenes kieséses körben búcsúztunk a magasabb osztályú Ravenna csapata ellen. Bár végig harcban voltunk, és tisztességgel helyt álltunk.

A bajnokságban végig hatalmas csatában voltunk a Monopolival, hol ők vezettek 1-2 ponttal előttünk, hol mi előttük. Csapatként jobbak voltunk véleményem szerint, de nekik volt egy Carnonarojuk (Capello tudna mesélni róla, hogy mekkora játékerőt képvisel ő ebben az osztályban :)), aki végül 28 meccsen szerzett 30 góllal a liga gólkirálya lett és a feljutásig repítette a Monopoli csapatát. Maradt tehát a rájátszás, ami kicsit simább lett mint ahogy gondoltam.

Az elődöntőben a Cassinoval játszottunk, az első meccsen idegenben sikerült kiszenvednünk egy 1-0-át, így előnnyel várhattuk a visszavágót. A 2. mérkőzés már izgalmasabbra sikerült, 3-2-re sikerült nyernünk (a mérkőzés alakulása: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2).
    A döntőben az előzetesen bajnoknak várt Manfredonia várt ránk (akiket mellesleg az egész idényben nem sikerült addig legyőzni: 0-0, 1-1). Idegenben a szokásosnak mondható nyögvenyelős 1-0, majd hazain újra 1-0, így sikerült kivívni a feljutást. A tabella így nézett ki a végén (már a rájátszások eredményével).

Az év menedzsere szavazáson 2. lettem, az év játékosa szavazáson Alberto pedig 3. helyen végzett. Alberto egyébként egész szezonban parádésan játszott, a szurkolók az év játékosának választották.

A fizetési kerettel folyamatosan bajban voltam, de azért sikerült vmilyen szinten kordában tartani a pénzügyeket. Végül pedig egy kép az átnézés menüről.

Ennyi lett volna a beszámoló, kicsit hosszúra sikeredett, de köszi ha elolvastad.

Sok sikert mindenkinek!
  • realgyula
    nem tudsz mit csinálni, több fizetést nem lehet neki adni...keress egy másik menedzser asszisztenst!
  • maffi
    Grat mindenkinek!
    Végeztem az első idénnyel a Catanzaroval, mindjárt teszek fel képeket!
  • myl0
    Lenne egy pár kérdésem, aki tud légyszi válaszoljon:
    1. Tito Villanova (Men assist.) szerződése az év végén lejár. Hosszabítani szeretnék vele, de csak 14e font fizetést tudok neki adni (ennyi a max kiválasztható), de én többet is adnék neki. Van arra valamilyen megoldás, hogy feljebb vigyem a maxra beállított értéket?
    2. A másik problémám, a játék sebessége: Nem egy csúcs gépen játszom (1,7 GHZ proci 2 giga ram ATI radeon 200M vidkari egyébként egy laptop). Érdekes, hogy a régi 2D klasszik nézet szagat (de az FM2008ban teljesen jó volt minden), de az új 2D egyáltalán nem. A proci a 100%on prörög amikor a játék adatokat dolgozza fel. A kérdésem az, hogy ez normális ennél a konfig.-nál vagy esetleg van rá valamilyen "beállítás" amivel "optimalizálható".
    a válaszokat előre is köszi.
  • myl0
    Hi & grat all!
    Tovább folyatódott Barcelónai ténykedésem, amely már az 1. szezon féltávjánál tart.
    De előbb egy kép az ősi rivális elleni Spanyol Kupa Negyeddöntőjéről, ahol magabiztos előnyre tettünk szert:
    [img=http://kepx.info/files/v9rwnnnbkzf8awhkxb6d_thumb.jpg]
    és a bajnokság állása:
    [img=http://kepx.info/files/9bnw31dp9uvq76ndah7v_thumb.jpg]

• Huni92
    Bug. 910-es peccsel gyakori, és azért van, mert az első félidő hosszabbitásában már lőtt gólt.
  • soma22
    az se semmi hogy ezt igy kiszurtad, és lekaptad:)
  • realgyula
    ilyet hogy lehet? :D
    vagy csak a Gera képes ilyenekre...?
  • Darthmushroom
    igazolni nincs pénz, a fizetés keret min. mínuszba van. De Bl-be indulunk!!:D:P
  • Darthmushroom
    Új karrierem csapata:

(remélem hosszútávú karrier lesz, bl győzelem a cél)
  • zyndar
    Mellékállást vállaltam :)

• realgyula
    így készülök a Celtic elleni BL negyeddöntőre:
    sérült:
    -Brown
    -Ronaldo
    -Anderson
    -Park
    -Giggs
    -Rooney
    -Carrick
    az még hagyján, hogy szélsőcserém nincs, de összesen 1 darab (Nani) maradt...remek!
  • norbinhOOO
    Feltettem minden patchet és kiegészítőt és mikor elkezdek játszani és elkezdi betölteni a bajnokságot amit kiválasztok, kiírja hogy javíthatatlan hiba, valami crash dumps és kilép, ezzel mit tudok csinálni, hogy tudom megcsinálni, hogy tudjak játszani?
    Remélem nem kell újra rakni.
    Előre is köszi a segítséget.
  • zyndar
    Jön ingyen (ill. 275k juró aláírási pénzért)3 hét múlva:

• zsoma79
    20 ezerért megérte

http://kepx.info/files/totaznv7bfj1uuea6zfz.jpg
  • Itsuki
    tél: Azthittem hogy (máár nagyválogatott kerettag) dán védömnek van még 1 éve,igy ingyen távozik. minimum 6 millió itt elment. Eladtam a magyar kerettag szélsömet,5,5 milláért,abból a Hinvédé 1,8 milla. sajnos. Sok játékosom bedilizet,igy 1 ujabb jobb szélsőm aki 5 éve volt itt,távozott. És a 3 szélsőm meg a csapatom egyik alapemberét utálja,ugyhogy ö is mehet a rákba. 1 cseh jobbszélsőt hoztam bulgáriából 80ezerért,cserének meg 1 magyart a szolnokból 180ezerért...:D A középpálya is eléggé legyengült,mert itt is 1-2 ember megunta a cserepadot,meg a kezdőcsapatot is. Szerencsére 1 nagyon jó (de azért nem jó hogy a 28 éves Drogbát kiszoritsa,akiért az egész francia bajnokság bejelentkezett és az izlandi szupertehetségemet kiszoritsa) török középpályást tudtam hozni,és még ugyis jött h nem a kezdőbbe lesz. 1-2 csatárom elment,lehet a szupertehetséges haladás csatárt elcsábitom. meg kell 1 védő is (meglepö h eddig a csere Stojkov a montenegrói válogatottamat vinnék nagyon sok pénzért és hirtelen a legjobb bekkem is lett. a szaudi védömmel jó párosok lesznek,1 tehetséges magyart meg hozok mellé. kapusposzton is bedilizett a gyenge magyar kapusom,2,5milláért elment a teplice-be,mi meg aalborgból igazoltunk 1 grúzt.
  • Fabio Capello
    másold be a magyarosítás fájljait a frissítésbe is
  • norbinhOOO
    Feltettem a téli átigazolásokat és most az ország nevek németül vannak, mi vele a teendő, hogy újra rendesen magyarul legyenek?
    Előre is köszi!!
  • Huni92
    Imádom, amikor az anyacsapat nem tarcsikkal jön, hanem a sztárokat játszatja, még 70%-os kondival is :D
  • Itsuki
    már megvan mindenki le is vannak igazolva,csak hát mondjuk ennek sose lesz vége,lehet hnap kedvem lesz,vagy én is elkezdek a kedvenc bajnokságom leggyengébb ligájába,hogy ne csak ajka legyek.
  • soma22
    számtalanszor volt velem ilyen, és hidd el hogy abban az évben voltam a legjobb nemzetközi szinten, amikor kiüritették a csapatomat, és ujraépitettem. ne hagyd magad, kezdj bele és tetszeni fog:)
  • Huni92
    Picsába. Mindkettőtöknek ilyen szürkés logoja van, aztán sosem tudom, ki kicsoda, ha nem nézem meg a nicket :D Szorri gájz :D
  • Itsuki
    Nincs mi motiváljon az Ajka karierembe most,és más se nagyon... Ugyse fogok még1szer BL csoportkör 3.ként végezni(persze ennek örömére fél csapat elment ratyikhoz...),lehet a csucson kellene abbahagyni
  • Fabio Capello
    hö? :D
  • pinnacle
    köszönöm:D
  • zyndar
    Ne sértegess, én nem Kápelló vagyok :D
  • Huni92
    Sőt, azóta már 3x is átfutottál rajta :D

Skinem neve :D
    Ok kápelló bácsi, de azt mondd meg nekem, hogy: 1. miből igazoljam le? 2. miből fizetek neki bért? :D
  • pinnacle
    Huni, már egyszer kérdeztem, lehet átfutottam rajta.

Mi a skined neve, ill. honnan tölthetném le?:)
  • zyndar
    Hunito, nem mozdulsz rá erre az ifjoncra? Egész jól tartja magát

• Darthmushroom
    köszi
    hát nem az igazi:S
  • Fabio Capello
  • Darthmushroom
    Valaki tolna egy képet Arnautovic-ról (9.0.3ba) kicsit előrébb haladva!!
  • Huni92
    35 még csak. Jóaz :D
  • Itsuki
    annó nekem volt koblenzem,és eléggé old teamet raktam össze,ki is estünk:D de én igaz,nem huni vok:)
  • Wayne Rooney
    Öregnek öreg,de szerintem Bundesliga 2-be tökéletes még. :)
  • Itsuki
    nem öreg 1 picit?:)
  • Fabio Capello
    hazudnak :D
  • Huni92
    Hoppá...