104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Természetesen Carbonaroja volt a Monopolinak nem pedig Carnonaro. :D -
mondtam én hogy esélyed nincs a Poli ellen... Holott őket jóval lejjebb várták, mint a te csapatodat, de true fact, Carbonaro nagyon sokat nyom a latban.
egyébként gratula, sok sikert a továbbiakban :) -
Na, tehát:
Az olasz legalsó ligában szereplő Catanzaro csapatával kezdtem el nem olyan rég egy karriert. Mint már írtam, a keret gyenge volt, de a csapatot a 2. helyre várták és a vezetőség is a feljutás kiharcolását várta tőlünk, tehát próbáltam versenyképes keretet kialakítani. Ennek függvényében az igazolások így néztek ki. Hát nem sok ismert játékos van köztük.
A kupában továbbjutottunk a csoportból elsőként, de rögtön az első egyenes kieséses körben búcsúztunk a magasabb osztályú Ravenna csapata ellen. Bár végig harcban voltunk, és tisztességgel helyt álltunk.
A bajnokságban végig hatalmas csatában voltunk a Monopolival, hol ők vezettek 1-2 ponttal előttünk, hol mi előttük. Csapatként jobbak voltunk véleményem szerint, de nekik volt egy Carnonarojuk (Capello tudna mesélni róla, hogy mekkora játékerőt képvisel ő ebben az osztályban :)), aki végül 28 meccsen szerzett 30 góllal a liga gólkirálya lett és a feljutásig repítette a Monopoli csapatát. Maradt tehát a rájátszás, ami kicsit simább lett mint ahogy gondoltam.
Az elődöntőben a Cassinoval játszottunk, az első meccsen idegenben sikerült kiszenvednünk egy 1-0-át, így előnnyel várhattuk a visszavágót. A 2. mérkőzés már izgalmasabbra sikerült, 3-2-re sikerült nyernünk (a mérkőzés alakulása: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2).
A döntőben az előzetesen bajnoknak várt Manfredonia várt ránk (akiket mellesleg az egész idényben nem sikerült addig legyőzni: 0-0, 1-1). Idegenben a szokásosnak mondható nyögvenyelős 1-0, majd hazain újra 1-0, így sikerült kivívni a feljutást. A tabella így nézett ki a végén (már a rájátszások eredményével).
Az év menedzsere szavazáson 2. lettem, az év játékosa szavazáson Alberto pedig 3. helyen végzett. Alberto egyébként egész szezonban parádésan játszott, a szurkolók az év játékosának választották.
A fizetési kerettel folyamatosan bajban voltam, de azért sikerült vmilyen szinten kordában tartani a pénzügyeket. Végül pedig egy kép az átnézés menüről.
Ennyi lett volna a beszámoló, kicsit hosszúra sikeredett, de köszi ha elolvastad.
Sok sikert mindenkinek! -
realgyula #47387 nem tudsz mit csinálni, több fizetést nem lehet neki adni...keress egy másik menedzser asszisztenst! -
Grat mindenkinek!
Végeztem az első idénnyel a Catanzaroval, mindjárt teszek fel képeket! -
Lenne egy pár kérdésem, aki tud légyszi válaszoljon:
1. Tito Villanova (Men assist.) szerződése az év végén lejár. Hosszabítani szeretnék vele, de csak 14e font fizetést tudok neki adni (ennyi a max kiválasztható), de én többet is adnék neki. Van arra valamilyen megoldás, hogy feljebb vigyem a maxra beállított értéket?
2. A másik problémám, a játék sebessége: Nem egy csúcs gépen játszom (1,7 GHZ proci 2 giga ram ATI radeon 200M vidkari egyébként egy laptop). Érdekes, hogy a régi 2D klasszik nézet szagat (de az FM2008ban teljesen jó volt minden), de az új 2D egyáltalán nem. A proci a 100%on prörög amikor a játék adatokat dolgozza fel. A kérdésem az, hogy ez normális ennél a konfig.-nál vagy esetleg van rá valamilyen "beállítás" amivel "optimalizálható".
a válaszokat előre is köszi. -
Hi & grat all!
Tovább folyatódott Barcelónai ténykedésem, amely már az 1. szezon féltávjánál tart.
De előbb egy kép az ősi rivális elleni Spanyol Kupa Negyeddöntőjéről, ahol magabiztos előnyre tettünk szert:
[img=http://kepx.info/files/v9rwnnnbkzf8awhkxb6d_thumb.jpg]
és a bajnokság állása:
[img=http://kepx.info/files/9bnw31dp9uvq76ndah7v_thumb.jpg]
-
Bug. 910-es peccsel gyakori, és azért van, mert az első félidő hosszabbitásában már lőtt gólt. -
az se semmi hogy ezt igy kiszurtad, és lekaptad:) -
realgyula #47381 ilyet hogy lehet? :D
vagy csak a Gera képes ilyenekre...?

-
igazolni nincs pénz, a fizetés keret min. mínuszba van. De Bl-be indulunk!!:D:P -
Új karrierem csapata:
(remélem hosszútávú karrier lesz, bl győzelem a cél) -
Mellékállást vállaltam :)
-
realgyula #47377 így készülök a Celtic elleni BL negyeddöntőre:
sérült:
-Brown
-Ronaldo
-Anderson
-Park
-Giggs
-Rooney
-Carrick
az még hagyján, hogy szélsőcserém nincs, de összesen 1 darab (Nani) maradt...remek! -
norbinhOOO #47376 Feltettem minden patchet és kiegészítőt és mikor elkezdek játszani és elkezdi betölteni a bajnokságot amit kiválasztok, kiírja hogy javíthatatlan hiba, valami crash dumps és kilép, ezzel mit tudok csinálni, hogy tudom megcsinálni, hogy tudjak játszani?
Remélem nem kell újra rakni.
Előre is köszi a segítséget. -
Jön ingyen (ill. 275k juró aláírási pénzért)3 hét múlva:
-
zsoma79 #47374 20 ezerért megérte
http://kepx.info/files/totaznv7bfj1uuea6zfz.jpg -
Itsuki #47373 tél: Azthittem hogy (máár nagyválogatott kerettag) dán védömnek van még 1 éve,igy ingyen távozik. minimum 6 millió itt elment. Eladtam a magyar kerettag szélsömet,5,5 milláért,abból a Hinvédé 1,8 milla. sajnos. Sok játékosom bedilizet,igy 1 ujabb jobb szélsőm aki 5 éve volt itt,távozott. És a 3 szélsőm meg a csapatom egyik alapemberét utálja,ugyhogy ö is mehet a rákba. 1 cseh jobbszélsőt hoztam bulgáriából 80ezerért,cserének meg 1 magyart a szolnokból 180ezerért...:D A középpálya is eléggé legyengült,mert itt is 1-2 ember megunta a cserepadot,meg a kezdőcsapatot is. Szerencsére 1 nagyon jó (de azért nem jó hogy a 28 éves Drogbát kiszoritsa,akiért az egész francia bajnokság bejelentkezett és az izlandi szupertehetségemet kiszoritsa) török középpályást tudtam hozni,és még ugyis jött h nem a kezdőbbe lesz. 1-2 csatárom elment,lehet a szupertehetséges haladás csatárt elcsábitom. meg kell 1 védő is (meglepö h eddig a csere Stojkov a montenegrói válogatottamat vinnék nagyon sok pénzért és hirtelen a legjobb bekkem is lett. a szaudi védömmel jó párosok lesznek,1 tehetséges magyart meg hozok mellé. kapusposzton is bedilizett a gyenge magyar kapusom,2,5milláért elment a teplice-be,mi meg aalborgból igazoltunk 1 grúzt. -
másold be a magyarosítás fájljait a frissítésbe is -
norbinhOOO #47371 Feltettem a téli átigazolásokat és most az ország nevek németül vannak, mi vele a teendő, hogy újra rendesen magyarul legyenek?
Előre is köszi!! -
Imádom, amikor az anyacsapat nem tarcsikkal jön, hanem a sztárokat játszatja, még 70%-os kondival is :D -
Itsuki #47369 már megvan mindenki le is vannak igazolva,csak hát mondjuk ennek sose lesz vége,lehet hnap kedvem lesz,vagy én is elkezdek a kedvenc bajnokságom leggyengébb ligájába,hogy ne csak ajka legyek. -
számtalanszor volt velem ilyen, és hidd el hogy abban az évben voltam a legjobb nemzetközi szinten, amikor kiüritették a csapatomat, és ujraépitettem. ne hagyd magad, kezdj bele és tetszeni fog:) -
Picsába. Mindkettőtöknek ilyen szürkés logoja van, aztán sosem tudom, ki kicsoda, ha nem nézem meg a nicket :D Szorri gájz :D -
Itsuki #47366 Nincs mi motiváljon az Ajka karierembe most,és más se nagyon... Ugyse fogok még1szer BL csoportkör 3.ként végezni(persze ennek örömére fél csapat elment ratyikhoz...),lehet a csucson kellene abbahagyni -
hö? :D -
pinnacle #47364 köszönöm:D -
Ne sértegess, én nem Kápelló vagyok :D -
Sőt, azóta már 3x is átfutottál rajta :D
Skinem neve :D
Ok kápelló bácsi, de azt mondd meg nekem, hogy: 1. miből igazoljam le? 2. miből fizetek neki bért? :D -
pinnacle #47361 Huni, már egyszer kérdeztem, lehet átfutottam rajta.
Mi a skined neve, ill. honnan tölthetném le?:) -
Hunito, nem mozdulsz rá erre az ifjoncra? Egész jól tartja magát 
-
köszi
hát nem az igazi:S -
-
Valaki tolna egy képet Arnautovic-ról (9.0.3ba) kicsit előrébb haladva!! -
35 még csak. Jóaz :D -
Itsuki #47355 annó nekem volt koblenzem,és eléggé old teamet raktam össze,ki is estünk:D de én igaz,nem huni vok:) -
Öregnek öreg,de szerintem Bundesliga 2-be tökéletes még. :) -
Itsuki #47353 nem öreg 1 picit?:) -
hazudnak :D -
Hoppá...