A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Na, tehát:
Az olasz legalsó ligában szereplő Catanzaro csapatával kezdtem el nem olyan rég egy karriert. Mint már írtam, a keret gyenge volt, de a csapatot a 2. helyre várták és a vezetőség is a feljutás kiharcolását várta tőlünk, tehát próbáltam versenyképes keretet kialakítani. Ennek függvényében az igazolások így néztek ki. Hát nem sok ismert játékos van köztük.
A kupában továbbjutottunk a csoportból elsőként, de rögtön az első egyenes kieséses körben búcsúztunk a magasabb osztályú Ravenna csapata ellen. Bár végig harcban voltunk, és tisztességgel helyt álltunk.
A bajnokságban végig hatalmas csatában voltunk a Monopolival, hol ők vezettek 1-2 ponttal előttünk, hol mi előttük. Csapatként jobbak voltunk véleményem szerint, de nekik volt egy Carnonarojuk (Capello tudna mesélni róla, hogy mekkora játékerőt képvisel ő ebben az osztályban :)), aki végül 28 meccsen szerzett 30 góllal a liga gólkirálya lett és a feljutásig repítette a Monopoli csapatát. Maradt tehát a rájátszás, ami kicsit simább lett mint ahogy gondoltam.
Az elődöntőben a Cassinoval játszottunk, az első meccsen idegenben sikerült kiszenvednünk egy 1-0-át, így előnnyel várhattuk a visszavágót. A 2. mérkőzés már izgalmasabbra sikerült, 3-2-re sikerült nyernünk (a mérkőzés alakulása: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2).
A döntőben az előzetesen bajnoknak várt Manfredonia várt ránk (akiket mellesleg az egész idényben nem sikerült addig legyőzni: 0-0, 1-1). Idegenben a szokásosnak mondható nyögvenyelős 1-0, majd hazain újra 1-0, így sikerült kivívni a feljutást. A tabella így nézett ki a végén (már a rájátszások eredményével).
Az év menedzsere szavazáson 2. lettem, az év játékosa szavazáson Alberto pedig 3. helyen végzett. Alberto egyébként egész szezonban parádésan játszott, a szurkolók az év játékosának választották.
A fizetési kerettel folyamatosan bajban voltam, de azért sikerült vmilyen szinten kordában tartani a pénzügyeket. Végül pedig egy kép az átnézés menüről.
Ennyi lett volna a beszámoló, kicsit hosszúra sikeredett, de köszi ha elolvastad.
Sok sikert mindenkinek!