A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Itsuki
    tél: Azthittem hogy (máár nagyválogatott kerettag) dán védömnek van még 1 éve,igy ingyen távozik. minimum 6 millió itt elment. Eladtam a magyar kerettag szélsömet,5,5 milláért,abból a Hinvédé 1,8 milla. sajnos. Sok játékosom bedilizet,igy 1 ujabb jobb szélsőm aki 5 éve volt itt,távozott. És a 3 szélsőm meg a csapatom egyik alapemberét utálja,ugyhogy ö is mehet a rákba. 1 cseh jobbszélsőt hoztam bulgáriából 80ezerért,cserének meg 1 magyart a szolnokból 180ezerért...:D A középpálya is eléggé legyengült,mert itt is 1-2 ember megunta a cserepadot,meg a kezdőcsapatot is. Szerencsére 1 nagyon jó (de azért nem jó hogy a 28 éves Drogbát kiszoritsa,akiért az egész francia bajnokság bejelentkezett és az izlandi szupertehetségemet kiszoritsa) török középpályást tudtam hozni,és még ugyis jött h nem a kezdőbbe lesz. 1-2 csatárom elment,lehet a szupertehetséges haladás csatárt elcsábitom. meg kell 1 védő is (meglepö h eddig a csere Stojkov a montenegrói válogatottamat vinnék nagyon sok pénzért és hirtelen a legjobb bekkem is lett. a szaudi védömmel jó párosok lesznek,1 tehetséges magyart meg hozok mellé. kapusposzton is bedilizett a gyenge magyar kapusom,2,5milláért elment a teplice-be,mi meg aalborgból igazoltunk 1 grúzt.