104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
majd otthon megmondom :) -
Grat al jól toljátok! -
szivesen orulok -
mi van velem?:) -
köszi, sikerült, így továbbment! -
karajjj #49627 nekem a holland bajnokságban volt 3d-s nézetben, mert ott gyárilag bentvannak a mezek és a másik csapat fehérben lett volna, de az enyémekkel együtt ők is feketében jöttek ki... :D -
KoniZTE #49626 Ilyet látott valaki ?
-
KoniZTE #49625 Milan negyeddőntőben -
KoniZTE #49624 2 éve zsinórban a Werdert kapom az nyolcaddöntőben , az elődöntőben pedig a Milant -
KoniZTE #49623 Ez volt a továbbjutás
-
karajjj #49622 a saját készítésű adatbázisodba másold be a azt a fake.Inc-et -
KoniZTE #49621 Kanouté papa
-
Sziasztok!
Valaki játszott már a Napoli-val? 2 napja kezdtem egy bajnokságot és eladtam Hamsik-ot 30 millióért a Man City-nek.
Az árából megvettem a Riquelme, Veloso, Moutinho triót. 4-3-3-at játszok így ők hárman plusz Blasi játszanak folyamatos rotáció mellett a 3 középpályás helyén.
A Védelembe visszatoltam Vitale-t és Maggio-t bal- illetve jobbhátvéd posztra. Igazából mindegyik inkább szélső, de mivel 16 mindkettőnek a szerelése, ezért megjátszák a fullback pozíciót és nem is akárhogyan. Középen Aronica és P. Cannavaro játszik. A Realból hazatér a szezon végén Fabio Cannavaro is, már alig várom!!!
A szélsők a szezon első felében Alexis Sanchez és Datoló voltak, előbbit 3M-ért vettem az Udinese-ből. A sérülések miatt azonban elengedhetetlen volt egy jobb-, illetve balszélső igazolása. Ráadásul mákom is volt, mert kaptam még decemberben 24 milliót átigazolásra és megvettem Di Maria-t és Marquinhos-t.
Csatárban Lavezzi 30 meccsen 22 gólnál jár, óriási a csávó. Ja, és felfedeztem egy hatalmas skót tehetséget, John Fleck-et! Egy Liverpooli mentésemben már leigazoltam, de oda nem fért be, viszont itt a sérülések miatt játszott már középső középpályást, balszélsőt, csatárt és remekül helytállt. 7 gólnál jár januárban.
Ó és az eredmények januárban:
UEFA Kupa: Kiütéses rendszer első kör.
Olasz kupa: Elődöntő a Juventus ellen.(az Intert ütöttem ki a negyeddöntőben)
Olasz bajnokság: 3. helyezett Az Interrel egyenlő pontszámon(a bajnokságban ők nyertek) és 2 ponttal lemaradva az AC Milantól.
Nem semmi, még meglehet a bajnoki cím. Csak az a baj, hogy egyenlőre a nagyok ellen kevés vagyok. Kikaptam a Romától, AC Milantól, Intertől, a Foirentinától és sajnos a Palermotól is, igaz ezeket mind idegenben és most fogadni fogom őket, szal van esély. A Juve-t megvertem otthon, na hozzájuk látogatok. Majd jelentkezek képekkel! Sziasztok! -
Sziasztok.feltenném ide is ezt a kérdést hátha tud rá valaki válaszolni.feltettem a 8.01 és 8.02-es javítást is plusz még egy saját készítésű patchet csak sajnos a német válogatottba nincsennek benne kloséék hanem kitalált emberek.találtam az oldalon egy fake.inc nevű fájlt amit ha felülírok akkok állítólag müködik a német válogatott is.a kérdésem az lenne h ez a fájl müködni fog a 8.02-es patchel és az én saját készítésű db-mel? -
7 ziccer tényleg nem kevés, de Cabaye gólja nem mák, szerintem közelebbről nem is menne neki :) -
Hoztam egy kis mákos gubát
Cabaye vert egy gólt jó 25-ről, nemtéma. -
Magától megtanulja a menedzser. Egy bizonyos idő után -ne kérdezd mennyi, nem tudom :D- már ott fog viritani az adott ország nyelve a profilodban. EGyébként 2. nemzetiségnek ha megadod azt a nemzetiséget, ahol kezded a karriered, akkor automatikusan kapsz nyelvtudást is. -
Ez érdekes kérdés, én második nemzetnek be szoktam állítani az angolt, mert nyelvtudást nem lehet megadni. -
Jóak vagytok csiterkecik :D
Külön grat a Donsnak!
Azt monnyad meg nekem, kedves áruló barátom, hogy ez melyik skin? -
Az lenne kérdésem, hogy lehet nyelvet tanulni, mert ha külföldre szerződők akkor állandóan nyekereg, hogy nem beszélem az adott ország nyelvét? Köszi a választ -
Noshát grat mindenkinek, szemét eltávolítva amúgy meg kurvafaszán toljátok
és mennyi új arc O.o -
Diego85 #49611 persze kikaptunk a döntőban a lyon ellen 2-0ra.. 3 kezdő védő nélkül nehéz is volt.. :( -
Érdekes vége volt olasz bajnokságnak :D
francia honban meg kiesett az auxerre :S -
Diego85 #49609 Thx! :) Bár nemtom mi lesz így a döntőn, védelmem nem lesz sajna.. :( -
karajjj #49608 az szép -
Diego85 #49607 kicsit izgultam, főleg miután 3 játékosomat is kiállították, de elég jó büntetőpárbaj volt. :)
MK Dons - MU Bl elődöntő, visszavágó -
fun karrier első szezon :)
-
Diego85 #49605 milyen edzést javasolnátok a nyári időszakra? erőnlétit, ugye? -
karajjj #49604 senki?
-
karajjj #49603 igazolj pár tehetséges magyar srácot -
karajjj #49602 na elkezdődött a következő szezon, semmi nagy igazolásom nemvolt, ifiket vettem csak
-
Ne haragudjatok, elfelejtettem átméretezni :C:C:C Legközelebb odafigyelek erre... :C -
Sziasztok!
A Manchesteres karrierem meguntam, kezdtem egyet a Leeds csapattal, akikkel fel is jutottam, de a mentésem ugrott crash dump hiba miatt! :(
Ezután picit szüneteltettem az FM-ezést, de megint elkapott a láz a forumot olasván. Gondoltam kezdek egyet a régi kedvenc csapatommal, a York City-vel. Nos, róluk annyit kell tudni, h az angol Blue Square Premier ligában (5. osztály) "jeleskednek". Mivel itt elég kicsi a költségvetés, a játékosok tudása, gondoltam nagy kihívás lesz számomra. Még nagyon régen, talán a 2006-os FM-ben vittem őket a 2-3. osztályig.
A csapatot a biztos középmezénybe (8.hely) várja a főnökség, de remélem kiharcolok egy feljutást. Vettem értékes szakmai stábot, mert az alap elég gyenge volt. A szezonnak úgy álltam neki h biztos közép, de sajnos elég felemásan indult. Jött 1-2 meglepő győzelem, de amint elkezdett szétszakadni a mezőny 6-7 forduló elteltével, úgy kezdtem lemaradni én is a döntetlenekkel és a verségekkel. Na mondom szép... a taktika, a csapat morál megfelelő volt, csak éppen a helyzetek kihasználása nem akart úgy sikerülni, ahogy én azt elképzeltem. Pedig volt 1-2 jó csatár is, akikben sok lehetőséget láttam, de ők rendre kihagyták a számtalan helyzetet (üres kapu, 1 az 1 ellen, 11-esek...). Gondoltam itt egy biztos középmezőny is szép eredmény lesz. De jött a fordulat!!! Egy kis taktika állítgatás, edzés bütykölés, na meg a meccs előtti/közbeni "nem szólok az egész csapathoz, csak egy-két játékoshoz" stílus bevezetése azthiszem megindított a lejtőn fölfelé.
Pillanatnyilag nem vagyok még túl semmin, de azért a 3. helyre feljönni, sorozatban 9-10 meccset vereség nélkül lehozni, úgy érzem bizakodásra ad okot. De most akkor beszéljenek a képek, és ne csak én.
A bajnokság jelenlegi állása
A taktikai felállásom, ami ezidáig bevált
Na és a csapat. Remélhetőleg idény végén "A siker-csapat"-ként fognak a helyi újságok címlapján szerepelni :)
Január 1. napja van, megkezdődött az átigazolási időszak. Diego Trisztán, Dean Kiely (38 éves West Brom kapus) és Robbie Fowler-rel próbálok egyeztetni, remélem meggyőzöm őket h ide igazoljanak. De úgy érzem itt a pénz fog számítani náluk, ami nálunk sajnos nincsen per pillanat. Remélem azért egyiket jövőre ide tudom csábítani!
Addig is mindenkinek sok sikert, és sok győzelmet kívánok :) -
köszi, holnap ki fogom próbálni! -
realgyula #49598 rosszul csinálod! én ezt a három "felfogást" használom! nem csak egyet, mind a hármat! ez függ:
- az ellenféltől
- hazai/idegenbeli mérkőzés
- az eredmény alakulásától...
pl. most a Chelseavel játszom idegenben, azt nem mondnom, hogy szeretnék nyerni, de inkább a biztonságra megyek, és ha az eredmény úgy kívánja akkor váltok... -
menj szabira hatha sikerul atlepni rajta -
üdv! nem tudnátok megoldást ara a hibára, ha a játék kilép 1 bizonyos ponton? el van mentve, és akárhányszor betöltöm, a következő töltésnél kilép :(
előre is köszi! -
Parancsolj. Szerintem ez működni fog.
3-0 a Nürnberg ellen. -
karajjj #49594 én ezt használom -
msnen átlököm

fun karrier első szezon :)