A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Sziasztok!
A Manchesteres karrierem meguntam, kezdtem egyet a Leeds csapattal, akikkel fel is jutottam, de a mentésem ugrott crash dump hiba miatt! :(
Ezután picit szüneteltettem az FM-ezést, de megint elkapott a láz a forumot olasván. Gondoltam kezdek egyet a régi kedvenc csapatommal, a York City-vel. Nos, róluk annyit kell tudni, h az angol Blue Square Premier ligában (5. osztály) "jeleskednek". Mivel itt elég kicsi a költségvetés, a játékosok tudása, gondoltam nagy kihívás lesz számomra. Még nagyon régen, talán a 2006-os FM-ben vittem őket a 2-3. osztályig.
A csapatot a biztos középmezénybe (8.hely) várja a főnökség, de remélem kiharcolok egy feljutást. Vettem értékes szakmai stábot, mert az alap elég gyenge volt. A szezonnak úgy álltam neki h biztos közép, de sajnos elég felemásan indult. Jött 1-2 meglepő győzelem, de amint elkezdett szétszakadni a mezőny 6-7 forduló elteltével, úgy kezdtem lemaradni én is a döntetlenekkel és a verségekkel. Na mondom szép... a taktika, a csapat morál megfelelő volt, csak éppen a helyzetek kihasználása nem akart úgy sikerülni, ahogy én azt elképzeltem. Pedig volt 1-2 jó csatár is, akikben sok lehetőséget láttam, de ők rendre kihagyták a számtalan helyzetet (üres kapu, 1 az 1 ellen, 11-esek...). Gondoltam itt egy biztos középmezőny is szép eredmény lesz. De jött a fordulat!!! Egy kis taktika állítgatás, edzés bütykölés, na meg a meccs előtti/közbeni "nem szólok az egész csapathoz, csak egy-két játékoshoz" stílus bevezetése azthiszem megindított a lejtőn fölfelé.
Pillanatnyilag nem vagyok még túl semmin, de azért a 3. helyre feljönni, sorozatban 9-10 meccset vereség nélkül lehozni, úgy érzem bizakodásra ad okot. De most akkor beszéljenek a képek, és ne csak én.
A bajnokság jelenlegi állása
A taktikai felállásom, ami ezidáig bevált
Na és a csapat. Remélhetőleg idény végén "A siker-csapat"-ként fognak a helyi újságok címlapján szerepelni :)
Január 1. napja van, megkezdődött az átigazolási időszak. Diego Trisztán, Dean Kiely (38 éves West Brom kapus) és Robbie Fowler-rel próbálok egyeztetni, remélem meggyőzöm őket h ide igazoljanak. De úgy érzem itt a pénz fog számítani náluk, ami nálunk sajnos nincsen per pillanat. Remélem azért egyiket jövőre ide tudom csábítani!
Addig is mindenkinek sok sikert, és sok győzelmet kívánok :)