A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Scouser
    Sziasztok!

Valaki játszott már a Napoli-val? 2 napja kezdtem egy bajnokságot és eladtam Hamsik-ot 30 millióért a Man City-nek.

Az árából megvettem a Riquelme, Veloso, Moutinho triót. 4-3-3-at játszok így ők hárman plusz Blasi játszanak folyamatos rotáció mellett a 3 középpályás helyén.

A Védelembe visszatoltam Vitale-t és Maggio-t bal- illetve jobbhátvéd posztra. Igazából mindegyik inkább szélső, de mivel 16 mindkettőnek a szerelése, ezért megjátszák a fullback pozíciót és nem is akárhogyan. Középen Aronica és P. Cannavaro játszik. A Realból hazatér a szezon végén Fabio Cannavaro is, már alig várom!!!

A szélsők a szezon első felében Alexis Sanchez és Datoló voltak, előbbit 3M-ért vettem az Udinese-ből. A sérülések miatt azonban elengedhetetlen volt egy jobb-, illetve balszélső igazolása. Ráadásul mákom is volt, mert kaptam még decemberben 24 milliót átigazolásra és megvettem Di Maria-t és Marquinhos-t.

Csatárban Lavezzi 30 meccsen 22 gólnál jár, óriási a csávó. Ja, és felfedeztem egy hatalmas skót tehetséget, John Fleck-et! Egy Liverpooli mentésemben már leigazoltam, de oda nem fért be, viszont itt a sérülések miatt játszott már középső középpályást, balszélsőt, csatárt és remekül helytállt. 7 gólnál jár januárban.

Ó és az eredmények januárban:

UEFA Kupa: Kiütéses rendszer első kör.
    Olasz kupa: Elődöntő a Juventus ellen.(az Intert ütöttem ki a negyeddöntőben)
    Olasz bajnokság: 3. helyezett Az Interrel egyenlő pontszámon(a bajnokságban ők nyertek) és 2 ponttal lemaradva az AC Milantól.

Nem semmi, még meglehet a bajnoki cím. Csak az a baj, hogy egyenlőre a nagyok ellen kevés vagyok. Kikaptam a Romától, AC Milantól, Intertől, a Foirentinától és sajnos a Palermotól is, igaz ezeket mind idegenben és most fogadni fogom őket, szal van esély. A Juve-t megvertem otthon, na hozzájuk látogatok. Majd jelentkezek képekkel! Sziasztok!