104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hát majd hülye leszek kihagyni egy ilyen tehetséget :D -
megpróbáltuk, nem sikerült
-
realgyula #49833 régen jelentkeztem már, épp itt az ideje:
- Aston Villa (PL)
3 pont megvan...
- Inter (BL nyolcaddöntő, visszavágó)
a győzelmet nem, de a továbbjutást megérdemeltük... (össz: 3-1)
- Stoke (PL)
ez nem volt bekalkulálva, de belefér...
- Charlton (PL)
sima...
- Bolton (PL)
lehetett volna 10 is :D
- Arsenal (Bl negyeddöntő, első mérkőzés)
a szezon legnagyobb mákja, az tuti! :D de Ronaldot sikerült kiiktatniuk a visszavágóra (1 hónap)
- Liverpool (PL)
nagyon leadta a 'Pool! ez is sima volt...!
most jön a BL visszavágó az Arsenal ellen, remélem elég lesz az 1 gólos előny, mert bunkerfocit fogok játszani (az Inter ellen is azt játszottam a visszavágón, bejött...)
itt a tabella, az Arsenal zacsizott a Bolton otthonában, így a következőképp állunk:
Premier League
Grat mindenkinek! -
idei szezonom két részletben. köszi annak aki elolvassa, hosszú lett
-
S.E. Ibiza-Eivissa 2009-2010 Season Review
Az előző évben a siker kapujában elbuktunk, de lehetőségeinket tekintve ez volt a papírforma. Miután Claude Reiter-ért £500,000-ot kaptunk a Birminghamtől, Naby Twimumu (ST) a Rayo Vallecano (fee £100,000), René Peters (AMC) a Castellón csapatához (fee £300.000) távozott.A vezetőség £250,000-ot bocsájtott rendelkezésemre, pótolva a távozókat, erősítve a keretet, hogy legyen esélyünk megvédeni a bajnoki címünket a harmadosztályban.
Elsők között érkezett Reiter pótlására a középső védő poszta az Ontinyent csapatának erőssége, Alberto Saavedra:
Jobbszélre ingyen érkezett Daniel Rijaard, a középpályára pedig £55,000-ért a Sabadell csapatától Juvenal:
A szezont nem kezdtük olyan magabiztosan, mint egy évvel ezelőtt, de összeségében nem panaszkodhattunk. A támadójátékunk vérszegénynek tetszett, a védekezünk azonban magabiztosnak, ebben a periódusban 4 öngóllal is segítettek minket az ellenfelek, mi pedig minimális különbséggel hoztuk meccseinket, ha hoztuk.
Ezt követően a támadójáték még erőtlenebb lett, annak ellenére hogy Di Gregorio, Javi Moreno és Aurélien Joachim személyében jó képességű támadóink voltak. Zsinórban lejátszott három 1-0-s győzelmünket két 0-0-s döntetlen követte, a képlet tehát nem változott: erős védelem, gyenge csatársor. A nehéz sorsolásunk ellenére azonban tartottuk a lépést a többi csapattal.
A januári átigazolási időszakban mindenképp csatár után kellett néznem. A negyedosztályú Reus csapatától megvettem Samuel Eto'o öccsét, David Eto'o-t (ST, £50.000), Javi Moreno-t (ST) eladtam a Hospitalet csapatának (£100.000), Thomas Gruszcynski-t (ST) pedig felhoztam a B'-csapatból. Utóbbi játékos már az előző szezonban is keretünkhöz tartozott, de nem győzött meg teljesítményével, ínséges időkben viszont kénytelen voltam még egy lehetőséget adni neki.
Eto'o második mérkőzésén, a San Andreu ellen elvesztett 2-3 alkalmával lőtte első gólját, majd a Levante B' elleni 2-0-ás siker mindkét gólját ő lőtte. Két mérkőzéssel ezután az Ejea elleni 4-1-es sikerből 2 góllal vette ki részét, így joggal reméltem, hogy problémáink elöl megoldódtak. Közben Di Gregorio fellángolási is bizakodásra adtak okot, többek közt a Baleár-szigetek elleni 20 percen belül elért mesterhármasa ment élményszámba.
A véghajrára érkezve a sorsolásunk nagyon kedvező volt, a bajnoki cím viszont elúszni látszott, nem első sorban az 5 pont különbség miatt, inkább a Badalona meggyőző formája okán. A Gramenet ráadásul a nyakunkon lihegett, és még volt egy mérkőzésünk velük - idegenben.
Jól hajráztunk, a Badalona pedig többször is botlott, két fordulóval a vége előtt már listavezetők voltunk. Végül a Gavá csapatát 3-1-re idegenben, a Lleida csapatát 4-0-ra, otthon vertük. Megvédtük bajnoki címünket, de a szurkolókat és játékosokat ismét csak nyugalomra intettem: az osztályozó idén is meghiúsíthatja álmainkat.
-
A rájátszás első körében ismét patinás csapatba botlottunk: az előző évben még másodosztályú Alaves ellenében kellett volna továbbjutnunk a döntőbe. Otthon kezdtünk és a 0-0ás eredmény csak annyiban tűnt bíztatónak, hogy idegenben, lőtt góllal elért döntetlen esetén meglehet a bravúr. Ők nem így gondolták, 22 perc elteltével már 2-0-ra vezettek, nekünk pedig csak egy 83. percben elért szépítésre futotta, így ebből a párharcból kiestünk, de az osztályozóból még nem. Két párharc válaszott el a spanyol másodosztálytól, ahol első körben a jószomszéd Gramenet csapatát kaptunk. Az elmúlt két év során 3 döntetlen és egy 1 győzelem volt a mérlegünk ellenük és a visszavágót otthon játszhattuk, így nem panaszkodhattunk Fortunára. Idegenben 2-1re győztek, otthonunkban vezetést is szereztek, de a B' csapatból felhozott Gruszcynski reaktiválása kiváló lépésnek bizonyult.
Egy lépésre a feljutástól. A sorsolás előtt a következő csapatokat kaphattuk az utolsó körben: Real Madrid Castilla, Rayo Vallecano, Cordóba. Mindhárom csapat egyértelműen erősebb nálunk, személy szerint a Castillát szerettem volna, mert 2 év alatt a Primera Division csapatainak tartalékjait 1-2 kivételtől eltekintve mindig megvertük. "Your wish is my command" - gondolták odafönn, és a Castillát sorsulták ellenünk. Szalai, Parejo, Palanca. Nem lesz egyszerű, de az esély megvan, és ismét idegenben kezdünk. Az első meccsen fölényben játszottunk, mégis kínkeservesre sikeredett:
Idegenben rúgott gól (a 80. percben becserélt Di Gregorio-nak hála) és döntetlen, ráadásul teljes elképedésemre nemhogy partiban voltunk velük idegenben, de még jobban is játszottunk. A hazai visszavágó előtt már éreztem azt, amit a szurkolóink kissé elhamarkodottan az égbe kiáltottak: fel fogunk jutni!
A szezon legfontosabb mérkőzésén nem változtattam a jól bevált csapaton, a taktikán azonban igen: idehaza nekik kell menni! Nem bizonyult jó döntésnek: egy kontrából vezetést szereztek a túlságosan előrehúzódó védelmünk hibáját kihasználva. Ezután támadás támadást követett és a kapujukhoz szögeztük őket, de előjött az, ami a szezon során már többször is: a góliszonyunk. A félidőben Gruszcynski helyére jött az idegenbeli találkozó hőse, Di Gregorio, a második félidőben folytattuk a koncentrált offenzívát. 10 perccel a vége előtt még mindig 0-1 állt az eredményjelzőn, én pedig egyre hitehagyottabban űztem a fiúkat. Nem volt hiábavaló!
Balhátvédünk unta meg a csatárok tehetetlenségét és egy szép lövéssel egaliztált, de ezzel még nem volt vége. Di Gregorio, a csodacsere ismét betalált, így a hosszabbítás elmaradt, az elképzelhetetlennek vélt feljutásunkat azonban nem!
3000 szurkolónkkal karöltve hajnalig a sziget főterén pezsgőztük a feljutást, azt a feljutást, ami tényleg kimondhatatlanul kemény szakmai munka eredményeként jöhetett létre. Hogy mit kezdünk a második vonalban £750.000-es összköltségvetésünkkel, 1000es átlagnézőszámunkkal, és azzal a kerettel amelynek jelenlegi összértéke £500.000, az még a jövő zenéje. Ami biztos, hogy ennél is keményebb szakmai munkát kell folytatni, ha bent akarunk maradni. Gijon, Numancia, Malaga, Gimnastic, Almeria, Valladolid... Megborzongtató! -
és a 3 D is megy akadásmentesen? -
karajjj #49828 generált tehetséges ifiket keressél :D -
Itsuki #49827 Sziasztok
megvoltt a bundesliga 2 be is a 4. sorsdöntö meccsem. Augsburgot nem meggyőző játékkal de 1-0 rá legyöztük. igy folytatjuk a harcot a kiesés ellen. -
na van jövője a srácnak? :P -
8. percben nálam is, mdjuk ez már a 08-van is megvolt. Mostanában pedig az 52. és a 82. percben is megáll egy rövid ideig. -
Na, a Porto kifogott rajtunk, idegenben bíztató 1-1-es döntetlen, majd hazai pályán 2 gólos előnyt adtunk el, Hulk egymaga kiegyenlítette a meccset. De nem baj, most az UEFA kupa megnyerése a cél, aztán jövőre jöhet a BL. -
karajjj #49823 azon gondolkozok, hogy éjszaka át-fm-ezem magam a 20. életévembe XD -
1.6 celeron, 1 gb ram, beépített régi ati videokártya
ezzel tolom, nem lehet gond -
ezen a meccsen minden összejött, nagyon jók voltunk(kiv. taylort, még jo hogy időben kivettem a csapatból)
-
szép kezdet!
ezt nézzétek :D nem semmi a srác 20 évesen
-
Rudee #49819 Vége a felkészülésnek, ami nem sikerült rosszra. Remélem az új játékosokkal legalább a középmezőny meg lesz. A vezetőség a kiesés elleni harcot kérte, a média a 15. helyre vár.
Első bajnokira se lehet panasz.
-
Aha, de nem én vettem, már itt volt amikor idejöttem, én csak Stekelenburgot meg 2 ukrán játékost igazoltam -
karajjj #49817 ilyesmi :D -
karajjj #49816 Carlos Eduardo a Hoffenheimből van? -
Rudee #49815 Kölcsönbe eljött mind a 4 célpont, így egy viszonylag bő, 30 fős kerettel dolgozhatok. Öt 16 éves.
FCK II-ben van egy 16 éves játékos, aki már 202 cm magas és 99 kiló. Mi lesz abból?
-
Rudee #49814 Kössz, de van logo packom (FM09_Metallic_Club_Logos.rar) csak még nem másoltam be az újratelepítés óta :) -
Rudee ajánlhatom? Regisztrálj előtte. -
Nálam mindig tölt olyan 5 mp-et meccs kezdetekor meg a 8. percben 3 mp-t. -
Rudee #49811 A nyári sztárigazolás 
Még 4 játékos kölcsönvételéről tárgyalok, remélem kettőt legalább sikerül megszerezni. -
jah csak a 3d miatt sokat tölt még ha nem is azt hasznaljuk. vagy a töltéssel nem lesz gond az pörögni fog? -
2D-ben simaliba. -
de vidikártya nem hátrány? mer attól félek kicsit:)
nyugtassatok meg h építhetek karriert:) -
El bizony! Várjuk a képeket :) -
Hi
Ezen a konfigon elfut sztetek fm09?
2gb ram Intel Pentium dual core t3400 Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD -
Zsombinho #49805 Féltávnál:
Azért reménykedek egy BL-helyben. -
-
Tess :)
-
Borges-ről jöhet kép :) -
A szuperkupa vége:
És a játékoskeret:
Természetesen a fél csapatot vinné mindenki, de úgy tűnik sikerül a fontos játékosokat megtartani -
Tudom ajánlani Behramit! Nekem 6,75 millió euróért ajánlotta fel a West Ham, rácsaptam, gondoltam tartaléknak jó lesz, és kellemeset csalódtam benne, már-már kiszorítja Ronaldinhot a kezdőből a Milannál!
Idei szezon 30 fellépés 1 gól, 10 gólpassz és 7.13-as szint
nem mellesleg jobb hátvédként sem utolsó -
Grat all!
Egy sikeresnek mondható Ferencvárosi idény után a Sahtar Donyeck csapata szerződést ajánlott, amit gondolkodás nélkül elfogadtam. A játékoskeret nagyszerű, erősítésre szinte nem is szorul, de azért Stekelenburg érkezik a bajnokság kezdetére. Most éppen a Szuperkupát játszom a Dinamo ellen, az első félidőben jól állunk. Mindjárt hozok képet a keretről. -
Spring35 #49798 
Üdvözletem mindenkinek!
-
Spring35 #49797 Gyerekek!!!!!!!!!!!!!!! Kezdtem egyet a Darlington-nal, és asszem meg is találtam a nekem való csapatot... HIHETETLEN eredményt értem el a Tottenham ellen, nem kis mákkal...:
Meccs: http://kepfeltoltes.webxclub.com/images/5e2hrukddabct7sz31b1.jpg
Statisztikák:
http://kepfeltoltes.webxclub.com/images/t0wl2njv60dl3jvrvbi.jpg
Felállások:
http://kepfeltoltes.webxclub.com/images/2kkirmx6naa6jj12e4t.jpg

Pedig csak azt mondtam a srácoknak, hogy élvezzék a játékot... -
Eh...gyenge gól :D