104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• mgkp
    Én most ugye a Portoval vagyok a 3. szezonomban és Lyon szurkoló létemre mindig nézem a lyon játékosait. Benzema még ottvan és 46 meccsen 34 gólt lőtt :)
    Nálam meg Laurito egy állat itt 42 meccsen 37 gólt lőtt.Mondjuk nekem is volt egy ilyen időszakom amikor a csatáraim nem nagyon lőttek gólt akkor úgy csináltam, hogy a 2 szélső kp-t feltoltam támadó szélső középpályásnak és azóta ugy játszatok 4-5-1-es felállást.
  • kraawz
    nahát, 7 perc játék után lerúgják egy hónapra... kigondoltavolna
  • kraawz
    mégsem, Vaz Te-t sikerült leigazolnom a Crystal Palace elől :D
  • kraawz
    kb 50 játékosra tettem ajánlatot és próbálkoztam be, 0, azaz NULLA jött el.
  • bexinho
    Köszi :), abban biztos vagyok h kiesni nem fogok a csapattal, de már előző évben is elég sok szerencsétlen meccset buktunk el. Ha idén is folytatódik, akkor nem akarom magam szép reményekbe ringatni.
  • Fabio Capello
    kosice hatszor jobb csapat mint te XD
  • kraawz
    Beszarás...

Hozzám nem jön el a nigériai srác, de a szlovák Kosice-hez aláír :DDDDDDDDDDDddd
  • Forza Italia
    jó keret.
  • kraawz
    megint senkit nem tudok igazolni szinte, mert ha EUs , nagyobb klub elviszi, ha nem, akkora nem kap wp-t.. Vagy egyáltalán nem akar idejönni, még a belgák meg izraeliek is visszautasítanak.
  • Ramox
    ÉS itt az ígért kép a keretről
  • Ramox
    Újra itt. Ilyennel még nem találkoztam?Ennek milyen következményei lehetnek? Vagy miben hozhat ez változást?

• eLiXir
    Biztosan volt mar sokszor: array access out of bounds hibauzenetet kapok amint inditanek egy meccset, van megoldas ra? 9.3 verziot hasznalok mindenfele magyaritassal
  • kraawz
    szép eredmények, hajrá , a 3. liga még nem vészes :)
  • bexinho
    A sorokban az enterek azért vannak mert jegyzettömbe írtam alapból, s onnan másoltam át? Ha igen, akkor bocs :S
  • bexinho
    York City egy 193,300 főnyi város Anglia északi részén. Karrieremet 2008.július 8-án kezdtem meg az akkor még Blue Square Premier (5.oszt.) ligában vitézkedő

együttsenél. Első évben sikeresen feljutottam, persze egy rájátszást pluszban lekellett tolnom, mivel ennyit ért ott a 2. hely. A következő idényben

(4.oszt.) a bentmaradásért küzdő csapatnak titulált minket a média, azonban én már a vezetőségnek hallkan megjegyeztem, h minimum egy középmezőnyi helyezés a

cél. 7-8 új játékos megvétele után nekivágtunk az "újdonságnak".
    Első pár forduló elég jól sikerült, bentvoltunk az első 4 csapat között. Minden szép és jó volt, az FA-kupában a 3. fordulót értük el (01.02.), ahol a

riválist kaptuk, az elsőosztályban szereplő "Halmosi-gárdát". Sajnos ezen a meccsen nem volt sok esélyünk a tovább jutásra, azonban mi küzdöttünk a végsőkig.

Így 2-1es idegenbeli vereséggel búcsúznunk kellett a "nagy angol kupától". NEm baj, mert legalább 3 csapatnak megmutathattuk, h minket is számításba kell

venni mostantól.

A bajnokság az idényt összegezve elég felemásra sikerdett. Többször váltottam taktikát, azonban az sem volt elég ahhoz, h a sok döntetlent esetleg a jövőben

felváltsuk győzelmekre. Rákellett jönnöm, h hiába kölcsönvett jó/fiatal játékosok, hiába a jó igazolások, sajnos ez a keret ennyire elég. Egy erős

középmezőny, esetleg egy play-off elérése. Nos, a szakmai stáb a lehetőségekhez mérten a legjobb volt, a játékosok motiváltak voltak és kijöttek egymással

(öltözői hangulat = 78-85% között volt). Persze volt 1-2 játékos, akik 1. csapatba akarták magukat besírni, ezzel rontani a csapat morált, azonban tőlük a

szezon végén könnyű szívvel megszabadultam. SZabadlistások lettek. Az utolsó 7-8 fordulóban X-ekre, vereségekre, néhány fontos győzelemre futotta, így

örültem a rájátszást elért eredménynek. Itt a két meccsből álló elődöntőt a Shrwesbury ellen játszottam, akik rengeteg gólt szereztek/kaptak, így kissé

aggódva álltam a meccshez. Első meccs 3-1re sikeredett hazai pályán, ami nagyon meglepett (azt az 1 gólt is potyaként kaptam a meccs vége fele). A

visszavágóra azonban nem szabadott ráülni az eredményre. Sajnos ezt a játékosaim nem így gondolták. Így izgalmassá tették a visszavágót a szurkolóknak és

nekem is.

Azonban sikerült túljutnunk, így a döntő következhetett a csodálos Wembley-ben :) Ezt a meccset elég könnyen behúztuk, pedig az ellenfél volt az esélyesebb.

A bajnokság végső állása:

Az új bajnokság neve: Coca-Cola liga 1 (3.oszt.) 2 év alatt 2 osztályt léptem ezzel a remek kis együttessel. Most a lényeg h bentmaradjunk a bajnokságban, és

megerősítsük a csapatot anyagilag. A munkálatoknak neki is kezdtem. Ezidáig a 2. ligás Preston volt az anyaegyesületem, azonban szükség volt egy még erősebb

anyagi háttérrel rendlekező együttest befűznöm. Így esett a választásom a Sunderlandre. 54 millió az értéke, remek az utánpótlás háttere, így a jövőben jó

játékosok jöhetnek majd hozzám :P. 3 edzőmérkőzést kötöttem le a szezon előttre: Manchester Tartalék, Preston, Crystal Palace. Nem szeretek 3-4nél több

meccset játszani szezon előtt, mert ha többet játszok, akkor eléggé nagy az esély h jó játékosok dőlnek ki szezonkezdetre. Pár igazolás, akiket kölcsön,

illetve ingyen le tudtam igazolni:

A jelenlegi felállásom:

Végezetül pedig az edzői stáb:

Remélem ezzel a kerettel és szakmai háttérrel sikerül egy biztos helyet kiharcolnunk a 3. ligában. :)
  • kraawz
    az eleje mindig ilyen, FM effekt
  • Zsombinho
    Ja bocsi 117.-ben.
  • Zsombinho
    Kupábanis úgy estem ki,hogy nekem voltak helyzeteim az Alicante ellen erre a 111. percben gól rúgnak.Lehet pihentetem egy kicsit a játékot.
  • kraawz
    Itthon legalább belőjük a helyzeteket

• Zsombinho
    Első meccsemen a Rayoval x-eltem idegenben a Sevilla at.-tal.Persze,hogy a 89.percben egyenlítenek.
  • kraawz
    Már megint.. az MTKba generált egy isten ifit a gamma, bejelntkezek érte, nem akar jönni.. Fél év sem telik el, aztán a fél világ is vinni akarja és persze a Birmingham-é lesz...
  • Terminátor14
    Újat kell kezdeni, mert az elején lehet kiválasztani, hogy melyik update-tel akarod tolni.

Valszeg én is kezdek egy újat, mert nekem is 9.1 volt fent. A Crewe amúgy sem tetszett annyira a kis szurkolótábor miatt :(
  • bexinho
    Sajna újra kell kezdeni. Ezért nem teszem fel én se az új patcheket. 9.1.0-val játszok én is :$
    Na nemsokára írok egy beszámolót a feljutásról.
  • zorrobomber
    bocs a slight offért de ha már pörög a beszélgetés, újat kell kezdenem vagy meglevő gaméra is rá lehet tolni?
  • kraawz
    azért van az... még 9.2-ben is ez volt a baja, a csatároknak kurva szar ratinget adott. tedd fel 9.3 és már jó lesz.
  • Terminátor14
    Én úgy választottam ki a két csatáromat, hogy az egyik erőcsatár legyen (188cm, 18-as ugrás, fejelés, erő, és még gyorsnak is nevezhető, 15-ös a gyorsulással együtt), a másik pedig gyrosabb (17-17) és alacsonyabb is, de egyikük sem túl eredményes sajnos :(
  • zorrobomber
    Acceleration-Agility elég jó Benzema-nak is, S-S-S-J-H-ban meg ugye Seleznyov volt király, mégsem véletlenül adtam el- váltottam erőcsatár taktikról, nem igazán jött be ő sem. Egyébként meg Fonseca-t is elsősorban a brutál fizikai képességei miatt vettem meg ráéreztem én is erre :)

peccsre meg égni fog a pofám, de 9.1.0
  • kraawz
    régebbi FMekben tényleg ezeket kellett nézni, most már a fizikai értékek a legfontosabbak szerintem. Nézd meg, ott van mondjuk Alexis Sanchez vagy Henri Saivet. Ránézésre kb mondanék 150 CA-t. Aztán mivel gyorsak nagyon, a többi viszont csak közepes, mégis a legjobbak. Én mostanában elsősorban az Accelaration-Agilityt nézem, meg Stamia Strength Jumping Heading, utána meg amiket te írtál.

ui: melyik peccs ez ?
  • zorrobomber
    Engem inkább a csatárok gólínsége aggaszt. Egyszerűen nem jut el hozzájuk a labda, amire abból következtetek hogy ha egy középpályásom 20at próbál passzolni akkor ők 6-ot 7-et. Más kérdés hogy irl is így van, ráadásul ha helyzetbe kerülnek akkor is kihagyják. Benzema is. Direkt úgy kerestem a csatárokat magas composure, concentration, finishing, stb-stb skillel, Benzema elvileg az egyik leggyilkosabb csatár, 30 meccsen valami 10 gólt lőtt. Talán Gignac-nak volt egy darab szezonja amikor 20 gól felett termelt, a taktikom akkor sem volt sokkal másabb, ráadásul direkt úgy módosítottam azt is hogy a csatároknak ideális legyen. Első szezonokban próbáltam "erőcsatárral" játszani, az egyik csatárra rugdostam fel a labdát, leginkább szélről. Idén átálltam mixed passz stílusra, és a szélsőim is rövidebben passzolnak, gondolván hogy nem csak az állandó elfut a szélső-bead kombó lesz majd. Az ME-n látszik a változtatás, de a csatárok góljain, és ami még bosszantóbb, a ratingjeiken nem! Rendszeresen 5-6 közötti ratinggel fordulnak a szünetre, meccs végén meg mondjuk 6.2, ha bemákolnak egy gólt akár 7 körül. Bármi ötlét, felvetés?
  • Zsombinho
    Tudnátok ajánlani játékosokat spanyol 2-be?Előre is köszi.
  • kraawz
    komolyan mondom, röhejes...

Végigtámadom az egész meccset, kapufát lövök, gólt, lesgólt, minden szart, de az istenért nem lehet megnyerni a meccset, ha a gép úgy akarja.. egyszer villan be nekik és gól... Persze a végén amikor ők nyomnak, és van 3 perc hosszabbítás, akk a 98. percben talán lefújják, amikor meg én támadom végig a végét, a 93.00001 p-ben már lefújták, akár ha a gólvonalon áll már a labda.
  • zorrobomber
    Egyébként gondolom senkinek nem tűnt fel(majdhogynem nekem sem ) de nálam sem játszott Benzema egész tavasszal :)
  • zorrobomber
    "Nem elég, hogy az egyik csatáromat lerúgták fél évre"
    Megint??
  • kraawz
    Nem elég, hogy az egyik csatáromat lerúgták fél évre, pár meccsel később, a házi gólkirályom és legtöbb assistot adó plejám, aki szintén csatár, 3 hónapra kidőlt.

Pedig már lassan egy 6. hely (osztályozó) megcélzását is el tudtam képzelni, de így...
  • Zsombinho
    Úgy döntöttem,hogy a Rayo Vallecano csapatával kezdek egyet.Egyelőre cél a bentmaradás,ugyanis a 19.helyre várnak.
  • Zsombinho
    Na a Betises mentésemet kb. 1-2 hét múlva tom folytatni,mert most pár napig nem otthon voltam és rossz mentést hoztam el.Úgyhogy most szntem kezdek egyet vmi másodosztályú spanyol csapattal.
  • mgkp
    De érted a legidegesítőbb az, hogy 2-0-ra vezettem. És ebből lett 4-2 oda és így kiesés. Nekem persze 4 ziccerből 2 ment be nekik pedig 2-ből 4... no comment komolyan. Ráadásul 3 játékosom olyat hibázott amiből kaptunk 3 gólt. Érdekes aztán meccs után keseregtek, hogy rendkívűl csalódottak és nagyon sajnálják, hogy ekkorát hibáztak.
  • 6600GT
    ok,már jó
  • Ramox
    Estefelé aha, most megyek érettségi zárás vagy mi a fene :D
  • Huni92
    Chelsea - Villarreal 2-0. 18. percben kiküldték Essient, ennek ellenére mintha ők lettek volna többen :/