A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Engem inkább a csatárok gólínsége aggaszt. Egyszerűen nem jut el hozzájuk a labda, amire abból következtetek hogy ha egy középpályásom 20at próbál passzolni akkor ők 6-ot 7-et. Más kérdés hogy irl is így van, ráadásul ha helyzetbe kerülnek akkor is kihagyják. Benzema is. Direkt úgy kerestem a csatárokat magas composure, concentration, finishing, stb-stb skillel, Benzema elvileg az egyik leggyilkosabb csatár, 30 meccsen valami 10 gólt lőtt. Talán Gignac-nak volt egy darab szezonja amikor 20 gól felett termelt, a taktikom akkor sem volt sokkal másabb, ráadásul direkt úgy módosítottam azt is hogy a csatároknak ideális legyen. Első szezonokban próbáltam "erőcsatárral" játszani, az egyik csatárra rugdostam fel a labdát, leginkább szélről. Idén átálltam mixed passz stílusra, és a szélsőim is rövidebben passzolnak, gondolván hogy nem csak az állandó elfut a szélső-bead kombó lesz majd. Az ME-n látszik a változtatás, de a csatárok góljain, és ami még bosszantóbb, a ratingjeiken nem! Rendszeresen 5-6 közötti ratinggel fordulnak a szünetre, meccs végén meg mondjuk 6.2, ha bemákolnak egy gólt akár 7 körül. Bármi ötlét, felvetés?