104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Így van, épp ezért kell nagyon küzdeni :)
Nekem bejön a nagyobb nyomás, csak néha elég ideges tudok lenni a progira. Mint pl most, 7 meccen keresztül nem sikerült nyerni :( -
Innen csak előre lehet menekülni, fel kell jutni, mert ha nem sikerül, akkor rendesen bele lehet rohadni az alsóbb osztályok mocsarába :) -
Hehe, az tényleg elég pokoli lehet :D
Nekem már ez a 3. liga is elég kemény, előtte mindig csak a Fradival voltam, illetve a poén kedvéért toltam az interrel. Hát mit ne mondjak, más...:)
De lehet évezni. -
Eredetileg Kína 2. osztályban akarta kezdeni, de az nekem is durva volt. Tényleg csak az aberrált játékosok mennek oda játszani, arról nem is beszélve, hogy a kínai neveket kb. meg se tudtam jegyezni
1 hétig se bírtam.
-
Amíg ilyen eredmények jönnek, addig nincs baj :)
Én is elnéztem az angol 4. vonalba, el is kezdtem egy játékot, de annyira gyenge volt a színvonal, hogy hagytam a fenébe.
Úgyhogy sok szerencsét és kitartás! -
Kösz, úgy néz ki küzdős kis egyszerű csapat ez. Ne kerteljünk, tróger egy banda. Néha csak fogom a fejem kiket kell becserélnem, de brusztolnak becsülettel.
-
Az igen, bíztató! -
jóleszez :)
-
Akkor oké :)
És köszi a visszajelzéseket.
-
Ok, a hiba az én készülékemben. Mostmár gördülékeny :) -
A gif miatt nekem nincs gondom, pedig nincs nasa-netem :DD -
Rudee #50586 -
Ufff, mit csesztem el? Ennél kissebbre sajnos nem tudtam méretben :( -
Gratula! Behalt a fórum a giftől :) -
Hehe, nekem is ajánlgatják mindig a kispadokat, de vhogy én úgy vagyok ezzel, hogy ha már egy bizonyos csapattal kezdtem el, akkor azzal szeretnék elérni mindent :) -
Maradok a Pescaránál, mert érzem hogy 2-3 éven belül meglesz a bajnoki cím végre a Serie A-ban. Ez a helyzet meg kap egy külön mentést, majd egyszer elvállalom. -
Nahh, eljött az idő, hogy kicsit hosszabban értekezzek itt a dolgokról :)
Először is a Crewe csapatáról....
Szép és jó volt, de abbahagytam az 5. szezonban, ami a 2. évünk volt a pl-ben. Miért? Nagyon egyszerű, a csapat valahogy nem váltotta be a hozzú fűzött reményeket, a kétszer bővített 15000-es stadion sem nyerte el a tetszésemet, nomeg ugye a 9.3-as patch-el amúgyis új játékot kellett kezdenem.
Az osztály megmaradt, vagyis angol 3, viszont egy olyan csapatot kerestem, aminek nagyobb stadionja (és talán szurkolótárobra...) van és nagyobb célokra hivatott, de semmiképp nincs az első 10-12be rangsorolva.
Hát gondoltam, hamár láttam őket játszani, akkor legyen a Milwall csapata a befutó :)
A keret egy kicsivel jobb, mint a Crewe-é volt, vannak alapból használható játékosok, de azért bőven ráfért az erősítés. Az anyagi helyzet viszint eléggé gáz volt, ugyanis kaptam kemény 70k euróz igazolni, hát ezzel ugye kitörölhettem....
Node mind1, leigazoltam 5-6 elég idős, talán "utolsóéves" játékost, akik értékeik alapján nagyon jónak tűntek. Volt, aki bevált és volt, aki nem, de azért összességében pozitív a kép.
Célnak a feljutásért való harcot határoztam meg, bár a vezetőség csak "mid-table finish"-t kért.
Nagyon fontosak voltak a kölcsönvett játékosok, Harsányi kezdő lett volna, de sajnos volt egy iszonyat hosszú sérülése, így nem játszhatott végig. Mérida és Weiss pedig kiegészítőemberek voltak, de annak kiválók.
A szezon legjobbja és egyben meglepetésember Lewis Grabban volt. Gyors, és ennyi, de úgy tűnik ez bőven elég a 3. ligába, gólkirály lett.
Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy végül sikerült az igen előkelő 5. helyen végeznünk, az meg már csak a hab a tortán, hogy az osztályozókra mindenki megemberelte magát és óriási harcban sikerült kivínunk a feljutást is! :)
A rájátszás döntőjében 1-1-es eredmény után a hosszabbítás 107. percében szereztük meg a végül győztes találatot, Harsányi volt eredményes.
(A minőségért bocsi, csak így fért bele a 2mb-ba.)
Megmondom őszintén, ezt még én sem vártam, mert a nagyobb csapatok ellen szinte végig szenvedtünk, volt egy-két nagyobb arányű vereség is.
Nos, egyelőre ennyit az első szezonról, tolom a 2.-at is, 1-2 napon belül jövök annak a beszámolójával is :)
Ui: Remélem mostmár tényleg jók a képek :D -
Hunito! 

Taníts Maestro! :) -
Rudee #50579 Tudtam, hogy nehéz lesz ez a szezon, de hogy ennyire nyögvenyelősen induljon.
5 bajnokiból 4 döntetlen és 1 vereség. Kupában ugyan 2ből 2 győzelem, de a 3. fordulóban jön az FCK, ahol max a jegybevételnek örülhetek majd. No sebaj, legalább lesz egy kis izgalom. Média idén már a 10. helyre vár (tavalyi 15. után), célom az első öt hely valamelyike. -
fordjee #50578 Szar lehet ilyen jól nyomni és 2 év alatt bajnokságot nyerni:)
Majd elfelejtettem, hogy az edzőközpontot sikerült a maximumra bővíteni, és az ifjúsági is közel jár hozzá, a stadion pedig 4000 hellyel bővült és tervben a következő bővítés. -
Befejeződött a Primera Division 2009/2010-es szezonja. Szezon elején a bajnoki cimért való harcot tűztük ki célul magunk elé. Ennek érdekében hatalmas erősitési és spanyolositási tervet készitettünk, melyet sikerült is véghezvinni.
A szezont a Spanyol Szuperkupa első és második meccsével nyitottuk meg. Ezzel megvolt az első trófeánk.
Egy izgalmakban és fordulatokban bővelkedő bajnoki idény után sikerült elhóditani a bajnoki cimet.
Egyéni teljesitmények terén sem vallottunk szégyent.
BL-ben ezúttal a csoportot megnyerve jutottunk a nyolcaddöntőbe, ahol a Zenit várt ránk, akiket az idegenbeli 1-1 uzán hazai pályán 4-1-re elpáholtunk. Negyeddöntőben a Barcat kaptuk ellenfélként, de hiába hiába támadtunk fel az első meccsen, és hiába lőtt Mati Fernández egy gyönyörű gólt, Barcelonaban 1-0-ra nyertek a katalánok, és ezzel továbbmentek.
Spanyol Kupa döntőjét a hagyományokhoz hiven idén is elbuktuk, ezúttal a Real Madrid vert el 0-2 arányban.
A Primera Division Álomcsapatába 7 játékosunk került be.
Ezzel a kerettel oktattunk :)
..::Átnézés::..
Emlitésre méltó még az, hogy az u19-es csapat veretlenül nyerte meg a korosztályos bajnokságát, köszönhetően a kimagaslóan teljesitő játékosoknak. -
Mivel nem lehet gondolkodási időt kérni és visszautasítottam mindkét ajánlatot, valamint Mexikóba és Uruguayba nem kellettem, így most 4 szék közül csücsültem földre. Még tettem egy póbát a görögökhöz, de berágtak és már nem akartak :) -
-
fordjee #50574 Sziasztok!
Kb. fél évvel ezelőtt ígértem egy beszámolót a Zaragozáról, amire nyilván senki sem emlékszik, csak én , de ez is elég, hogy beszámoljak:)
Szóval, a Zaragoza csapatával kezdtem. A cél egyértelmű volt, azonnal visszajutni az első osztályba és ott a klub hagyományainak megfelelően szerepelni.
Miután a másodosztályba kiesett a csapat, jó néhány meghatározó játékosától kénytelen volt megválni, így viszont rengeteg pénz állt a házhoz amiből kaptam is egy keveset a csapat
megerősítésére.
Még ezekkel az erősítésekkel is elég nyögvenyelősen telt ez az áv, végül sikerült megszereznünk az első helyet , de nem voltunk valami meggyőzőek. Az új emberek nagyszerűen épültek be a csapatba, de tudtam, ez az első osztályhoz kevés lenne.
2. év
Nagybevásárlást és nagytakarítást tartottam, írdatlan mennyiségű pénzt megforgatva, talán mi voltunk a legaktívabbak az átigazolási piacon . Természetesen lenulláztuk a klub kasszáját. Viszont ezekkel az erősítésekkel merészebb álmokat is szövögethettünk a biztos benn maradásnál, aminek meg is lett az eredménye .
Különösen örültem Beckham leigazolásának, vele egy igazi világsztárt tudhattunk magunkénak, és már 4 meccs után látszódott, hogy mennyire hasznára van a csapatnak. De a Barcelona elleni meccs után még azok is megszerették, akik odáig utálták, mint a véres ... :). Hihetetlen meccs volt, főleg azok után, hogy a Barcelona még veretlen volt az évben.
Ezen felül az egyik megfigyelőm talált egy játékost , meglehetősen furcsa brazilként látni ezt a nevet:)
A második év végén kisebb pénzügyi válságba sikerült juttatnom a klubot, törént egy tulajdonos váltás, illetve 18 millió euro kölcsönt is fölvett az új tulajdonos, így nagyjából rendeződött a pénzügyi helyzet, sőt, sikerült még az átigazolásokra is fordítani egy keveset .
Ezzel a megerősített csapattal úgy éreztem, hogy már komolyabb célokat is el lehet érni, így sikerült a bajnokságban az előkelő negyedik helyet megszerezni. Az Uefa kupából sajnos kiestünk, a csoportkört nem éltük túl.
Most kezdtem a negyedik szezonom, benn vagyunk a Bl-ben, az alábbi csoportból csoportelsőként jutottunk tovább, a Juventus vár ránk a legjobb 16 között. Ezzel a kerettel vitézkedünk jelenleg. Sajnos a Barcelonát és a Madridot nem nagyon lehet még mindig megfogni, de a dobogóra odaérhetünk.
Az csapat így áll fel, ha mindenki egészséges:
Diego Alves - Di Silvestri - Goni - Marchano - Sakho - Beckham - Dzagoev - Zapater - Ribery - Milevskiy - Balotelli.
Különösen büszke vagyok Gonira és Zapaterre, mindketten saját nevelésű játékosok, és még mindig beférnek a csapatba.
Egy kicsit száraz lett ez a beszámoló, az első három évet pár hónapja játszottam, nem nagyon emlékszem már pontosan, mi volt, hogy volt.
Még egy pár kép a végére:
3. év bajnokság statisztikája
legjobb ifijátékosok
3 év csapat statisztikája
plusz adriano és rochina -
Khmm :)
-
Jelentkeztem Mexikóhoz és Görögországhoz (azóta már Uruguayhoz is) na kérek egy hét gondolkodási időt 
-
hozzám aláirt:) -
Nem nagyon akar hozzám eljönni :D -
Nem lett benne a gól a legjobb háromban. Érdekes azért.
Utolsó forduló jön, Recre ellen -épp most x-eltek a Barcaval- és egy döntetlen is elég a bajnoki cimhez. -
Rákerestem, 2010-11es szezonban akasztotta fel a csukáját. Most munkanélküli manager. -
Papin még benne van?? Anyám hol vagy!?! De imádtam anno :) -
fordjee #50566 Ezt az előzőt kitörölnéd Capello? Köszi. -
fordjee #50565 proba, bocs -
Barca - Madrid BL döntő volt, 1-2 a vége.
EL-ben Sevilla - Arsenal, 0-4
Érdekes, hogy a döntő után menesztették Aragonést a Sevillatól. November közepén vették fel, a 10. bajnoki forduló után. Addig a Sevilla stabilan kieső volt. Felhozta őket a 12. helyre, és az elvesztett kupadöntő miatt kibaszták :DD Érdekes, na. Természetesen szóbahoztak, és természetesen elutasitottam mindenféle feltételezést. -
Én sem használok ilyen progit (ha jól sejtem FM Scout utódja lehet?), játékosmegfigyelőket pörgetem 0-24
-
szintén (york) -
:P
-
genie nélkül detto -
ennyi:)
én most az eastbourne boro-val kezdtem egyet, és genie nélkül tolom ofkorz:)
kiesőnek vártak, de eddig csak 1x kaptunk ki, 6 meccse veretlenek vagyunk:) -
Király Kupa idén is elbukva, Madrid nyerte 2-0-ra. Mejuto González azért segitett egy adagot, hiszen elvett tőlünk egy szabályos gólt és megadott a Madridnak egy szabálytalant. 5-öst kapott a teljesitményére.
Bajnokságot viszont megnyerhetjük, még 3 forduló van hátra és vezetünk 1 ponttal a Barca előtt, köszönhetően annak, hogy a kiesőjelölt Hércules 75 perc emebrhátrányban is hozta 0-0-ra a meccset a katalánok ellen.