A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!
    Kb. fél évvel ezelőtt ígértem egy beszámolót a Zaragozáról, amire nyilván senki sem emlékszik, csak én , de ez is elég, hogy beszámoljak:)
    Szóval, a Zaragoza csapatával kezdtem. A cél egyértelmű volt, azonnal visszajutni az első osztályba és ott a klub hagyományainak megfelelően szerepelni.
    Miután a másodosztályba kiesett a csapat, jó néhány meghatározó játékosától kénytelen volt megválni, így viszont rengeteg pénz állt a házhoz amiből kaptam is egy keveset a csapat
    megerősítésére.
    Még ezekkel az erősítésekkel is elég nyögvenyelősen telt ez az áv, végül sikerült megszereznünk az első helyet , de nem voltunk valami meggyőzőek. Az új emberek nagyszerűen épültek be a csapatba, de tudtam, ez az első osztályhoz kevés lenne.
    2. év
    Nagybevásárlást és nagytakarítást tartottam, írdatlan mennyiségű pénzt megforgatva, talán mi voltunk a legaktívabbak az átigazolási piacon . Természetesen lenulláztuk a klub kasszáját. Viszont ezekkel az erősítésekkel merészebb álmokat is szövögethettünk a biztos benn maradásnál, aminek meg is lett az eredménye .
    Különösen örültem Beckham leigazolásának, vele egy igazi világsztárt tudhattunk magunkénak, és már 4 meccs után látszódott, hogy mennyire hasznára van a csapatnak. De a Barcelona elleni meccs után még azok is megszerették, akik odáig utálták, mint a véres ... :). Hihetetlen meccs volt, főleg azok után, hogy a Barcelona még veretlen volt az évben.
    Ezen felül az egyik megfigyelőm talált egy játékost , meglehetősen furcsa brazilként látni ezt a nevet:)
    A második év végén kisebb pénzügyi válságba sikerült juttatnom a klubot, törént egy tulajdonos váltás, illetve 18 millió euro kölcsönt is fölvett az új tulajdonos, így nagyjából rendeződött a pénzügyi helyzet, sőt, sikerült még az átigazolásokra is fordítani egy keveset .
    Ezzel a megerősített csapattal úgy éreztem, hogy már komolyabb célokat is el lehet érni, így sikerült a bajnokságban az előkelő negyedik helyet megszerezni. Az Uefa kupából sajnos kiestünk, a csoportkört nem éltük túl.
    Most kezdtem a negyedik szezonom, benn vagyunk a Bl-ben, az alábbi csoportból csoportelsőként jutottunk tovább, a Juventus vár ránk a legjobb 16 között. Ezzel a kerettel vitézkedünk jelenleg. Sajnos a Barcelonát és a Madridot nem nagyon lehet még mindig megfogni, de a dobogóra odaérhetünk.
    Az csapat így áll fel, ha mindenki egészséges:
    Diego Alves - Di Silvestri - Goni - Marchano - Sakho - Beckham - Dzagoev - Zapater - Ribery - Milevskiy - Balotelli.
    Különösen büszke vagyok Gonira és Zapaterre, mindketten saját nevelésű játékosok, és még mindig beférnek a csapatba.
    Egy kicsit száraz lett ez a beszámoló, az első három évet pár hónapja játszottam, nem nagyon emlékszem már pontosan, mi volt, hogy volt.
    Még egy pár kép a végére:
    3. év bajnokság statisztikája
    legjobb ifijátékosok
    3 év csapat statisztikája
    plusz adriano és rochina