A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Terminátor14
    Nahh, eljött az idő, hogy kicsit hosszabban értekezzek itt a dolgokról :)

Először is a Crewe csapatáról....
    Szép és jó volt, de abbahagytam az 5. szezonban, ami a 2. évünk volt a pl-ben. Miért? Nagyon egyszerű, a csapat valahogy nem váltotta be a hozzú fűzött reményeket, a kétszer bővített 15000-es stadion sem nyerte el a tetszésemet, nomeg ugye a 9.3-as patch-el amúgyis új játékot kellett kezdenem.

Az osztály megmaradt, vagyis angol 3, viszont egy olyan csapatot kerestem, aminek nagyobb stadionja (és talán szurkolótárobra...) van és nagyobb célokra hivatott, de semmiképp nincs az első 10-12be rangsorolva.

Hát gondoltam, hamár láttam őket játszani, akkor legyen a Milwall csapata a befutó :)

A keret egy kicsivel jobb, mint a Crewe-é volt, vannak alapból használható játékosok, de azért bőven ráfért az erősítés. Az anyagi helyzet viszint eléggé gáz volt, ugyanis kaptam kemény 70k euróz igazolni, hát ezzel ugye kitörölhettem....

Node mind1, leigazoltam 5-6 elég idős, talán "utolsóéves" játékost, akik értékeik alapján nagyon jónak tűntek. Volt, aki bevált és volt, aki nem, de azért összességében pozitív a kép.

Célnak a feljutásért való harcot határoztam meg, bár a vezetőség csak "mid-table finish"-t kért.

Nagyon fontosak voltak a kölcsönvett játékosok, Harsányi kezdő lett volna, de sajnos volt egy iszonyat hosszú sérülése, így nem játszhatott végig. Mérida és Weiss pedig kiegészítőemberek voltak, de annak kiválók.

A szezon legjobbja és egyben meglepetésember Lewis Grabban volt. Gyors, és ennyi, de úgy tűnik ez bőven elég a 3. ligába, gólkirály lett.

Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy végül sikerült az igen előkelő 5. helyen végeznünk, az meg már csak a hab a tortán, hogy az osztályozókra mindenki megemberelte magát és óriási harcban sikerült kivínunk a feljutást is! :)

A rájátszás döntőjében 1-1-es eredmény után a hosszabbítás 107. percében szereztük meg a végül győztes találatot, Harsányi volt eredményes.

(A minőségért bocsi, csak így fért bele a 2mb-ba.)
    Megmondom őszintén, ezt még én sem vártam, mert a nagyobb csapatok ellen szinte végig szenvedtünk, volt egy-két nagyobb arányű vereség is.

Nos, egyelőre ennyit az első szezonról, tolom a 2.-at is, 1-2 napon belül jövök annak a beszámolójával is :)

Ui: Remélem mostmár tényleg jók a képek :D