104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rudee #50998 Attól még meg tudod nézni az előző évek eredményeit és az utolsó év meccseinek statisztikáját. Van egy kis legördülő menü, ahol ki lehet választani, hogy melyik idényt mutassa. -
Adriano már csak ilyen... Kis kokos :)
Más:
Az év meccse lesz, az biztos!!! Nekem tuti!
3-1: Preston ellen idegenben kikaptam
1-1: Charlton elleni idegenbeli meccs, nyerhettem volna, de egy szabadból lőtt kapufám után egy előreívelt labda, s egy madarat leső védő hozzájárult az X-hez...
A 3. meccs pedig itt jön! Sajnos, első félidőben hiába vezettünk, nem tudtuk megtartani az elsőszámú esélyes Fulham ellen. Viszont 2. félidőben a mondandóm ennyire hatott ki. Vagyis nm is az, hanem a csere!!! 75.ben cseréltem, taktikot váltottam. Így lett a meccs HŐSE: a kölcsönzött Forrester (Aston Villa). Az öngólt ő adta be, ami megzavarta a Fulham-et. Aztán jött a parádé, ahol már én se hittem a szememnek!
-
Liverpool 13M elnők elfogadja, Adriano? ezt is elutasitja
ugy látom nem akar nagyobb csapatban jáccani o.O -
mivel elkezdtem az újszezont ezért régi meccseket nemtudom megnyitni,mert már bentvan az új sorsolás
de Osasuna ellen is volt 1 érdekes meccsem 35 lövés 19 kapura (kapusuk 9-est kapott)
egész meccsen támadtam erre: 89 perc 1 lövés (20 méteres bomba) gól -
Estét!
(képet nemtok tolni most,Mp4 be*rt és laptoprol nemtudom átrakni képeket)
Érdekesség:2. szezonom elején 8M ért leakartam igazolni Adrianot de nemfogadta el a szerződést 5M fontot akart(évente) nekem csak 3,8M volt rá...
félévkor viszont már 4,6M elhoztam Intertöl 19 meccsen 1 gólt(!) 1 gólpaszt sikerült csak berámolnia..
Most érdeklődött Lazio,Liverpool és Lyon érte Lazio 2M vinné elutasitom Liverpool 8M azt is és Lyon bevágott 17,5M érte... de(!) ő magasabb alapfizetést akar és nemfogadta el a szerződést,pedig már az elnök bezsongva ráis mondta a boldogitó igent és én is megörültem hogy Huntit vagy Záratet elhozom helyette,kináltam megin 17M ért de nemtesz Lyon megint ajánlatot(Érdeklődöbe fent vn még)
hogy lehetne kicsalni belőlük legalább 15M-t?valami tippetek nincs? -
nem vagyok én ideges, jól esik neki anyázni :D -
Hát figy, gondolom kiesni nem fogsz, viszont lesz egy ÚJ kihívás a következő idényre!!! Én is kajak ideges lennék, és leszek is ha nem jutok fel, de ha belegondolok, így legalább nem unom meg a játékot. Hiszen lásd Hoffenheim IRL. Nekik se ment végig a mese... Viszont arra elég volt az előző szezon, h idén már 8-9 millákért igazoljanak stabil kezdőembereket. -
na, 4ből 4.. 13 perc alatt...
végülis szopassa a jó büdös kurva anyját :] -
köv meccs, 10 perc alatt 3mat kaptam, 3 lövésből.. Szerintetek szar verziót szedtem le ? -
Köszi, célom természetesen a feljutás. De a keret elég gyenge most már. Báár kitudja. Egy kitűnő csapatszellemmel vezényelt gárda meglepetéseket szerezhet. Esetleg egy Play-off :) Vagy végre alakíthatunk egyet vmelyik kupában. Legalább pénz állna a házhoz.
A mezzel kapcsolatban; régebben töltöttem egy kitpack-ot, ami elég nagy terjedelmű volt. Szinte minden csapat meze megvan benne.
Béla Pénzváltó; egy igen tehetséges, fiatal szélsővédő. Győrből igazoltam (generált). Mivel a magyaroknál 345 font volt az értéke, gondoltam rossz nem lehet. A megfigyelőm (aki jó értékű 16-17-es, Lehetőségek/képességek) a "valaha legjobb játékosává válhat a klubban" megjegyzéssel ajánlotta a figyelmembe. Az első csapatom jelenlegi legjobbja szintjén van már most. Azthiszem bevetem a mélyvízbe, mert sajnos védelemben elég gyengék vagyunk, kölcsönbe meg nem akar senki se jönni. Még az a játékos sem (fiatal, MU játékos, tavaly nálam volt, remek értékek, kitűnő teljesítmény, kedvenc csapata:york) tud jönni, akinek a fizetés 230 font, ami igenycsak megfizethető még nekem is, de a MU arra hivatkozik, h a fizetés blabla.... Nem tudom. Talán csak nem akarják odaadni ismételten. -
köv meccsen is 91. percben kaptam ki, már képet sem teszek -
nyugi. az év meglepetései voltunk a massziv középmezőnnyel, de az utolso 10 bajnokira elfelejtettük azt a kis tudásunkat is amit addig...szétvet az ideg, csak az vigasztal, hogy fix kiesőnek gondoltak.alig várom hogy vége legyen a szezonnak -
ehh.... -
Csak azért nem ütöm szét, mert Simply Red megy...
-
Rudee #50984 Greve, Dánia
2010-11
Hol is kezdjem. A rém gyenge őszről már korábban beszámoltam, csakúgy, mint a tavasz remek kezdetéről.
Ez után a szezon után nehéz értékelni a látottakat. Az első fél év horrorisztikus (le)szereplése után örülhetnék a klasszisokkal jobb folytatásnak, de mégse teszem. A 29. fordulóra ugyanis feltornáztuk magunkat a 4. helyre, ami szinte csoda volt. De aztán az utolsó meccsen nem elég, hogy elveszítettük hazai veretlenségüket (8-6-1), még vissza is csúsztunk a 7. helyre. Ez így együtt már kicsit sok.
De azért történt 1-2 szép dolog is idén. A korábban szintén prezentált, Koge elleni 7-0ás győzelem új rekordként került a klub történelmébe. Ezen felül a bajnoki góllövőlista első 2 helyezettje (Bagge 15, Jorgensen 13) szintén a mi együttesünkből került ki. Ahogy aR2 legjobb gólpasszos (Lind 9, Jorgensen 8) és a meccs legjobbja címet legtöbbször begyűjtő (Jorgensen 7) játékos is a Greve alkalmazottja.
Nyáron valószinű lesz néhány változás a keretben. Remélem a vezetőség végre ad egy kis plusz pénzt a fizetésekre, mert ez nélkülözhetetlen lenne a terv megvalósításához. Ha nem, akkor akár 7-8 kölcsönjátékos is érkezhet, mert az Ő fizetésük negyede (vagy kevesebb) az itt adható minimumnak.
-
valszeg csak azért jött létre a transzfer mert a csávó jól váltotta a fontot :D -
Utley #50982 A legnagyobb,hogy feljutsz majd és 6000-es stadionba költöztök :) Amúgy grat!!! -
Bélánál most milyen az ojró árfolyama? :D::DD -
Rudee #50980 Valószinű letöltött egy mezcsomagot.
Greve csapatánál az utolsó fordulóra készülünk, hamarosan jön az évzáró összefoglaló. -
Hogy csináltad, hogy a csapatod valódi meze van a játékban? -
Sok sikjert a magasabb osztályban és előre a PL-ért.
-
York City. A kiscsapat folytatja mesékbe illő menetelését. Vajon melyik bajnokság lesz az, amelyik megállítja ezt a remek kis gárdát? Vajon a másodosztály? Esetleg a Premier liga? Ki tudja. Az biztos, h a York City nem áll meg a legjobbakig! Pár kép innen-onnan.
A bajnokság végső eredménye évvégére (sajnos az utolsó 2 fordulóban elbuktuk az 1. helyet. Utolsóban még a 2. is veszélyben volt. De szerencsére a 3. helyen tanyázó team kikapott, én meg nyertem):
A felállás, ami sikerre vezette a csapatot:
Az eddigi átigazolásaim. Valószínűleg ez is lesz a végleges, hisz semmi keretet nem biztosít a főnökség:
A jelenlegi keret játékosai, értékeik:
Ilyen anyagi háttérrel állunk neki az erős bajnokságnak:
És végül egy kis érdekesség a stadionmizériával kapcsolatban. Érdemes megnézni, h most mekkora, s az új mekkora lesz :) Vicces. A legviccesebb h erre még 2 évet kell várnom... :S
Már elégedett vagyok h eddig eljutottunk, persze cél az 1. osztály, de ha itt időzök 2-3 évet, azt se bánom. Hiszen sokkalta színvonalasabb mint az alsóbbak, amiket megjártunk.
További sok sikert mindenkinek! :)
ui.: Azt nem értem, h miért nem vagyok fent legalább az egyik listán?! Egymást követő évben 3 osztályt léptünk... Na mind1. Talán majd egyszer.
-
Amúgy grat all!
Nagyon jól toljátok!
-
Az FM már csak ilyen, de ennek ellenére a legjobb manager játék.
-
jaj, és miután a 2 gólból 2x is felállunk, fejeltet egy öngólt, miután 2 helyzetből nem tud nyerni szegény -
De imádom az új tulajt. Lentebb linkeltem a képet, ott még volt szó pénzről bőven. Erre megválasztották, megkösznte a türelmet, és nem hozott egy kanyi vasat sem. Nincsenek ilyen terveik... -
persze,ma is hazajövök melóból hulla fáradtan, kaza zuhany minden, betöltöm, első 2 helyzetből 2 gólt kapok. Jövőre ink FIFA managert próbáliom ki -
Hát kaphattam volna gyengébb csoportot is, de ráhajtok a 3. helyre:
A lényeg, hogy bejutottunk és megkaptuk a stexet. -
Régen raktam már képet, mert régen játszottam az FM-el.
Újra ott vagyunk a BL csoportkörében:
-
Vége a szezonomnak, vérszegényre sikeredett. Olasz bajnokság 8. hely, pont nem kupaszereplést érő hely, 59 pont. Olasz Kupa - kiestem a Milan ellen büntetőkkel (120. percben egyenlített a Milan, meg a rendes játékidőben is 87.-ben asszem, mind1...) BL-ben negyeddöntőben kiestem Barca ellen összetettben 6-3-ra. Jövőre csak jobb lehet, második félévben már jobb volt a csapat, ez biztató. -
Jövőre nem lesz BL, de ahogy látom be fog folyni hasonló mennyiségű pénz... 
-
Rudee #50967 Ez a legjobb. Nem kell aggódni, hogy Seleznyov, Marquinhos vagy Aquino mennyibe kerül. 1 heti fizetésükre se lenne pénz. -
Nah, elkezdtem a PSG-t, hát van itt meló, dögivel.
Sunyi kis védekező-kontrázó csapatot szeretnék felépíteni
-
realgyula #50965 98 mérkőzés óta veretlenek vagyunk a bajnokságban! :)
a 99. meccset otthon a Vigannal játszom, aztán megyünk az Emirates stadionba...! ha minden jól alakul akkor ott érjük el a 100-as álomhatárt! :)
a Reallal egyszer majdnem sikerült, akkor is 90 fölött voltam már, de becsúszott egy zakó :(
"csak" 2 pont az előnyünk az ágyúsokkal szemben, mert becsúszott pár döntetlen... -
Csak így tovább! :)
Nem semmi ilyen csapattal tolni. -
Rudee #50963 Egy érdekes meccs: Skjold-Greve
Első 40 percben a labda szinte át se jött a hazai térfélről, helyzet helyzet hátán. 42. percben az első hazai lövést védi a kausom, szöglet lesz. A labda az ötösre jön, szélső védőm lerúgja az ellenfelet -> 11es. Kapusom megfogja, félidő 0-0.
2. játékrész elején első támadásomból én kapok büntetőt, értékesítjük is. Utánna elindul a henger, a vége 0-4.
A 4. gól visszaadta az egész meccset, csak rövidítve. 25ről egy szabadot rúgunk. Kapus a lécre tolja, onnan a bal kapufa érintésével kerül a szélsőm elé. Ő 9-10 méterről telibe veri a keresztlécet. A lepattanó labda a másik oldalon a b.o.-i szélsőm elé pattan, aki kapura fejel. A labda éppen hogy átgurul a gólvonalon
-
Rudee #50962 Elől Gomez, mögötte Marica. -
Gomez alap, a többit nem tapasztaltam 09-ben de az tuti Gomez más dimenzió mint a többi három. Ne add el! :) -
Kellett az "erősítés" a középpályára, az új rendszerben szükség van ilyen típusú játékosra is. Renato meg megy Angliába, 13 meccsen nem csinált SEMMIT. Csalódás.
-
Nincs mese, meg kell nyernem a BL-t, bajnokságban nem fog összejönni a negyedik hely