A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho

York City. A kiscsapat folytatja mesékbe illő menetelését. Vajon melyik bajnokság lesz az, amelyik megállítja ezt a remek kis gárdát? Vajon a másodosztály? Esetleg a Premier liga? Ki tudja. Az biztos, h a York City nem áll meg a legjobbakig! Pár kép innen-onnan.
    A bajnokság végső eredménye évvégére (sajnos az utolsó 2 fordulóban elbuktuk az 1. helyet. Utolsóban még a 2. is veszélyben volt. De szerencsére a 3. helyen tanyázó team kikapott, én meg nyertem):

A felállás, ami sikerre vezette a csapatot:

Az eddigi átigazolásaim. Valószínűleg ez is lesz a végleges, hisz semmi keretet nem biztosít a főnökség:

A jelenlegi keret játékosai, értékeik:

Ilyen anyagi háttérrel állunk neki az erős bajnokságnak:

És végül egy kis érdekesség a stadionmizériával kapcsolatban. Érdemes megnézni, h most mekkora, s az új mekkora lesz :) Vicces. A legviccesebb h erre még 2 évet kell várnom... :S

Már elégedett vagyok h eddig eljutottunk, persze cél az 1. osztály, de ha itt időzök 2-3 évet, azt se bánom. Hiszen sokkalta színvonalasabb mint az alsóbbak, amiket megjártunk.
    További sok sikert mindenkinek! :)

ui.: Azt nem értem, h miért nem vagyok fent legalább az egyik listán?! Egymást követő évben 3 osztályt léptünk... Na mind1. Talán majd egyszer.