A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi, célom természetesen a feljutás. De a keret elég gyenge most már. Báár kitudja. Egy kitűnő csapatszellemmel vezényelt gárda meglepetéseket szerezhet. Esetleg egy Play-off :) Vagy végre alakíthatunk egyet vmelyik kupában. Legalább pénz állna a házhoz.
A mezzel kapcsolatban; régebben töltöttem egy kitpack-ot, ami elég nagy terjedelmű volt. Szinte minden csapat meze megvan benne.
Béla Pénzváltó; egy igen tehetséges, fiatal szélsővédő. Győrből igazoltam (generált). Mivel a magyaroknál 345 font volt az értéke, gondoltam rossz nem lehet. A megfigyelőm (aki jó értékű 16-17-es, Lehetőségek/képességek) a "valaha legjobb játékosává válhat a klubban" megjegyzéssel ajánlotta a figyelmembe. Az első csapatom jelenlegi legjobbja szintjén van már most. Azthiszem bevetem a mélyvízbe, mert sajnos védelemben elég gyengék vagyunk, kölcsönbe meg nem akar senki se jönni. Még az a játékos sem (fiatal, MU játékos, tavaly nálam volt, remek értékek, kitűnő teljesítmény, kedvenc csapata:york) tud jönni, akinek a fizetés 230 font, ami igenycsak megfizethető még nekem is, de a MU arra hivatkozik, h a fizetés blabla.... Nem tudom. Talán csak nem akarják odaadni ismételten.