104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Csapatod -> Mérkőzések -> Felkészülési mérkőzés

Ha nem akar hozzád igazolni valaki, akkor azt el kell fogadni.
  • CsubakkaSandor
    sziasztok!Hogy lehet kihivni csapatokat felkészülési meccsre??és hogy van az hogy a klub elfogadja a játékosért tett ajánlatomat de a játékos nem mostanában kiván a csapatomba igazolni azt nem lehet leigazolni?
  • Zsombinho
    És igen sikerült a BL csoportkörbe jutás az Újpesttel:D
  • JackDaniels #51396
    Ja, mert ide nincs vip jogom, oszt nagy a kép mérete, szerkesztgetni meg lusta vok, oszt ahová felraktam, onnan valamiért nem engedi.
  • Magic Boy
    Nálam nem jeleníti meg csak úgy lehet megnézni, ha kimásolom a kép linkjét és úgy nyitom meg.
  • JackDaniels #51394
    Ezt elbaxtam. Kéretik a nagyfőnök javítsa mán, vagy törölje.:)
  • JackDaniels #51393
    A kedvedért.:)
    Ez az idei keret, ez pedig a klub történelme. A 2008/09-es idény tabellája, ez pedig a 2009-10es bajnokságé.
  • zyndar
    Ha van kedved, tolhatnál képet eredményekről, keretről. Mondjuk ha lenne, akkor fórumoznál itt
  • Matthew Prosac
    én meg egyszer úgy kaptam ki 1-0ra hogy az ellenfélnek nem volt kaput eltaláló lövése -.-
    bűnrossz hazaadás volt a védőm részéről... :)
  • zaki
    Inkább nem írok semmit

• Magic Boy
    Nagyon jól toljátok!
  • Matthew Prosac
    Hoppá! Ligakupa első foduló:
    Afc Wimbledon (IV) - Swansea (II) 2-0 (1-0)

45+2' Pavel Simr
    90+1' Vaclav Kadlec
  • pLau
    Most tetetm fel a gamet de nemtok játékot inditani mert ikor elkezdi betölteni kiir olyat h hiba a match eventse azt hoygan tudnám eltüntetni?
  • Matthew Prosac
    Munka után édes az FM-ezés :) Folytatom a Wimbledonnal, ha történik valami érdekes akkor jövök beszámolni :)
  • JackDaniels #51385
    Hali!
    Jáccok bizony.:) Most éppen a Man. City-vel ügyeskedek.:)
  • Zsombinho
    Ja és még annyi,hogy nem látom semmi értelmét se csalni,se visszatölteni,ugyanis az a játék élményét venné el.
  • Zsombinho
    Hidd el ez csak kivétel volt,ugyanis csomó játékost próbáltam leigazolni ingyen(De Gea,Dudek stb.)de senki se akart eljönni.Mondjuk sikerült még leigazolni első évben Zozulyát mert ő átadólistán volt 3000 euróval és én próbaképp ajánlottam érte egyik játékosomat és elfogadták.:D
  • Zsombinho
    Egész évben nyaltam Aquinonak,és ezt még be se lehetne csítelni,ugyanis az Anderlecht rakott még elé szerződést és nekem még csak be sincs töltve a belga liga,hogy hozzájuk menjek.:D ;)Bár mindenki azt gondol amit akar.
  • zyndar
    Jéé te élsz még? Játszasz-e?
  • DONGUBA
    Ja ez az.Ilyet meg en se produkaltam:)
  • Mike94
  • JackDaniels #51378
    ....és még Gubát basztatjátok.:DDD
  • JackDaniels #51377
    Ugyan ki merne ilyet mondani?:DD
  • realgyula
    FM 2010-ről még nem hallani semmit?
  • Terminátor14
    Ez nagyon durva, hozzám a PL-be nem jött el :(
  • bexinho
    Nálam 2012/2013 as szezonnal az a baj, h hiába vagyok 2. osztályos a York-kal, de nem akart jönni 3 olyan fiatal (19-20 éves) magyar srác, akik akkora tehetségek, mint mondjuk Gerrard!!! Egyik Ferencvárosi, másik MTK-s, harmadik pedig itt játszik a Barsnly-nál. Sajnálom, mert a keret meglett volna az egyikre, de mindegyik aztmondja h visszalépés lenne angol csapatba játszani/nem jók az edzéskörülmények... Na mondom ezek csak viccelnek :O ... de nem.
    Úgyhogy most egy féligmeddig jól sikerült átigazolással vágok neki a bajnokságnak. Mondjuk már lement 4-5 forduló, és 1 döntetlen 4 gyozelem a mérlegem. Az egyik győzelem a frissen kiesett Reading. Megküzdöttünk a sikerért.
    ui.: A Fradi olyan könnyen jutott be a Bajnokok ligája csoportkörbe, hogy az hihetetlen:O ELső meccsét assem 10-0ás összesítésben lépte túl, másikat a GENK ellen 2-1essel. Most Barca, Sporting ... meg vkivel van egy csoportba. Viszont olyan fiatalok vannak ott.... Húú mondom :) A Leeds viszont legalább a Premier Ligába van. Ennek örülök. Egyik kedvencem ismét visszakerült.
  • Kreaal
    omg, nagy grat!
  • realgyula
    ez kemény...!
  • Zsombinho
    Mielőtt bárki meggyanúsítana csít nélül:D,én is nagyon meglepőstem,hogy eljött,ugyanis még az Anderlecht is szerződést ajánlott neki én viszont mindent maxra raktam nála:P:
  • zyndar
    A megszokott színvonal kérem szépen, gratula!
    Zsombinho: nem fog elmenni :P
  • Zsombinho
    Első szezonommal végeztem az Újpest menedzsereként,holnap írok beszámolót,most van az átigazolási időszak és lehet,hogy eljön Aquino!
  • zaki
    thx. jó kis keret, nekem is hasonló kéne majd ha egyszer feljutok a Huddersfielddel a Premier Ligába :D
  • zaki
    Megirigyelve az eredményeiteket kezdtem egy új játékot a Huddersfield Townnal kb egy hete. Szokásos szitu, semmi pénz igazolásokra, szódával elmegy kategória csapat. Ingyen igazoltam több mint egy tucat pléját, kiöregedett játékosokat. A fizu a keret fölött volt jóval, így elengedtem pár játékost ingyen, aki sokat keresett. Kb játszottam 15 meccset, közepes eredményekkel, de a tabella első felén voltam. Aztán nem igazán jöttek az eredmények, volt mikor 5 döntetlenem volt egymás után, aztán abbahagytam a játékot. Most elővettem újra, kicsit csiszolgattam a taktikát, kölcsönvettem fiatal játékosokat, aztán megindult a szekér. Volt mikor pl 9 meccsből 7győzelem 2 döntetlent szereztem, aztán hullámvölgy, érthetetlen eredmények... Kikapok itthon a 20.-tól, meg ilyenek... Az utolsó pár meccs olyan izgi volt, hogy kész... :D Sokáig vezetett a Scunthorpe, aztán átvette a vezetést a Leeds. Volt 4 meccsem, amiből 3X kikaptam, mondtam itt a vége, talán a feljutást érő helyekről is lecsúszok... De az utolsó 9 meccsemen nem kaptam ki, 7-et megnyertem, Southend ellen az egyik legnagyobb meccset játszottam, már 3:0-ra vezettek itthon ellenem a 20. percben, aztán 6-3-ra fordítottam, és a vége 6-4 lett, qrva nagy meccs volt :D

Ezután még 3 meccs volt hátra, abból 2 nehéz, Mentem a Leicesterhez idegenben (1-1), otthon nyertem 2-0-ra, majd a Leeds jött az utolsó fordulóban, aki vezette a tabellát, és akiktől itthon simán kikaptam 1-0-ra... Na mondom biztos kiszopok, és ugrott az egyenes feljutás is, jöhet a rájátszás, aztán a legnagyobb döbbenetemre 3-0-ra nyertünk 3 szögletgóllal xD, ráadásul kikapott idegenben a 2. Scunthorpe is, így megnyertük a bajnokságot.

Keretet teljesen ki kell majd cserélni a Championshipre, mert ez kevés lesz. Remélem lesz elég manim is a fizukra.
  • zyndar
    Tess:

• zyndar
    Egy észrevéel.Javítsatok ki, ha tévedek, de emberünk 12 éves kora óta edző?!?! Mert ebbe, ha játszott volna itt, az nem számítana bele szerintem.

• zaki
    nagy grat, keretről toljál már be egy képet plz, kiv vagyok :)
  • zyndar
    Az 5. szezon első tétmeccsén a Szuperkupáért a bajnok Lyonnal csaptunk össze és még abban a szerencsés helyzetben is voltunk, hogy hazai pályán rendezhettük meg ezt a rendkívül izgalmas, fordulatos mérkőzést. Jók voltunk, na

• Tojesz
    Röviden az előző szezonom, már a következő eleje előtt toporgok, gondoltam dobok még néhány képet az elmúlt évről. Ebben az évben ugye csak bajnokság+ kupa volt, semmi nemzetközi kupa. Íme az eredmények
    Bajnokság:

Olasz kupa:

Ami még érdekesség nemrég felkértek Olaszország managerévé, gondolkodás nélkül elfogadtam a posztot. Előtérbe kerül néhány pescarai a válogatottnál, pl. jelenleg alig van normális csatára a válogatottnak, bevetem a pescarai Irineut aki brazil, de vállalja az olasz címeres mezt is.
  • Kreaal
    Sziasztok!

Nem sokat írok a topicba, mostanában a játékkal se játszottam ugyanis egy gép reinstall miatt törlődött a mentésem.
    Most újat kezdtem, de nem akartam újra Magyarországon, ezért gondoltam bele vetem magam az Angol alsóbb ligákba, választásom a 6. osztályú Team Bath-ra esett, középmezőnybe várták, utánpótlás nincs és egyébb hiányosságok :D
    Még mielőtt félreértenétek, nem egy szezonos beszámoló ez most, hanem csak meglepettségemnek akarok hangot adni, ami a következő:

Első bari meccs az 1 osztállyal feljebb lévő Torquay csapata ellen volt esedékes, bíztam egy tisztes helytállásban, ami a döntetlent jelenti, ehelyett:

De(!) ez még hagyján, a második bari meccs a 3 osztályú Tranmere Rovers ellen volt esedékes, ahol bíztam benne, hogy nagyon kevés gól fog esni, nos nem így történt, de azt hiszem egyáltalán nem bánom:

Mint mondtam nem egy éves beszámoló ez, de majd azzal is jelentkezem 2-3 nap múlva remélhetőleg, minden esetre, talán ez az eddigi legnagyobb élményem ezzel a játékkal kapcsolatban!
  • Rudee
    Kössz.
    Feszültség igazából nincs benne. 1-1 meccsen talán. Amíg a média a 14. helyre várt idén, így szinte minden pont ajándék volt :D
    Az a baj, hogy itt szerintem nem is szeretik a focit. Azért a 7000es stadion évente legalább 1x teljen már meg. Előző 2 évben kupameccset jáccottam az FC Kobenhavnnal és a Brondbyvel is, de ott is pangott az egész. Még a félház se volt meg.

Más: szezon végén 5 csapat is kihívott barátságos meccsre, remélem lesz vagy 10e € bevétel összesen :)