A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Megirigyelve az eredményeiteket kezdtem egy új játékot a Huddersfield Townnal kb egy hete. Szokásos szitu, semmi pénz igazolásokra, szódával elmegy kategória csapat. Ingyen igazoltam több mint egy tucat pléját, kiöregedett játékosokat. A fizu a keret fölött volt jóval, így elengedtem pár játékost ingyen, aki sokat keresett. Kb játszottam 15 meccset, közepes eredményekkel, de a tabella első felén voltam. Aztán nem igazán jöttek az eredmények, volt mikor 5 döntetlenem volt egymás után, aztán abbahagytam a játékot. Most elővettem újra, kicsit csiszolgattam a taktikát, kölcsönvettem fiatal játékosokat, aztán megindult a szekér. Volt mikor pl 9 meccsből 7győzelem 2 döntetlent szereztem, aztán hullámvölgy, érthetetlen eredmények... Kikapok itthon a 20.-tól, meg ilyenek... Az utolsó pár meccs olyan izgi volt, hogy kész... :D Sokáig vezetett a Scunthorpe, aztán átvette a vezetést a Leeds. Volt 4 meccsem, amiből 3X kikaptam, mondtam itt a vége, talán a feljutást érő helyekről is lecsúszok... De az utolsó 9 meccsemen nem kaptam ki, 7-et megnyertem, Southend ellen az egyik legnagyobb meccset játszottam, már 3:0-ra vezettek itthon ellenem a 20. percben, aztán 6-3-ra fordítottam, és a vége 6-4 lett, qrva nagy meccs volt :D
Ezután még 3 meccs volt hátra, abból 2 nehéz, Mentem a Leicesterhez idegenben (1-1), otthon nyertem 2-0-ra, majd a Leeds jött az utolsó fordulóban, aki vezette a tabellát, és akiktől itthon simán kikaptam 1-0-ra... Na mondom biztos kiszopok, és ugrott az egyenes feljutás is, jöhet a rájátszás, aztán a legnagyobb döbbenetemre 3-0-ra nyertünk 3 szögletgóllal xD, ráadásul kikapott idegenben a 2. Scunthorpe is, így megnyertük a bajnokságot.
Keretet teljesen ki kell majd cserélni a Championshipre, mert ez kevés lesz. Remélem lesz elég manim is a fizukra.