A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Kreaal
    Sziasztok!

Nem sokat írok a topicba, mostanában a játékkal se játszottam ugyanis egy gép reinstall miatt törlődött a mentésem.
    Most újat kezdtem, de nem akartam újra Magyarországon, ezért gondoltam bele vetem magam az Angol alsóbb ligákba, választásom a 6. osztályú Team Bath-ra esett, középmezőnybe várták, utánpótlás nincs és egyébb hiányosságok :D
    Még mielőtt félreértenétek, nem egy szezonos beszámoló ez most, hanem csak meglepettségemnek akarok hangot adni, ami a következő:

Első bari meccs az 1 osztállyal feljebb lévő Torquay csapata ellen volt esedékes, bíztam egy tisztes helytállásban, ami a döntetlent jelenti, ehelyett:

De(!) ez még hagyján, a második bari meccs a 3 osztályú Tranmere Rovers ellen volt esedékes, ahol bíztam benne, hogy nagyon kevés gól fog esni, nos nem így történt, de azt hiszem egyáltalán nem bánom:

Mint mondtam nem egy éves beszámoló ez, de majd azzal is jelentkezem 2-3 nap múlva remélhetőleg, minden esetre, talán ez az eddigi legnagyobb élményem ezzel a játékkal kapcsolatban!