104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ja, elhoztam, de nem túl nagy szám, nálam legalábbis. Tavaly volt az idény elején 2 jó hónapja, akkor vágott kb 10 gólt, aztán utána meg csak elvolt. De azért nem bántam meg, magyar szinten megállja a helyét. -
Nekem is szűkítenem kéne a kereten mert nagyon sok játékosom van!
Látom Szalait hazahoztad?:D Én is nézegettem!
-
Itt a keret:
A tavalyihoz képest nem sok a változás köszönhetően az átigazolási zárnak, amit csak az átigazolási szezon után oldottak fel. 2 játékost tudtam hozni ingyen, egyikük sem nagy szám, de azért beférnek a csapatba. Serkan elég tehetséges, bár Miljkovicon nem tesz túl, Prodanovic sem a legjobb vkp, de muszály volt hoznom mert tavaly sokszor hiányzott egy szűrő a középpályáról. A nagycsapat keretét jelentősen szűkítettem, nagyjából minden posztra 2 játékos van. -
Mindenkinek!
Megyek aztán töltöm a Lokit! -
gyepesjoint #52596 ÉLJEN A CRASH DUMPS!!!! végülis kb 5 játékossal kell megint megegyeznem..... -
gyepesjoint #52595 Dombi,Szatmári,Sándor tőlem vonult vissza :) mindegyik megy a személyzetbe -
gyepesjoint #52594 na,3. trófea is behúzva,meglett az első triplázásunk :D:)
MTK-Loki 1-1 Kulcsár + Dimitrijevic
-
gyepesjoint #52593 Loki-MTK 2-0 Vujovic+Kadlec jöhet a visszavágó pesten -
parancsolj -
gyepesjoint #52591 2.trófea is behúzva,ligakupa döntő Loki-Paks 1-0 jöhet majd az MTK elleni két magyar kupa döntő -
farferi #52590 Örülök, hogy jól gondoltam az edzőkérdést.Lenne még egy kérdésem.Az fmsuliban olvastam, hogy lehet általános edzés meg poszthoz kötött,speciális.Én az utóbbit használnám de az idény elején csak egy általános edzést találtam különböző szinten(közepes,erős stb.) Ez akkor az alapozás és a bajnokság kezdésekor lehet kiválasztani mondjuk a védőknek erőnlétet, helyezkedést meg mondjuk szerelést? Vagy félreértettem valamit? Továbbra is fm08. -
gyepesjoint #52589 jó lesz jövőre Takács mögé,aztán meg beépítem folyamatosan,675k-ba lesz
-
gyepesjoint #52588 izé,finoman szólva aláztuk a népet idén,egy elmaradt meccsünk van még mindig :D Vujovic jelen állás szerint a góllövő listán 11 gólt ver a 2. helyezettre :D a célom hogy 20 ponttal nyerjük meg a bajnokságot,veretlenül
------------------------------
őt néztem ki Balogh pótlására,ha esetleg nyáron távozna,szerintetek milyen? scoutom azt mondja már most jobb mint Balogh,és fejlődése alapján a dvsc meghatározó embere lehetne a jövőben(Vujovicra is ezt monta :D ) mondjuk egy kicsit sokat kér fizunak,325k-t évente :S
-
gyepesjoint #52587 tolsz a keretről egy képet? szentem az Anderlecht ellen meglehet egy győzelem -
na srácok, annyit beszéltek itt a magyar bajnokságról, hogy lassan kedvem lesz nekem is nekivágni magyar csapattal :D
már csak kérdés kivel....:) -
gyepesjoint #52585 na,elsőzör jutottunk be a ligakupa döntőjébe,a dunanewcity ellen,3-2 összesítéssel,a Paks ellen lesz a döntő,már csak a magyarkupában kell bejutnunk a döntőbe :) -
Idén végre bejutottunk a BL csoportkörébe, de hatalmas bravúr kéne a 3. helyhez:
-
gyepesjoint #52583 most nézem,Vujovic eddig 60 tétmeccsen szerepelt nálam,42 gólt lőtt,12 gólpassz,és 11 meccs legjobbja cím :)) nem csoda,hogy 3.4m€ az értéke,és a Rosenborg csont nélkül,elsőre ajánlott érte 6m€-t....elutasítottam :D amúgy fél európa sorban áll érte,meg Demjén Gabóért :)) -
gyepesjoint #52582 én is úgy csinálom,minden edzésterületre külön veszek embert,hogy azt csak az az 1 lássa el -
Jól gondolkodsz. Több edző, nekik minnél kevesebb munka, és igy nagyobb a hatékonyság. -
farferi #52580 Az edzők kiválasztásánál mi a véleményetek?Olyan edzőket vegyek akik több dologhoz is értenek átlagos vagy kicsit jobb szinten, vagy olyat aki 1-2 dologban nyújt kiemelkedőt?Én az utóbbira gondoltam, mert így mindenre(tám, véd, erő stb) sok csillagot kapnék.Ja, fm08. -
gyepesjoint #52579 reggelt,loading dvsc -
Aztakurva. Ebben a Pescaraban atom plékörök vannak. Ajánlom figyelmetekbe. -
karajjj #52577 ilyenkor tudok órákat eltölteni két frissítés között -
Fenomenális :D
Gyakorlatilag a csapat 80%-ának adios van, és igazolni kell. Van 2 millió euró igazolni, bár a klub számláján csak 700k euró van :D -
én vagyok -
Magyaritás kavar be valamiért. Gondolom nálad is ez a gond. Szóval nem lesz tarcsibajnokság. -
karajjj #52573 nekik bizony -
karajjj #52572 én mindig kihívok nekik egy halom noname csapatot, azok általában elfogdják és így játszik meccset a tartalékcsapat is -
a tartaléknak??szerinted am mi lehet az oka?egyszer kifogja irni h nevezhetem öket tartalékbajnokságba??vagy igy marad ?:S -
Köss le barimeccseket kisebb csapatok ellen. -
haleho,segitsetek létszi!!
Fc Omniworldel játszom és egyre jobbaka sikerek,majd irok róla nektek valameik nap!:)
A gondom az h van amator csapatom avgyis tartalék de nem játszanak mecseket és nem is lehet öket szezon elején inditani,ilyenkor mit kel csinálni??igy maard vagy várni kel??!!kérlek segitsetek,elég bö már a keretem de szeretném h akit épp emlözök rendelkezésre álljona tartakban de igy nehéz ha nemt tddnak játszani!!
Válaszotokat elöre ksözönöm,grat az eredményekhez :) -
Na azért, gratula! Mostmár nyugodtan hajtom álomra a fejem. Pás! -
Ki lesz bagolyozni? Remélem többen, mint a tegnap :DD
/btw lessétek majd félegykor az eget. látszani fog a Mars. Én már láttam, mwhahaha ^^ Egy fényes csillag egyébként, és nagyobb, mint a többi./ -
Kell a műsor...ha már úgyse megy a győzike meg a máóúniká sáó :D:DSAD:A_SFA
Egyébként félek a Serie B-től. Nemkicsit. ^_^ -
karajjj #52565 idegeled itt a népet :D -
Jahogy :D Egyébként lököm is. Csak ma egész nap ilyen rohangászós történet volt itthon, szal 15 meccset alig tudtam letolni :D
Nostehát. 15. helyre vártak, élmezőnyt igértem be, rájátszást tűztem ki magamnak célul.
Ezekkel az igazoásokkal próbáltam megerősiteni a csapatot. Amint látszik is, többynire volt egy stabil kezdőm, melyet ritkán kellett megbontanom.
Jól kezdtük a szezont, és jól is folytattuk, szerencsére nem volt nagyobb hullámvölgy. A vége kifejezetten izgalmasra sikeredett, és csupán 5 perc válaszott el attól, hogy megnyerjük a Serie C1/B-t
Rájátszásban előbb a Beneventot ütöttük ki 3-1-gyel, majd a döntőben az Avellino következett. Első meccsen 1-0 oda, köszönhetően annak, hogy a 94. percben tizenegyest hibáztunk.
Viszont ami a visszavágón történt...
Igy tehát megvan a hőn áhitott feljutás, elég meggyőzően.
Játékos statisztikák Nem voltunk rosszak, na :D
Átnézés
A klub anyagi szempontból egyre jobban áll, pár tizezer eurós profitunk van általában.
Játékosokról is néhány szó, aztán megszűnök.
Az év igazolása nálam mindenképpen a 18 éves kora ellenére Év Játékosa cimet nyert Ekani
Hát valami brutál amit művelt.
Tarantino volt az, akit leginkább Joly Jokernek neveznék. Csak elég későn jöttem rá, hogy mit is tud valójában. Félidőben behoztam, és gólt lőtt az esetek jórészében :)
Del Pinto massziv középpályát alkotott Cejasszal, vagy éppen Minopolival, Musca mindvégig kezdő középsővédő volt, akárcsak Innocenti.
Esposito már tavaly is velünk volt, idénre is kölcsönkértem, és nem okozott csalódást.
A 2 csatár, Colombo és Di Cosmo pedig szintén remekül teljesitettek.
Censori és Olorunleke (eh, de nehéz neve van) szintén emlitést érdemelnek, hasznosak voltak.
És futottak még...
-
Huni! Képet! Tűkön ülök...
-
Avellino - Monopoli 1-0
93. perc végén kiállitották az ellenfél védőjét, és tizit adtak nekünk. Cejas nekifut, és úúúúgy mellélövi, hogy majdnem bedobás lett. Szóval cumiztunk.
Kemény lesz a visszavágó, de már csak ez az 1 meccs választ el a Serie B-től. -
Nem tudom. Ir egy kis k betűt a meccs mellett, mint amikor tizik után b-t ir. Vagy bajnoki helyezés, vagy kiemelés lehet a dologban. Mindegy, be kell húzni a döntőt.
Neked meg sok sikert egyébként :D