A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Jahogy :D Egyébként lököm is. Csak ma egész nap ilyen rohangászós történet volt itthon, szal 15 meccset alig tudtam letolni :D
    Nostehát. 15. helyre vártak, élmezőnyt igértem be, rájátszást tűztem ki magamnak célul.
    Ezekkel az igazoásokkal próbáltam megerősiteni a csapatot. Amint látszik is, többynire volt egy stabil kezdőm, melyet ritkán kellett megbontanom.
    Jól kezdtük a szezont, és jól is folytattuk, szerencsére nem volt nagyobb hullámvölgy. A vége kifejezetten izgalmasra sikeredett, és csupán 5 perc válaszott el attól, hogy megnyerjük a Serie C1/B-t
    Rájátszásban előbb a Beneventot ütöttük ki 3-1-gyel, majd a döntőben az Avellino következett. Első meccsen 1-0 oda, köszönhetően annak, hogy a 94. percben tizenegyest hibáztunk.
    Viszont ami a visszavágón történt...
    Igy tehát megvan a hőn áhitott feljutás, elég meggyőzően.

Játékos statisztikák Nem voltunk rosszak, na :D
    Átnézés
    A klub anyagi szempontból egyre jobban áll, pár tizezer eurós profitunk van általában.

Játékosokról is néhány szó, aztán megszűnök.

Az év igazolása nálam mindenképpen a 18 éves kora ellenére Év Játékosa cimet nyert Ekani
    Hát valami brutál amit művelt.
    Tarantino volt az, akit leginkább Joly Jokernek neveznék. Csak elég későn jöttem rá, hogy mit is tud valójában. Félidőben behoztam, és gólt lőtt az esetek jórészében :)
    Del Pinto massziv középpályát alkotott Cejasszal, vagy éppen Minopolival, Musca mindvégig kezdő középsővédő volt, akárcsak Innocenti.
    Esposito már tavaly is velünk volt, idénre is kölcsönkértem, és nem okozott csalódást.
    A 2 csatár, Colombo és Di Cosmo pedig szintén remekül teljesitettek.
    Censori és Olorunleke (eh, de nehéz neve van) szintén emlitést érdemelnek, hasznosak voltak.
    És futottak még...