Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
heh hihetetlen. 2-0 ra vezetett a pool és onnan fordítottunk.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Markov
Grat, döbbenet hogy a Valencia hogy teljesít(get):D lol

una volta per sempre INTER!

Huni92
Persze, és részben az is. Viszont nem gondolom, hogy olyan nagy mértékben meghatározó lenne ez. Leszámitva persze a pénzügyet, hiszen az nem rossz dolog, ha megmarad 3-4 millió euró, mert nem adsz aláirásért pénzt...

csak okosan erösits...:)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

nem érdekel,kiléptem... nem hiszem el hogy olyan gólt kapok,hogy átpattan a kapusom felett a laszti és belövi véletlen arra futó beni lauth... (aki azon a meccsen jobban játszott mint az 1ik karrierembe 20 meccsen összevéve...) nem értem miért kell csalni,és ez akár a manchesternél is elöforult volna. 2-1re áltam vcereségre mert 2 méterröl nem tudtunk semmit belöni(bezzeg 35röl megy...) nem értem ezt a játékot... majd folytatom ha lesz rá lelki energiám.

Zsolti9014
hát, nem is vagyok. igaz, azért az elég extrém lett volna, ha feljutunk, mert a vezetõség csak a kiesést akarta elkerülni. de úgy, hogy az elején még 6.-ok is voltunk...

Kell az erõsítés!

Neked is sok sikert!

Hajrá Magyarország!

szerintem mind2...

zorrobomber
Megnéztem, 0.1+Large db+nincs betöltve holland liga...

BBeno2
hát nem feltétlen... de akár így is nézhetjük. én nem. én pénz megtakarításnak tartom.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
Viszont lehet bug-nak tekinteni.

zorrobomber
ha jól rémlik én 0.1-el játszok+nagy adatbázis, de megnézem neked

Huni92
Igy van, aláiráspénz az csak fölösleges pénzkidobás. Én sem adok senkinek :D

köszi,ezt nem tudtam:) 1 kis sporolás kell is:) reméltem h Köhler befogja a száját és nem bög ha leszerzödtetek a barátját... kölcsönbe elhoztam,és nagy reménység is:) ha nem jutok fel megörülök:D 13 játékos jött eddig és 1edül Wichnarek maradt az alap Bielefeldböl és a tavalyiaktól is 6. és nem tudom ki mondta hogy a védelmet erösitsem meg,1 Madlung Fahrenhorst szenzációs védöpárost alkotnak majd. remélem:D

a 9.0.2 olvastam sok baj volt a crackel , tudom hogy off és bocs de vki leirná pontosan hogy kell ? zorrobomber te is 0.2 vel játszol ?

BBeno2
ajánlom hogy sose fizess aláírás pénzt. nem várják el. ugyanugy elfogadják ha 0 eurót adsz. ezt még itt valaki mondta és tényleg így van. valamint én mindig max-ra adom a szerzõdéshosszokat ha veszek valakit . ha nem tetszik neki ugy is megmondja hogy az idõtartam miatt van. akkor le szoktam vinni. amm meg ha saját játékossal hosszabbítok akkor mindig max idõtartam , 0 aláírás pénz és mindig elfogadják.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

9.02 +nagy

Köhler elkezdett bögni igy 1 uj gyereket Janitot tettem be a helyére. DFB Kupa meccs:Arminia-Unterhaching 2-0 G:Janito,Wichnarek meccs embere Janito:D

fiuk ti milyen adatbázissal játszatok ? zorrobomber nekem egy szert sem tölti be Collins Johnt pedig nagy adatbázison vagyok , vagy neked a hollandok be vannak töltve ? vagy van HUGE adatbázis ?????

Forza Italia
Egyenlõre jól megy a Fulhamal.
Fulham-Boro 4-1
City-Fulham 4-3 (3-0 rõl egyenlítettem azt kaptam egy gólt úgy h a játékosom feküdt a földön sérülés miatt és a helyén mentek el)
Preston-Fulham 3-4 Liga Kupa
És a Bolton elleni meccs

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szeretem a szerbeket sose kérnek sok pénzt:D

nemrég írtam a CD galaxisnak, azt írták h figyeljem folyamatosan a honlapot. nem ígértek semmit.
Csacsi
Mint írtam, ott már néztem.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

hát nem lehetsz büszke te sem az eredményedre(én semm:P) mert nálam az augsburg selejtezõn legyürte a cottbust és feljutott:D viszont jövöre erösisd meg nagyon a teamod.

5w0rdf15h
cd galaxis, 576 stb.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Csacsi
Szóval senki nem tudja magyarországon hol tudnám megvenni a Football Manager 2009-et?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

InfoMester
Adrianot sikerült kölcsönbe hozni..G Fernandes a Murciahoz ment..M.Fernandez se minket választott..szal még van Eduardo aki jöhet..közbe a Real már átig.ba 200M nál jár..mert megvette C.Ronaldot 109M ért..szal lecsapok G.Higuanra..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Zsolti9014
Sziasztok, és gratula minden eredményes menedzsernek.

Az Aachen 3-2-es legyõzésével már biztosan bennmaradunk a Bundesliga 2-ben, jelenleg a 12-13. helyeken tanyázunk felváltva az Augsburggal.

Mascio tökéletesen elsajátította a TKP posztot, már tanulja a VKP-t. (a játékos mennyivel nyújt jobb teljesítményt természetes posztján, mint a tökéletesen?)

Ingyen jön szezon végén Kanta J. és Tomas Repka, veterán középhátvéd (bár nála utána 70000-t írt, de úgy is jó).

És találtam egy jó ifit.

Hajrá Magyarország!

hát a legnagyobb stadion ahol játszottam uanazt a stadiont mutatta mint egerszegen... de nem is az a lényeg.

zorrobomber
ha jól rémlik a stadionok bevallottan nem a legkidolgozottabb részei jelenleg a 3d engine-nek

Darthmushroom
grat all
fuhh mostanság csak olvasó vagyok de remélhetõleg vizsgaidõszak végén tudok teljesen lenni. meg örülnék ha lenne valami tavaszi kupa. bár Cappelo nem tom h érnél rá megszervezni,

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Hjaj de nehéz ez a Premier League... <#shakehead>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

meccsközben a stadionok miként jelennek meg ? mert van hogy egy kis szutyok de Egerszegen elég nagy van

örök hála:)

vagy ha hazai pályán játszott meccsnél is kiírja az eredmény felett

informácio és ott a stadion vagy milyen menüpont

jobb felsõ sarok

InfoMester
Chelsenél M.Fernandes
ManUtdnél Guardado
Arsenalnal Eduardo van kölcsön listán..nagy pongás van..mind a tarcsiba van..ilyer nem is láttam még..Matiast ha elhozom már jó is..

csapat stadionjának nevét hol lehet meglesni?

Huni92
Kupa negyeddöntõ: Barca - AtMa 3-1. Bár x-es meccs volt, rendre kihagytuk a helzeteinket.
Ami kicsit frusztráló, hogy David Luiz Brazilia U20as csapatánál van, és most tér csak vissza. Gyakorlatilag 3 hete elhagyta a Benficat, aztán még nem is volt az edzésünkön. És Pablo rendre hozza az 5,5-6,3as értékeléseket....

InfoMester
áhh..nekem kedvez a szerencse..ETO ment az Interbe 36M ért..szal az Inter biztos adja Adrianot..

InfoMester
a Barca és a Real teli vette magát csatárokkal..most bombázom õket kölcsönért..meg Adrianot próbálom elhozni Interböl..Real megvette még Amaurit 23M ért..Barca megvette Pandevet 25M és Mario Gomezt 35M-ért..teli vannak csatárral..

oké fönök:) madlung a wolfsburgból már aláirt

zyndar
Estét Urak!
Itsuki, erõsíccsed meg a védelmedet.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szevasztok,szevasztok

zorrobomber
sebõkvili? :)

nem tudom hogy gondolhattam hogy evvel a csapttal a tudásommal és igazolásaimmal bent tudok maradni. hogy gondolhattam volna hogy Cvitkovics petit leigazoloom? Niemeyert bombaigazolásnak tartottam hisz jó spiler és Brémából jött. az azért valami. de nem. ratyi volt. Simakot is elhoztam stuttgartból,de 1 rakás szerencsétlenség volt... hoztam télen Pippot. Artur Wichinarek sokkal jobb játékos,nagyon befürödtem vele...franciaországból hoztam 1 34 évest ö jó igazolás lett mint Babic,is Köhler. jövöre felfogok jutni...

InfoMester
Real visszavette 62M ért Robinhot..<#levele>
hogy nekik van pénzük..

Huni92
Valencia elleni rangadó 3-1re behúzva. Ezzel féltávnál tartunk, és ha nem lenne vmi gebasz, raknék pár képet is. De vmiért nem tudok feltölteni.

InfoMester
valami gyors védõt nemtudtok??

InfoMester
nah Guilherme-t meg a Real vitte el elõlem :SSS Gignacot próbálom most leigazolni de már érte is bejelentkeztek...10M E m van igazolni..szal Gignaccal ki is nullázom magam..

17 el vagyok lemaradva gólkülönbségileg a rájátszást érõ helyektöl... kár érte...