Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kupában ugyan az elsõ fordulón most túljutottunk, de megint kifogtuk a Schalkét, nem lesz sok esélyünk.
Bajnokságban meg kikaptam egy újonctól, meg a Duisburgtól, meg legyõztük az Aachent.
Elég sovány elsõ 3 meccs.
A taktikán is kéne faragni, de nem tudom mit, mert a játékosok osztályzata jó szokott lenni. Zónavédekezés helyett átálltam emberfogásra.
Hajrá Magyarország!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Grat Dubi..majd este nyomjuk az Inter-Man.Utd meccset is 😊))
elsõ meccsen
Chelsea 0-1 MU ez nem volt jó meccs
de a visszavágó<#eljen>#eljen>
Anderson<#violent>#violent>
am nagygrat InfoMesternek😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
+ Dessena-t is megpróbálom megvenni a másik 50-et.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Neuhaus volt tavaly az elsõ számú hálóõr, Khomutovski a 2. Bár elvileg utóbbi a jobb, de mégis jó volt Neuhaus.
A változás pedig: Khomutovski rinyál, hogy menni akar, nem is hosszabbít, így amíg lehet, eladom. A Liege együttese 400 ezerért viszi.
Érkezik a helyére a 3 évvel fiatalabb, és a megfigyelõm szerint magasan jobb Lastuvka.
Hajrá Magyarország!
Az a játékos adatlapján, a tulajdonságokra utal
fõként fiatal játékosoknál nem mutatja pár értéket.
Sztem 4 ligánál többet ne tölts be.
una volta per sempre INTER!
még emlékszem amikor a Parma még az UEFA kupáért harcolt nem is oly rég 😊, ez a 2. osztály nagyon szégyenletes volt nekik 😊
sok sikert
Én ugyan így elkezdtem a PARMA-val korábban tán olvastad is itt, megnyertük mi is a Seria-B-t, majd az igazolások nem nagyon sikerültek és elkezdtem a Seria-A-t a csapattal és nem igazán ment... elsõ 4-5 forduló után abbahagytam, mert a csapat és az én morálom sem volt az igazi a folytatáshoz😄 (de ott megvan a save majd folytatom ha kedvet kapok 😊)
Játékosokról: Lucarelli, amekkora "isten" az értékei alapján annyira nem lõ gólt kb. 0-at nálam is ez volt! <#nemtudom>#nemtudom>
Magnus Troest, na õ télleg nagyon jó alapember.
Luca Cigarini-t akinek szintén a Parma-é a 50% os tulajdon, õt vedd meg mindenképpen!!!<#hawaii>#hawaii>
una volta per sempre INTER!
mint láthatod, a nagy része ingyen jött.
Hajrá Magyarország!
Választásom az AC Parma csapatára esett tekintve, hogy könnyen fellehet vele jutni a Serie A- ba. Most nem akartam egy kiesõjelölt csapattal indítani mert arar ott volt a francia 3. osztályból a paris fc amit sajnos abba kellett hagynom.
naszóval elég meglepõ volt hogy több elég jó játékosnak birtokolta 50%-t az AC Parma.
(ezt nem tudtam, mivel nem vagyok otthon a Serie B-ben. )
1. igazán jó vételem Paloschi volt akinek a másik 50 %-át vettem meg a Milan-tól rongyos 525K euróért. meglepett a dolog, ráadásul igen kötõdik a Parma-hoz a PAloschi gyerek. majd késõbb kiderül , miért fontos.
jöjjenek akkor a 2008/09-es igazolások.
Magnus Troest. õ nagy vétel volt a Genoa-ból. alap védõnek vettem és be is vállt. kirobbanthatatlan.
Ljungberg -et azért vettem , mert akartam egy tapasztalt viszonylag jó értékekkel rendelkezõ olcsó egyént. hát jött is. igaz nagyon idegesítõ volt hogy a 08/09-es szezon alatt mindösszesen 13 meccsen tudott játszani és akkor sem volt mindig kezdõ ugyanis folyamatosan sérült volt. volt hogy fegyógyult. megvártam míg 90%-os fizikai erõnlétet elérje. bettettem csereként 2. féldõben, lesérült újra. ezt 3x , 4x eljátszotta velem.
Kirm: ajánlani tudom. remek balszésõ lett nálam.
a szezon összevetve tetszett. bár sokallom a vereségeket. ugyanis mivel viszonylag felbontottam a csapatösszhangot. ( a játék kihasználja ezeket a helyezeteket) merthogy folyamatosan szarul játszott a csapat . amíg összeszoktak az eltartott kb januárig. eddig voltak a döntetlenek, vereségek, unalmas 1-0-s gyõzelmek nagyrésze.
szezon második felére rendesen összeszedték magukat. riválisokat vertem.
Eredmény:
nagy reménnyel vágok neki a 2009/2010-es szezonnal máscsak azért is mert meglepõen jól tudtam igazolni.
nyáron már megbánta a Milan hogy elengedte bagóért Paloschi-t (aki egyébként elsõ szezonban már alapember lett mivel Lucarelli egy low - volt góllövés szinten. Paloschi házigólkirály lett. szóval Milan már a nyár elején megtorpedózott egy 14 milliós + kövi eladás záradékkal... egybõl elutasítottam ,merrt tudtam , hogy több van a srácban.
utána jött a Roma aki már 20 milliót adott. ekkor kedztem gondolkozni de elutasítottam még. majd Paloschi kijelentette, hogy nem akar sehova menni õ a Parma-ban akarja folytatni. ígyhát kapta is a hosszabbítási szerzõdést. aláírta . mindenki boldog.
utolsó nagy összeget a Tottenham ajánlotta érte ami 24 millió euró + záradéok volt. ezt is elutasítottam.
röviden még annyit az igazolásokról, hogy megtudtam szerezni Mata-t a valencia-ból akinek az kiv. ára 1,7 millió euró volt !!! elégedetlen volt. megvettem. sokat sem kért . aláírt. másik szenzáció Pablo Piatti. valamint Opare akit már elõzõ évben is kinéztem csak akkro még Serie B-ben EU-n kívülit nem igazolhattam.
Igazolások 2009/10
és a Keret.
Serie A-ban két meccsem volt.
Atalanta ellen idegenben 2-2 Paloschi dupla
Majd Udinese ellen otthon 1-0 Paloschi tizigól a 85. percben. nagy meccs volt.
ennyi lettem volna. cél: végig vinni amíg lehet szal BL gyõzelem + címvédés stb. nem kívánom klubot váltani.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Ez pontosan vagy kb. hány liga? 😊
érdekelne, hogy ti hány országot töltötök be ?
köszi 😊
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
http://footballmanagerportal.co.uk/footygamer/topic/1440
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A tavalyi taktikán nem változtattam, tehát 4 védõ, 1 vkp, jobb-bal kp, 1 tkp és két csatár van. Lehet hogy elkelne a változás.
Új stadionba költöztünk.
És az igazolásaim és keretem a köv. szezonra kb. ez lesz:
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Infomester ellen
Inter 4-2 Ac milan összesítés

Ajánlok egy játékost a figyelmetekbe, ígéretes:

Így állunk durván a szezon harmadánál:
Az igazsághoz azért hozzátartozik h most jön egy Sevilla,Barca,Real sorozat és még a Valenciával sem találkoztam...
Forza Juve per sempre!
Azokat a játékosokat, akik idén nem fértek oda, valószínûleg eladom. Jön viszont ingyen Kovacsevics.

Hajrá Magyarország!
Közben 4-2re vertük a Barcat hazai pályán a kupában, kár, h 5-5ös összesitéssel, idegenben lõtt gólokkal továbbment a katalán csapat. Eto'o a 2 meccsen 3 v 4 gólt lõtt.