Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
1-3 a Sevilla ellen, holott jobbak voltunk. A 17/7 vs 6/4 is ezt fejezi ki. Aztán a Barca elleni rangadó, szintén 1-3, ám ezúttal mi voltunk idegenben 😊 VV öngól, Agü és VdV talált be, majd Piqué a 90. percben saját térfele közepérõl, jobb oldalról fellõtt egy labdát, ami bement a kapuba 😄

Zsolti9014
Na, ez a szezon sem lesz jobb az elõzõnél.

Kupában ugyan az elsõ fordulón most túljutottunk, de megint kifogtuk a Schalkét, nem lesz sok esélyünk.
Bajnokságban meg kikaptam egy újonctól, meg a Duisburgtól, meg legyõztük az Aachent.
Elég sovány elsõ 3 meccs.
A taktikán is kéne faragni, de nem tudom mit, mert a játékosok osztályzata jó szokott lenni. Zónavédekezés helyett átálltam emberfogásra.

Hajrá Magyarország!

InfoMester
várjuk a véleményt!!!<#eplus2>

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
am elég kiegyenlitett meccs volt mind a kettõ..ahoz képest ugyanugy játszottunk és a statisztikák is hasonlóak...😊)

InfoMester
jah nagy meccs volt..it az elsõ meccs is:

Grat Dubi..majd este nyomjuk az Inter-Man.Utd meccset is 😊))

inter94
online meccs ismét InfoMester ellen😄
elsõ meccsen
Chelsea 0-1 MU ez nem volt jó meccs
de a visszavágó<#eljen>

Anderson<#violent>
am nagygrat InfoMesternek😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

BBeno2
ok. megpróbálom. addig is akartam de sokat kértek érte..

+ Dessena-t is megpróbálom megvenni a másik 50-et.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Zsolti9014
Na, úgy tûnik kapusposzton lesz változás.

Neuhaus volt tavaly az elsõ számú hálóõr, Khomutovski a 2. Bár elvileg utóbbi a jobb, de mégis jó volt Neuhaus.

A változás pedig: Khomutovski rinyál, hogy menni akar, nem is hosszabbít, így amíg lehet, eladom. A Liege együttese 400 ezerért viszi.
Érkezik a helyére a 3 évvel fiatalabb, és a megfigyelõm szerint magasan jobb Lastuvka.

Hajrá Magyarország!

kas123
A "nagyok" ellen hogy mentek a meccsek? 😊

Markov
"tulajdonságok elrejtése"
Az a játékos adatlapján, a tulajdonságokra utal
fõként fiatal játékosoknál nem mutatja pár értéket.
Sztem 4 ligánál többet ne tölts be.

una volta per sempre INTER!

kas123
szééép 😊
még emlékszem amikor a Parma még az UEFA kupáért harcolt nem is oly rég 😊, ez a 2. osztály nagyon szégyenletes volt nekik 😊
sok sikert

a játék inditásakor a "tulajdonságok elrejtése" az mit jelent ? 1.87 G RAMal kábé hány ligát vagy hány más ország nemzeteit lehet betölteni ?

Markov
Sok sikert a Seria-A-hoz neked.<#eljen>
Én ugyan így elkezdtem a PARMA-val korábban tán olvastad is itt, megnyertük mi is a Seria-B-t, majd az igazolások nem nagyon sikerültek és elkezdtem a Seria-A-t a csapattal és nem igazán ment... elsõ 4-5 forduló után abbahagytam, mert a csapat és az én morálom sem volt az igazi a folytatáshoz😄 (de ott megvan a save majd folytatom ha kedvet kapok 😊)
Játékosokról: Lucarelli, amekkora "isten" az értékei alapján annyira nem lõ gólt kb. 0-at nálam is ez volt! <#nemtudom>
Magnus Troest, na õ télleg nagyon jó alapember.
Luca Cigarini-t akinek szintén a Parma-é a 50% os tulajdon, õt vedd meg mindenképpen!!!<#hawaii>

una volta per sempre INTER!

Valaki akinek bevállt a taktikája megtudná mutatni ? a felállást és a csapat instrukciokat mert én még nem éreztem rá az izére

Zsolti9014
hú, nem tudom, de valami 600 ezer euró körül.
mint láthatod, a nagy része ingyen jött.

Hajrá Magyarország!

Athletic  Bilbo
köszi 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

BBeno2
Na akkor tartanék egy beszámolót a karrieremrõl.

Választásom az AC Parma csapatára esett tekintve, hogy könnyen fellehet vele jutni a Serie A- ba. Most nem akartam egy kiesõjelölt csapattal indítani mert arar ott volt a francia 3. osztályból a paris fc amit sajnos abba kellett hagynom.

naszóval elég meglepõ volt hogy több elég jó játékosnak birtokolta 50%-t az AC Parma.
(ezt nem tudtam, mivel nem vagyok otthon a Serie B-ben. )
1. igazán jó vételem Paloschi volt akinek a másik 50 %-át vettem meg a Milan-tól rongyos 525K euróért. meglepett a dolog, ráadásul igen kötõdik a Parma-hoz a PAloschi gyerek. majd késõbb kiderül , miért fontos.
jöjjenek akkor a 2008/09-es igazolások.

Magnus Troest. õ nagy vétel volt a Genoa-ból. alap védõnek vettem és be is vállt. kirobbanthatatlan.

Ljungberg -et azért vettem , mert akartam egy tapasztalt viszonylag jó értékekkel rendelkezõ olcsó egyént. hát jött is. igaz nagyon idegesítõ volt hogy a 08/09-es szezon alatt mindösszesen 13 meccsen tudott játszani és akkor sem volt mindig kezdõ ugyanis folyamatosan sérült volt. volt hogy fegyógyult. megvártam míg 90%-os fizikai erõnlétet elérje. bettettem csereként 2. féldõben, lesérült újra. ezt 3x , 4x eljátszotta velem.

Kirm: ajánlani tudom. remek balszésõ lett nálam.

a szezon összevetve tetszett. bár sokallom a vereségeket. ugyanis mivel viszonylag felbontottam a csapatösszhangot. ( a játék kihasználja ezeket a helyezeteket) merthogy folyamatosan szarul játszott a csapat . amíg összeszoktak az eltartott kb januárig. eddig voltak a döntetlenek, vereségek, unalmas 1-0-s gyõzelmek nagyrésze.
szezon második felére rendesen összeszedték magukat. riválisokat vertem.
Eredmény:

nagy reménnyel vágok neki a 2009/2010-es szezonnal máscsak azért is mert meglepõen jól tudtam igazolni.
nyáron már megbánta a Milan hogy elengedte bagóért Paloschi-t (aki egyébként elsõ szezonban már alapember lett mivel Lucarelli egy low - volt góllövés szinten. Paloschi házigólkirály lett. szóval Milan már a nyár elején megtorpedózott egy 14 milliós + kövi eladás záradékkal... egybõl elutasítottam ,merrt tudtam , hogy több van a srácban.
utána jött a Roma aki már 20 milliót adott. ekkor kedztem gondolkozni de elutasítottam még. majd Paloschi kijelentette, hogy nem akar sehova menni õ a Parma-ban akarja folytatni. ígyhát kapta is a hosszabbítási szerzõdést. aláírta . mindenki boldog.
utolsó nagy összeget a Tottenham ajánlotta érte ami 24 millió euró + záradéok volt. ezt is elutasítottam.

röviden még annyit az igazolásokról, hogy megtudtam szerezni Mata-t a valencia-ból akinek az kiv. ára 1,7 millió euró volt !!! elégedetlen volt. megvettem. sokat sem kért . aláírt. másik szenzáció Pablo Piatti. valamint Opare akit már elõzõ évben is kinéztem csak akkro még Serie B-ben EU-n kívülit nem igazolhattam.

Igazolások 2009/10

és a Keret.

Serie A-ban két meccsem volt.
Atalanta ellen idegenben 2-2 Paloschi dupla
Majd Udinese ellen otthon 1-0 Paloschi tizigól a 85. percben. nagy meccs volt.

ennyi lettem volna. cél: végig vinni amíg lehet szal BL gyõzelem + címvédés stb. nem kívánom klubot váltani.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
Tegnap egyébként kezdtem egyet Lazio-val, fura volt látni hogy anyagiak tekintetében szarabbul áll mint az Újpestem, a kerete pedig 1-2 klasszist(Pandev, Rocchi) kivéve majdhogynem szarabb...

zorrobomber
Pontosan most nem tom megmondani, de a kelet-európai bajnokságokat jelöltem be asszem meg osztrák német.

zorrobomber
Ja, az nem becenév, Bojan után leálltam velük, eskü. 😊

Athletic  Bilbo
szia 😊

Ez pontosan vagy kb. hány liga? 😊
érdekelne, hogy ti hány országot töltötök be ?

köszi 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

zyndar
Egész jól, igaz át kellett állnom egy másik taktikára.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Mascio wonderkid lett <#hawaii><#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

inter94
thx

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
tess:
http://footballmanagerportal.co.uk/footygamer/topic/1440

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

vagy azt sem tudod, hogy kb mikor linkelted be?
csak link volt, vagy szöveg is, mert ha az si és emlékszel rá, akkor keress rá, amúgy ez engem is érdekelne, vagy nem tudod megnézni csak a te hozzászólásaidat
nálam a te magyar vonalad sokba került volna... én a feljutást tüztem ki célul,de ezek a spílerek nem nyerték el a tetszésemet,de Repkát elhoztam(de minek😄) mennyi pénzed volt igazolni?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

inter94
egyszer belinkeltem egy kínai srácot,2100 vagy mit tudom én meddig játszott az interrel,nem találom a linkét esetleg vki nem tudná belinkelni?

Zsolti9014
Na, szóval, barátságos meccseken Bundesliga 1-es és frissen kiesett csapatokkal találkoztam, 1 gyõzelem, 3 vereség, de csak a Brementõl kaptunk ki nagyon (1-4)

A tavalyi taktikán nem változtattam, tehát 4 védõ, 1 vkp, jobb-bal kp, 1 tkp és két csatár van. Lehet hogy elkelne a változás.

Új stadionba költöztünk.

És az igazolásaim és keretem a köv. szezonra kb. ez lesz:

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
igen támadótaktikám van de azért a védõim nem a legjobbak. egyszóval gyengék😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kas123
Hogy megy a PL? 😊

kas123
nem biztos hogy az emberekkel van a gond, lehet h a taktika a bûnös, mivel elég sok gólt lõsz, ezért gondolom, hogy inkább támadó taktikkal tolod, elhanyagolva a védelmet 😊

Forza Italia
Asziszem egész jól állunk. Sok gólt kapunk ugyhogy tippeket várok ki lenne a jó megoldás a védelembe😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

InfoMester
jó volt..na huzok majd jövök tolok még valakivel...de nem az AC Milannal 😊))

inter94
megvolt elsõ két online meccsem😊
Infomester ellen
Inter 4-2 Ac milan összesítés

zyndar
Meccskommentár egy fölélövésnél

zyndar
Ha elmegyek szabadságra, akkor elküldik valamelyik edzõmet........ A múltkor az assistant managert, most meg 2 physiot... (Bolti gém)

nem az

zyndar
A Békéscsabában focizik az egyik kollegám. Magic linkelt egy képet róla, a valós adatai voltak és a posztja is stimmelt. Ha én generálom az adatbázist, akkor 6 évvel idõsebb és gyakorlatilag a nevén kívül semmi sem azonos.

na lejátszottam tétmeccseim : ZTE - Steua 2-0 , ZTE - Temesvár 1-0, ZTE - CRVENA Zvezda 1-0 ami lényegesebb

Huni92
Ööö....asszem, h Collins John is csak becenév zorronál. Bár erre nem esküdnék meg.

kössz zorrobomber , nagyon segitökész vagy mindenben .De akkro mér nincs nekem Collins John ha ugyanaz ?

zyndar
Estét Urak!

Ajánlok egy játékost a figyelmetekbe, ígéretes:

Water
Grat all!Kis szünet után újra belevágtam 1 Getafés karrierbe mert úgy érzem küldetésem van velük amit még nem vittem végbe!<#ravasz1>
Így állunk durván a szezon harmadánál:

Az igazsághoz azért hozzátartozik h most jön egy Sevilla,Barca,Real sorozat és még a Valenciával sem találkoztam...

Forza Juve per sempre!

Zsolti9014
Szóval, vége a szezonnak, hoztam tabellát és góllövõlistát.
Azokat a játékosokat, akik idén nem fértek oda, valószínûleg eladom. Jön viszont ingyen Kovacsevics.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam belefér ez az igazolásipénzes dolog. De mindenki úgy csinálja, ahogyan akarja. Én személy szerint nem tartom olyan egetrengetõen nagy bugnak.

Közben 4-2re vertük a Barcat hazai pályán a kupában, kár, h 5-5ös összesitéssel, idegenben lõtt gólokkal továbbment a katalán csapat. Eto'o a 2 meccsen 3 v 4 gólt lõtt.

zorrobomber
Wright Phillips pusztításra buzdít??? xD
1ébként grat <#eljen>

zorrobomber
Errõl jut eszembe, hogy ilyen erõvel akkor beléphetek másik user-rel Slavia Praga-hoz és megvehetem magamtól a 24 éves Magasföldi-t 1 milláért? A kutyának se kell, 1 éve átadólistán van, de csak azért mert rengeteg jobb csatárom van. Közben meg a 31 éves Simek-et átadólistára tettem, beállítottam hogy 1milka, és másnap el is vitték? Egyébként tény hogy azért ezzel az aláíráspénzes dologgal meg lehet békülni.