Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

evvel a meccsel ki is estünk...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

ja ha kellek még nekik😄 bayern meg csödben...😄

na majd jövöre feljutunk😄

Huni92
na, végül 5-1 lett. Lényeg ugyanaz, tj megvan, és mostmár mentettem is. 😄

4 fórulo. 9 pontra a bentmaradástól. uccsómeccsen péppé vertük a kedvenc csapatomat😄 meglesz a bentmaradás?😄

InfoMester
hát kimaradt belõle a lényeg:
Hogy jól tólja e a playa...??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
15 perc alatt nem állt helyre, semmi nem mûködik....kikellett lépnem. most meg tuti, h megszopat a zara 😞

Szega87
Fiorentina középcsapat?o_0

InfoMester
CTRl+ALT+DEL és ott a feladatkezelõbe rákattintassz 2 szer és beugrik..esetleg kicsit várjá rá..

inter94
nálam is van hogy nem reagál semmire,de helyre szokott jönni pár perc múlva

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Mostmár felbasz, de komolyan. Tekerem 2 napot, leteszem az FM-et tálcára (ablakban játszom am), erre ottragad. Nem ugrik vissza ablakba. És persze, h nem mentettem....kész.

InfoMester
G.Fernandezt akarom legiazolni..nem találok jobb csatárt..Sóbist elvitték elõlem..

Huni92
The page you are looking for is temporarily unavailable.
Please try again later. ^^ Mostanában szarakszik a kepfeltolto.hu

VV-n 4-0ra vertük a Zaragozat, Kvájjárejjá 2, Pernia és Maxi R. 1-1 góljával. 5-3 összben.

Csacsi
Valaki tud mondani egy helyet, ahol magyarországon árulnak fm2009-et. Egy haverom most jutott el odáig, hogy venne, és az 576, és cdgalaxis oldalán nem találom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

InfoMester

már jött is az új szerzõdés..

már késõ :C monitorom most mászik el :S

soma22
semmi gond részemrõl, csak figyelmeztettem a fórumlakókat😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Huni92
Na, még egyszer elnézést kérek, eddig nem volt baja az avastnak a hp-val.

On: Spanyol Király Kupa, 5. forduló: Ricardo Oliveira - Atletico Madrid 3-1. Nehéz vv elé nézünk.

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Na velük kezdtem. A média 18. nak vár. Azaz kiesõnek😄
http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232638921.jpg

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

soma22
nemtudom, ami trojai az virus. és mivel egybõl le akarta magát tölteni, anélkül hogy bármit is tettem volna, tuti hogy nem jószándékú....ennyit errõl.

kas123
Az oldalon semmiféle trójai, vírus, féreg nincsen 😛, szóval nem kell aggódni, néha olyan hülyeségeket jeleznek a vírus keresõ progik hogy csak nézek egy nagyot 😊
nem minden vírus, amit a progi kidob 😊

Huni92
Hm....eddig nem volt gond vele. Most nálam is kidobta. Sorry. :/

soma22
azért máskor ellenõrizd milyen honlapot linkelsz, még csak viccbõl is:

Huni92
hát, ajánlom ezt a csapatot számodra 😄😄

Sztem is vmi kiscsapat kell neked, akár alacsonyabb osztályból.

inter94
juveval már voltál,ki kéne egy más olasz csapatot is próbálni😄 ajánlani tudom Fiorentinát vagy Sampdoria ha középcsapattal akarsz kezdeni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

InfoMester
West Brom vagy a Fulham...

Forza Italia
hát nem tom valahogy olaszországba csak a Juve😊
De angliába gondolkodtam még a West Brom,Portsmouth,Wigan,Fulham,Blackburn

InfoMester
Itt a Bajnokság végezte..:

nem voltunk valami jók..de jövöre változtatunk..pénz nemsok..senki nemjött kölcsönbe..vagy nem adták..átigazolások 0..ezért a csapat ugy maradt ahogy volt..és igy kezdtük az idényt..3 játékos is a gólkirályi poszt végén csücsül..de semmi érdemleges eredményt nem tudtudnk összehozni..1 fiatal játékos van a keretben aki sokat fejlödött Victor Monuz a szezonvégére már a nagycsapatban van..de cask mert gyors hátvéd..megpróbálom a köv szezonra az öregebb jó playakat begyüjteni..és fiatal kölcsönöket..(ha sikerül)

inter94
vagy reggina,én velük kezdtem

inter94
egyiket sem választanám helyedbe😄ezek jó csapatok,neked kiesõjelölt csapat kéne,tudom mit muveltel a sunderlandal😄olaszországba mondjuk chievo,lecce?😊

Forza Italia
Na mivel a Raecres mentésem elveszett ezért kezdek egy újat. Ezek közül kéne választanom, de nem tok. Man.City,Tottenham,Newcastle,Atl.Madrid,Valencia,Juventus. Tippeket várom. Nem muszály ezekre tippelni😄

DONGUBA
Basszus elfelejtettem atmeretezni bocsanat.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Kicsit gyengebb de tessek😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Ilyen kéne nekem is csak bal oldalra 😊

InfoMester
mindjárt vége az elsõ szezonomnak Osasunaval..1 meccs kell még..és tolok képeket..

zorrobomber
Generált belga csatár, a Bojan pedig csak nicknév, rendes neve Jan Savelsberg. Elnézést, már nem az elsõ hogy benézik. Egyébként pedig rúgott kettõt a Barcának 😊

DONGUBA
Scut talalta es jonni akar a fradiba😊

InfoMester
jah..oks..

DONGUBA
ez nem az a bojan mar leirta

InfoMester
hogy igazoltad le Bojant??

Forza Italia
:S
pedig most nagyon ment a Recrevel:S

kas123
sajnos nem

Forza Italia
Srácok áramszünet volt és pont fm eztem és most eltünt a mentésem. Nem lehet valahogy azt visszahozni?

zorrobomber
Egy sarkos példa: azt sem tartom valószínûnek hogy Ancelotti el akarta adni Kakát, valahogy mégis elfogadta a Milan az ajánlatot 😊

Egyébként meg én is szívni fogok idén Újpesttel, Bojan már jelezte hogy úgy érzi eljött a tipli ideje most hogy 35 gólt rugott egy szezonban(Bl-ben 9et). Szóval én is inkább igyekszem lelkiekben felkészíteni magam, és az árat feltornászni a lehetõ legmagasabbra.

DONGUBA
de vegre talaltam a fradinal egy jo jatekost aki nem is nyomta szarul a masodosztalyban es jottek paran a jatekosra aki 600 ezret er hogy megvennek en meg mondom mindenkinek 5 milio hatha tipli van erre jon az egyik csapat hogy 1.8 milio+ ilyen olyan zaradek ami 6 milio lesz ha lesz erre szo nelkul elfogadja az elnok.

Magic Boy
Csak reális.
IRL sincs máshogyan.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
Akkora geccccccc ez a progi az elnok elfogad egy ajanlatot pedig en nem akarom eladni a jatekost.

Ennyibe került,tehát végülis tartja az értékét.Még nem futtott nagy szezont eddig.

Üdvözlet!

zorrobomber
Jó magasak a játékosok értékei. Tisza Tibi nekem soha nem ért 1,1milliót. Azért bosszant ez különösen, mert eladni viszont lehet el tudnám adni annyiért. Magyarán elég furán becsli meg a progi a játékosok értékeit.