104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Nem semmi! Én engedtem volna nekik, ha már ennyi pénzt kínálnak :D.
  • Darthmushroom
    5. szezon igazolások. Ahogy terveztem érkezett egy világklasszis kapus Scuffet személyében, remélhetőleg be is fog válni. Guichard egy fiatal (generált) jobb hátvéd még az átadó listán lévő Moura a távozó Fischert fogja pótolni. Távozóknál Butland meg Fischer említésre méltó, előbbi úgy se lesz első számú kapus cserének meg van fiatalabb azért távozott. Még a dánért jó pénzt ajánlottak amit nem lehetett kihagyni, a többi távozó már inkább epizód szereplő volt csapatban ezért inkább felajánlottam őket. A média 3.helyre vár minket, a vezetőség meg elvárja h harcoljunk a bajnoki címért.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.25. 12:47:53
  • Volcanor
    Köszi!

A Juve meg akarta dönteni az átigazolási díj rekordját.
    Nem engedtem nekik.
  • Zenszkij
    Érdekes, hogy a szerb első ligában 160 ezer eurot kap a győztes. Az OTP Bank Ligában a tök utolsó is 206 ezret kap. A bajnokság úgy látszik semmire sem elég, max hogy a nemzetközi porondra kijusson a csapat. Úgy látom itt játékoseladásból és nemzetközi szereplésből lehet majd csak operálni!
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.25. 12:03:11
  • Szycsu
    Nagy grat! És mindenki másnak is. De neked különösen, jó látni minket a tabella tetején :)
  • korbin555
    Itt is félidő van.Látványosan kevesebb gólt kapunk,tavaly ilyenkor 53-29 volt a gólarányunk.A 3 új védő megérte az árát,most már biztos.A Juve nem a tavalyi önmaga,már most annyi vereségük van,mint az előző szezonban összesen(bár minket legyőztek).Nem lehetek elbizakodott,de jól alakulnak a dolgok.
    Karácsony körül megkeresett a Dortmund.Fincsi lenne,ha az utam újra egy nagy klubhoz vezetne.Kiráz a hideg ha belegondolok,hogy egy Paderborn,Montpellier,vagy Sunderland padjára kerülök.Mondjuk ilyen kiesőjelöltek ajánlatait nem fogadnám el.Akkor inkább kivárok.
  • Darthmushroom
    Gratu, csak így tovább
  • Zenszkij

Eltelt az első félévem a Crvena Zvezda kispadján. Felemás érzéseim vannak. Vezetjük a tabellát, de a hazai pályán mutatott játék nem túl meggyőző! Íme a mérkőzések.

A szezonnyítót szép játékkal idegenben nyertük a Cukaricki ellen 2-1-re. A második mérkőzésen otthon előjött a jóöreg FM faktor a Vojvodina ellen. Ezt a mérkőzést agyon nyertük, de sajnos képtelenek voltunk gólt rúgni, nagyon bosszantó. Ezt követően egészen a 14. fordulóig veretlenek maradtunk, ahol otthon egy kiállításnak köszönhetően ismét kikaptunk a Napredak ellen...mit mondjak egy kontra góllal. A Partizan ellen igazi rangadót vívtunk hazai pályán, szerencsénkre végig uraltuk a meccset, így annak ellenére, hogy szoros lett nem kellett sokat izgulnom. Idegenben defenzíven játszunk, ami úgy tűnik sikeres, mivel nem kaptunk ki, és az idei FM-et elnézve a kapott góljaink száma sem magas, ami nagyon tetszik. A 15 meccsen bekapott 18 gól így is sok, de cserébe vágtunk 38-at, ami több mint 2,5 gól/mérkőzés átlag. A nagy rivális Partizan meglepetésre csak az 5., de van egy olyan érzésem, hogy tavasszal megtáltosodnak. Sajnos a BL csoportkörbe és az EL csoportkörbe se jutottak be, elképzelhető, hogy ez hazavágta a morált. A többiektől nem tartok, nem képeznek olyan játékerőt, mint mi, csak a Partizan. 7 pont előnyöm velük szemben bíztató, de nagyon észnél kell lenni. Íme a házi gólkirály. 16 évesen nem semmi teljesítmény, mi lesz, ha beérik a gyümölcs? Sajnos a kiállítások esetére még nincs gyógyírem, ha jön a piroslap, akkor elúszott a meccs, ott már biztos nem nyerünk. Ki kell találnom erre még valami megoldást, mert nagyon frusztráló, mikor a 26. percben elgurul a gyógyszere valamelyik védőmnek, és akár két gólos előnyről is X-re jön ki a meccs. Az anyagi helyzet továbbra is katasztrófális, félő, hogy meg kell válnom majd játékosoktól. Remélem egy esetleges nemzetközi porond ki tud majd húzni jövőre a bajból. Most jön a téli szünet, igazolni nem tudok, megpróbálom megtartani a legjobbakat és tavaszra átmenteni az őszi formát. Nagy érvágás volt idén, hogy a financial fair play miatt a csapat nem indulhatott a BL-ben.

Nem mellesleg a kupában is állunk még :).
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.25. 09:39:48
  • Darthmushroom
    eredetileg én nem is akartam hozni ball hátvédet, csak Andrew Robertson már annyira elégedetlen volt h mondom ha lesz megfelelő ajánlat eladom. erre lekötöttem Tellest de egész januárban csak érdeklődő volt a skótért ajánlat meg nem, így a csere játékos Bidwellt kellet eladnom. bár ha ezt tudom h így lesz akkor maradt volna mind2 mert britek én meg szeretek minden karrieremben a honi játékosokat használni legyen az bármelyik bajnokság.
  • korbin555
    Nem igazán vagyok képben ezekkel a drága igazolásokkal.Általában csak ámulok milyen pénzek röpködnek a beszámolókban.Ennél az egy csapatnál több pénzt költöttem 7 hónap alatt,mint a két hosszú karrieremben 26 év alatt."Normál" karrierben soha nem igazolok pénzért felnőtt játékost csak 18 alattit,szóval ez a 61M+a téli 18,5M nekem úri pazarlásnak tűnt.(80M jó fél év alatt,atyaég!)De most nem várhatok éveket,hogy a tehetségekből csapat legyen,mert 20 év alatt sem végzek a dolgommal.A lehetőség adott volt,így kihasználtam.Silva már tél óta egyfolytában elégedetlen volt,talán az is segített.Egy vagyont fizettem az ügynökének is,meg olyan bónuszokat zsarolt ki,hogy eszembe sem jutott jó üzletként elkönyvelni.De ezek szerint mégis az volt.

Telles nálam is célkeresztben volt,de februárban hosszabbított 5 évet,és szóba sem állt velem a Galata.Nagyjából hasonló kaliber a két srác ahogy néztem,de teljesen eltérő tulajdonságokkal.Telles technikás védő,nagyon jó támogatásban,és van esze a játékhoz.Silva meg egy harcos.Agresszív,bátor,remekül szerel,embert fog,nem nagyon megy át rajta senki.Mindkettő remek játékos,bármelyik giga klubnál helyük lehetne.
  • Darthmushroom
    Őt elején max kölcsön tudod, de gyanús h akkor is nagyobb klubhoz menne ha lehetőség van a kölcsön vételre.
  • Petteri
    szerintem vele fogok próbálkozni, bár az igazán király, az Rabiot lenne... de nem tudom, hogy érte a Péezsé, majd mit akar... :D
  • Darthmushroom
    simán, bár ha hasonlót keresel ajánlom sunny-t sofiából vagy ajert dániából
  • Darthmushroom
    Silva egész olcsó, Brentfordnál érdeklődtem iránta az mondták 50m :D így inkább szinte tized annyiért inkább Alex Telles jött.
  • Petteri
    szerintetek belőle Championship szinten mondjuk lehet valami?
  • korbin555
    Újabban az asszisztens menedzserrel üzengetnek nekem a játékosok,hogy jó lesz ha tartom a szavam,különben baj lesz.
    Nyáron pedig 61M-t költöttem erősítésre,mert nem akarok még egy szezont itt maradni.A két legújabb igazolás Jonathan Silva, és Paloschi.Utóbbi rögtön győztes gólt rúgott a Juvénak az Olasz Szuperkupában.Aztán két bajnokin rúgott még négyet.Remélem tartja a formáját májusig.Az esélyeink is egész jók lettek.Én nem tennék fel egy fillért sem a Zebrákra.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.24. 17:23:53
  • Zenszkij
    Van baj, nem kevés. Most jött a hír, hogy felejtsem el az igazolásokat, ott a youth system. Jól eladósodott a csapat. Sokba került az a bajnoki cím!
  • Zenszkij
    Időközben tájékoztattak erről. Idén tehát annak ellenére, hogy bajnok a csapat nem lesz semmilyen kupaszereplés. Ez nem kicsit nehezíti meg a dolgokat, node sebaj. Minél nagyobb a kihívás, annál jobb a játék!
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 16:19:39
  • zyndar
    Szerződést tudtam ajánlani a 33 éves Rooneynak. Majdnem találkoznak az álláspontok :)
  • sir_alex
    14-es kiadad lesz, az mar biztos.
    Neztem, hogy lehet letolteni hozza tovabbi angol alsobb osztalyokat megnyito adatbazist.

Kerdezem, van ezzel valakinek tapasztalata? Velemeny?
  • zyndar
    Savitskiy elnyerte a jólcsengő Joueur Etranger France Football de l'année címet, mellyel díszes társaságba került. Pacsi érte.
  • Zenszkij

Megérkezett az új mester! A belgrádi sajtók azonnal ostromolni kezdték a frissen szerződtetett világhírű szakembert. A kérdések közt többek között az szerepelt, hogy lesz képes megvédeni bajnoki címét a csapat.

Jugovic: -Rendkívül fiatal, nagy potenciállal rendelkező, sikerre éhes, agilis keretünk van. Az olyan feltörekvőben lévő tehetségek, mint Luka Jovic, Vukasin Jovanovic és Mihailo Ristic a garancia arra, hogy a csapat utánpótlása kifogyhatatlan. Ezek a fiatalok azért lépnek majd ki a pályára nap, mint nap, hogy bizonyítsák elszántságukkal felveszik a versenyt Európa legjobbjai ellen is. Célom nem csak a bajnoki cím megtartása, hanem tisztes helytállás a bajnokok ligájában. Hangsúlyoznom kell, hogy a keret fiatal, ezért idő kell ahhoz, hogy játékosaink képességei összeadódjanak, de bizton állítom, hogy én és a stábom azon fogunk dolgozni, hogy a Crvena visszatérjen méltó helyére az európai futballvilágban. Az eredményt nem sztárok igazolásával, hanem tehetséges szerb és kelet-európai játékosok segítségével kívánjuk elérni, hogy a klub gazdaságosan, de ugyanakkor sikeresen tudjon működni hagyományaihoz méltón.

A keret.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 15:26:22
  • korbin555
    Sok sikert,megértem,hogy miért döntöttél mellettük.Fantasztikus volt az a Bek győztes csapat.
    De a ligában ne számíts komoly ellenállásra.Ugyanúgy fogsz dominálni már 2-3 szezon után,mint itthon.Már az elején kilógsz a mezőnyből,a Partizánok pedig az erdőben fognak bujkálni előled.Tiéd a legerősebb keret,van egy kevés pénz is,a többi klub meg romokban hever.Nem lesz ott esélye senkinek ellened.De újra a világhírig vinni őket szép feladat lesz.
  • Volcanor
    Sajnos a következő meccsen kaptunk egyet. :(
  • zyndar
    Sok sikert hozzá! Én a mostani vándorkarriert Szerbiában kezdtem ugye, de sajnos a Partizan csak 12. lett első évben :) A Jagodina és a Cukaricki volt még dobogós. Jovicot kíváncsi vagyok, meddig tudod megtartani, szerintem 19 éves korában kezdődnek majd a gondok, addigra lesz vagy 100 gólja és szépen fejlődik.
  • Lancelot1983
    Kíváncsi vagyok partizan mire lesz képes nálad, olvastam két szerb karriert ott egyikben 5. másikban 3. lett az első évben, azt írták, hogy elég gyenge keretük van, de hát kitudja sorminta szerint most elsőnek kéne lenniük, hátha összejön nekik :) de szerintem hihetetlenül simán nyered majd a bajnokságot zvezdával. Viszont jó, hogy említed a clujt márciusi patch után lesz velük kihívás játszani, mert gyakorlatilag mindenkit eladnak, és nem jön senki a helyükre és gondolom az elvárás az így is a dobogó környékén lenne náluk.
  • Zenszkij
    Úgy döntöttem, hogy elég volt az idei bohóckarrierekből, végre belekezdek egy igazán szaftos kis történetbe, amit szeretnék veletek is megosztani. Sokat gondolkodtam, hogy melyik csapatot válasszam, mindenképpen egy nagymúltú, régen sikeres klubbot akartam kiszemelni magamnak. Mivel a korábbi fm-ekben már rommá nyertem magam a Ferencvárossal, így ezesetben a magyar bajnokságot mellőztem, hovatovább azért is, mert zavaró, hogy hamar el lehet húzni a mezőny mellett, és idegesít, hogy nincs magyar tehetség, csak akkor, ha buherálok az editorral. Ennek ellenére elegem van a nyugati gazdag bajnokságok hangulatából, ezért kelet felé tendáltam. Két csapat maradt, az egyik a Steaua Bukarest, a másik pedig a Crvena Zvezda. Két BEK győztes csapatról lévén szó, végül az döntött, hogy a Steaua mégicsak román csapat /és ha Románia akkor a CFR Cluj/, továbbá szegedi révén elmondhatom, hogy a Crvena Zvezda egyszer a szegedi Tisza parti stadionban játszotta BEK meccsét 1991. december 11-én, az Anderlecht ellen , melyet kölyökfejjel élőben megtekinthettem. Úgy emlékszem több BEK meccs is volt itt akkor ősszel. A szerbek youth ratingje is nem mellesleg jobb mint a magyaroké, így remélhetőleg sikerül pár világsztárt kinevelni. Luka Jovic is itt van ugye a játék kezdetén. Rá lehet építeni a jövőt! A Partizan Belgrád remélem sokáig komoly ellenfél lesz, és igazi rangadókat vívhatok velük. ÍME tehát az új klubbom a belgrádi Vörös Csillag. Ettől függetlenül egyszer lehet belecsapok egy Steaua karrierbe is, ha a Crvenával megnyerjük a BL-t és megüresedik a román szék, lehet átnézek oda is.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 13:18:10
  • korbin555
    Kezdődik.Tegnap jött vissza szabadságról a keret,és már az első edzésen lesérült ez a mimóza.El kellene adnom,hiába 3 hete jött.Még van időm lecserélni valakire.Mert ez az ember nemcsak hogy nem jó védő,de a sérülései miatt alig fog játszani.
  • Petteri
    Nincs egy euró a kettő között a különbség, de szerintem igen. Minden további nélkül lehet megbízható!

De itt tudsz olvasgatni review-kat pl. a lista első helyén álló oldalról:
    http://www.allkeyshop.com/blog/review/gamekeys4all-com-coupon-facebook-for-steam-download/
  • fordjee
    Ezt csinálta nekem is. De közben futott a játék, csak ha rákattintottam, nem történt semmi.
    Az egeret mozgattam az asztalon és észrevettem, hogy benne vagyok a játékban, csak az asztalt látom valamiért. De a menüsoron pl. megváltozott az egér formája. Úgyhogy én azt csináltam, hogy benyomtam a ctrl-s-t, hátha elmenti, vártam 5 percet, majd újraindítottam a gépet, mert kilőni sem tudtam. És láss csodát, elmentettem ezt a csodálatos eredményt, nem veszett kárba:)
  • sir_alex
    Vagy marad a Concorde a 14-ben :)
    Belevagok egy hosszu karrierbe :)
  • sir_alex
    Velemenyed szerint a lista elen allo, legolcsobb is lehet jo valasztas?

Szeretnek a 15-el jatszani, ki is neztem az angol liga 6. St. Alban-t :)

A steam-es ar az vicc:)
  • Solt
  • Petteri
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2015-cd-key-compare-prices/

Jobbára megbízható oldalak! ;)

fast2play.com-ot ajánlom, én ott vettem az FM '14-et, a CS:GO-t, illetve az Arma3-t is, és egyikkel sem volt para! ;)
  • korbin555
    Sajnos nem tudom,mit lehetne tenni.
    Én éppen ma hajnalban jártam így,csak más okból.Drivert akart frissíteni akart az Nvidia,én marha meg gondolkodás nélkül ráböktem,hogy OK.Utána meg nem tudtam visszamenni a játékba.Ott volt a tálcán,de nem bírtam előcsalogatni onnan.Kilőttem a francba,így elbuktam 2 hetet.Szerencsére holt szezon van,nem számított.

A sérülések engem is szívattak tavaly.De inkább ősszel,tavasszal egész jól megúsztam.Dodó most jött ide véglegesen,de a szurkolók aggódnak miatta,és én lettem a hülye,hogy idehoztam.Semmi közöm nem volt hozzá,nem én intéztem.A staff szerint többet lesz az ambulancián,mint a csapatban.Ráadásul nem tud szerelni,helyezkedni,és koncentrálni.És Mazzari ajánlott érte 8,5M-t,amit persze én fizettem ki.
    Most még próbálom erősíteni a keretet,de kifelé is van mozgás.Végre elment Andreolli és D'Ambrosio.Palacio is,de őt ingyen felajánlottam,és elvitte a Cardiff.Aztán itt van már Murillo,és a jobbhátvéd Manquillo.Még van egy rakás pénzem(45M€),nem végeztem.
  • fordjee
    Nah, most telefonról ìrok. A gondom az, hogy átléptem ide felrakni a képeket, de nem enged vissza a játékba. Egyszerüen visszaugrott az asztalra. Alt_tabbal látom, hogy fut, rá is tudok menni, de semmi, nem jön be.
    Valaki esetleg nem találkozott ilyenmel?
  • fordjee
    Apróságok, de engem is idegesítene, nem is értem, hogy miért nem tudják javítani az ilyeneket.
    Én meg éreztem, hogy nem kellene ma Fm-ezni, 12 meccs veretlenül, majd érkezett a 17. helyezett Genoa.
    hogyaza...
    Ráadásul Jonathan 4 hónap, Guarin 4-5 hét, Dodo 2 hétre sérült le.
  • korbin555
    Mekkora hülyeség ez.Az ígéretet teljesítettem,de még egy teljes évig elégedetlen lesz ez a két játékos.Én is elégedetlen vagyok,SI.
  • korbin555
    Most már muszáj volt valamit csinálnom a scout rendszerrel.Volt itt vagy 15 scout,de mind olasz.A határon kívüli országokból csak annyi látszott,amennyit az Olasz Nagy Fal mögül kilesve esélyem volt észrevenni.Gyakorlatilag semmit.Ezeket a balfácánokat meg hiába küldeném ki.Sem az alkalmazkodásuk,sem a megfigyelői értékük nem ér semmit.
    Betöltöttem 60 ezer embert,de Európa még így is szinte láthatatlan volt.Így az a scout,akinek nem került volna 1M-ba a kirúgása,az mind repült.Igazoltam tízet szerte Európából,mindjárt játékosözön lett.Pedig még rendesen el sem kezdtek melózni.A játék sebességén is meglátszik,hogy több lett az ember.
    Mondjuk ezt akkor kellett volna megcsinálnom,mikor idekerültem.De naivan azt gondoltam,úgyis letolom a Juvét az élről,aztán továbbállok.Persze nem olyan egyszerű az.
  • Volcanor