A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #99754 Nem igazán vagyok képben ezekkel a drága igazolásokkal.Általában csak ámulok milyen pénzek röpködnek a beszámolókban.Ennél az egy csapatnál több pénzt költöttem 7 hónap alatt,mint a két hosszú karrieremben 26 év alatt."Normál" karrierben soha nem igazolok pénzért felnőtt játékost csak 18 alattit,szóval ez a 61M+a téli 18,5M nekem úri pazarlásnak tűnt.(80M jó fél év alatt,atyaég!)De most nem várhatok éveket,hogy a tehetségekből csapat legyen,mert 20 év alatt sem végzek a dolgommal.A lehetőség adott volt,így kihasználtam.Silva már tél óta egyfolytában elégedetlen volt,talán az is segített.Egy vagyont fizettem az ügynökének is,meg olyan bónuszokat zsarolt ki,hogy eszembe sem jutott jó üzletként elkönyvelni.De ezek szerint mégis az volt.
Telles nálam is célkeresztben volt,de februárban hosszabbított 5 évet,és szóba sem állt velem a Galata.Nagyjából hasonló kaliber a két srác ahogy néztem,de teljesen eltérő tulajdonságokkal.Telles technikás védő,nagyon jó támogatásban,és van esze a játékhoz.Silva meg egy harcos.Agresszív,bátor,remekül szerel,embert fog,nem nagyon megy át rajta senki.Mindkettő remek játékos,bármelyik giga klubnál helyük lehetne.