A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij
    Úgy döntöttem, hogy elég volt az idei bohóckarrierekből, végre belekezdek egy igazán szaftos kis történetbe, amit szeretnék veletek is megosztani. Sokat gondolkodtam, hogy melyik csapatot válasszam, mindenképpen egy nagymúltú, régen sikeres klubbot akartam kiszemelni magamnak. Mivel a korábbi fm-ekben már rommá nyertem magam a Ferencvárossal, így ezesetben a magyar bajnokságot mellőztem, hovatovább azért is, mert zavaró, hogy hamar el lehet húzni a mezőny mellett, és idegesít, hogy nincs magyar tehetség, csak akkor, ha buherálok az editorral. Ennek ellenére elegem van a nyugati gazdag bajnokságok hangulatából, ezért kelet felé tendáltam. Két csapat maradt, az egyik a Steaua Bukarest, a másik pedig a Crvena Zvezda. Két BEK győztes csapatról lévén szó, végül az döntött, hogy a Steaua mégicsak román csapat /és ha Románia akkor a CFR Cluj/, továbbá szegedi révén elmondhatom, hogy a Crvena Zvezda egyszer a szegedi Tisza parti stadionban játszotta BEK meccsét 1991. december 11-én, az Anderlecht ellen , melyet kölyökfejjel élőben megtekinthettem. Úgy emlékszem több BEK meccs is volt itt akkor ősszel. A szerbek youth ratingje is nem mellesleg jobb mint a magyaroké, így remélhetőleg sikerül pár világsztárt kinevelni. Luka Jovic is itt van ugye a játék kezdetén. Rá lehet építeni a jövőt! A Partizan Belgrád remélem sokáig komoly ellenfél lesz, és igazi rangadókat vívhatok velük. ÍME tehát az új klubbom a belgrádi Vörös Csillag. Ettől függetlenül egyszer lehet belecsapok egy Steaua karrierbe is, ha a Crvenával megnyerjük a BL-t és megüresedik a román szék, lehet átnézek oda is.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.24. 13:18:10