104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gyepesjoint
    meg ami nekem nagyon hiányzott a 09-ből,az az érzés,hogy felkészülési meccsen is azt csinálják a játékosaim,amit tényleg akarok látni,ha kell akkor beállnak védekezni egy ötöd osztályú csapat ellen is,de ha azt akarom hogy még a belső védőm is szántsa fel a pályát,azt is megteszik!! így sokkal jobban beleélem magam a meccskbe,és még a vereségek se fájnak annyira,ha látom hogy még 0-3 nál is akarnak,és játszanak a szépitő gólért!!
  • Huni92
    jaigen, az igazolások is részben megreformálódtak. Sokkal faszább, hogy tudom, kölcsön esetén mennyi fizut kell nyújtsak a játékosnak
  • gyepesjoint
    nekem meg az tűnt fel,hogy könnyebb leigazolni nevesebb pláyákat,mint a 9-ben! a M.U-val vagyok,december közepe van,és Van der S(z)ar nem akar hosszabítani,ezért letettem tarcsiba,Frey-ért bejelentkeztem,és 2 napos egyezkedés alatt végülis 15m-ért elhoztam!
  • Huni92
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem feltűnt, hogy a demoban sokszor fordul elő az, hogy 2-3 percen belül esik 2 gól. Gyakorlatilag ha gólt kapok/lövök, akkor már nem ér meglepetésként, ha rögtön a középkezdés után még egy következik.
    Jöhetne már a teljes verzsön, akarom folytatni az Udinesevel megkezdett játékomat :D
  • realgyula
    igen, a szélsők elég támadó felfogásban játszanak nálam...!
    alapba is a spanyol mellett döntöttem volna, de most már véglegesítem is a döntést... :D
  • tobias88
    Támadó középpályásnak kell gondolom, szóval a spanyol, mert a 11es Befejezés az gyenge a másiknál
  • Mor3llo
    spanyol
  • Matthew Prosac
    nálam egyértelműen a spanyol srác nyer :) mondjuk 50 milla az sok érte..
  • realgyula
    Nani pótlására két jelöltem van, de nagyon nehéz a döntés:

Víctor valamivel jobb értékekkel rendelkezik, de a 'pool csak 50 millió körüli összegért adja el, Marongiut a feléért el tudnám hozni...még gondolkodok, nem mintha a pénz számítana... :D
  • realgyula
    Lejátszottam az őszi szezont, 2018. január 1-e van. :)
    A mérleg imponáló, 30 tétmeccsen 28 győzelem és 2 döntetlen...!
    Röviden összefoglalva, a PL-t simán vezetjük a városi rivális előtt 5 ponttal úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, a Liga és FA kupában eddig túljutottunk az utunkba kerülő ellenfeleken, a BL csoportkör pedig szintén nem okozott gondot!
    A kritikus időszak általában a január. Ilyenkor sok a meccs (Bajnokság, FA és Liga kupa), és legtöbbször ebben az időszakban csúszik be egy-egy vereség és a sérülések is utolérnek.
    Rakok pár képet...
    Először is a PL állása:

Sokat nem fűznék hozzá...sok a kapott gól, és a vesztett pontok is...! :D

Az ősz folyamán igazából csak egy mérkőzés volt ahol megszórtuk az ellenfelünket...a meccseket egy, kettő vagy három góllal "nyeregettük", 4-0 is csak kétszer fordult elő. Viszont azon a bizonyos egy meccsen elég szépen termeltünk:

Áttekintés:

Most pedig arról a három játékosról teszek be képet akik a legjobbak voltak az ősz folyamán:
    1. Rick Zevenbergen

El lehetne marasztalni az miatt, hogy csak öt gólt lőtt a bajnokságban, de nem teszem mert egyrészt neki sincs bérelt helye a csapatban, akárcsak a többi játékosnak, másrészt pedig a 28/18-as arány nagyon jónak mondható, főleg úgy, hogy a szezon előtt érkezett...!
    2. Alexis Sánchez:

Ő is új játékos, és elégedett lehetek vele eddig, úgy érzem...
    3. Nani:

Nani a játék egyik legjobb szélsője, ez tény! Tehetem jobbra, tehetem balra, átlag felettit nyújt...! A kezdetektől fogva alap játékos, minden szezonban meglőtte a maga góljait, és rengeteg gól születik a beadásaiból! 31 éves már...sajnálom, de ez az utolsó éve, neki is még lehetőséget akarok adni, hogy más csapatban is bizonyítson, akárcsak C. Ronaldonak, akit a szezon előtt adtam el.

Egyenlőre ennyi lenne...! Jó játékot mindenkinek! :)
  • Darthmushroom
    rászánom magam és kipróbálom a demot!:D
  • Mike94
    van
  • gyepesjoint
    a 2006-os FM-ben van holiday?? vagy csak a 2007-ben volt először?
  • Gnome
    fenébe elfelejtettem átméretezni a kivágott képeket előre is bocsánat érte
  • Gnome
    Hali!...

Kezdtem a demoban egy játékot az Atléticoval...direkt fél évre terveztem, szal egyáltalán nem reálisak igazolások de demora simán bevált:P

ugye a klubnak nem volt pénze, így el kellett adnom Maxit, mert a középpálya és a védelem szörnyű volt..egyetlen emberre nem sajnáltam a pénzt az pedig Miguel Velosora, eddig minden csapatba megvettem ami megengedhette magának...
    az igazolások:
    Ki

Be

Taktika

Játékosok

Tabella állása demo végén

A vén Rivaldonak legalább egy hónapig be volt gipszelve a karja és így is lőtt 2 gólt + sok gólpassza is volt...eleinte jól játszott sérülése után már kritikán aluli teljesítményre volt csak képes...ő az egyedüli rossz igazolás ráadásul horribilis fizetési igényei voltak:P
  • BlueMaster
    Mondjuk ez egy jó kérdés...
    Mindegy, ez legyen vele a legnagyobb bajunk én azt kívánom!!!
    Mondjuk én könnyen beszélek mert pont 1979-ben születtem...
  • Mor3llo
    Életszerű...
    De valahol kas-nak is igaza van!
  • Szega87
    a sampinyon menedzserben megoldották, ott lehetek 22 évesen edző
  • kas123
    De akkor miért nem állítják be azt hogy 1979 a minimum születési dátum?
    Miért lehet beállítani 2006ot is :D?
    Az értelmét látom, hogy így valóságos, de számomra ez akkor is bug (persze nem zavar :)).
  • BlueMaster
    Egyetértek... Sőt még lehet, hogy a 29 sem az....
  • karajjj
    az a 29 évesre átírás szándékos, ugyanis nem reális, hogy 19 évesen fogsz leülni egy csapat kispadjára edzősködni
  • kas123
    Üdvözletem mindenkinek.
    A ti hozzászólásaitok alapján nagyon ígéretesnek tűnik az FM 2010, ezért elkezdek vele komolyabban foglalkozni.
    Időről időre szeretném megosztani veletek a pályafutásom fontosabb részeit. Remélem szeretettel fogadjátok és nem csak untatlak majd vele titeket.
    Kezdjünk is neki...

Első gondolatok a játékról...

Hát elérkezett ez a nap is. Letöltöttem a Football Manager 2010 demo strawberry nevű kiadását. Már az ikonja is jobban tetszik mint a 09é. :)
    A főmenübe érve tetszett amit láttam, de amikor a beállításokat akartam megváltoztatni megláttam az alap skint. Rögtön át is váltottam "dark"-ra. Egy fokkal jobb. Indulhat a játék...
    Első dolgom a betöltés után megnézni a profilomat...A szokásos butaságot nem sikerült kijavítania a fejlesztőknek. Beállítottam a születési dátumomat (1990...) és szokás szerint átírta magának (1979), így 29 évesen vágok neki a küzdelmeknek. (de ez legyen a legnagyobb problémám :D)
    Gyors körbenézés után, tetszik a kezelőfelület és aminek örülök, gyorsabb lett a játék.
    Ez számomra nagyon jó hír, mert elég gyenge teljesítményű géppel vagyok megáldva.
    Természetesen szokatlanok a változások, de idővel megszokom majd.
    A taktikai rendszer első ránézésre nagyon tetszetős. Remélem sikerül majd kialakítanom pár nyerő taktikát. Több mondani valóm egyelőre erről a részről nincs is. Meg kell ismerni a játékot, de ami késik nem múlik :).

A csapatválasztás

Olaszország lesz a menedzseri pályafutásom első állomása. Nem akartam se túl nagy csapattal se túl kicsivel kezdeni. Ezért a Serie B-ben szereplő csapatok közül kerestem magamnak megfelelőt. A választásom a Padova lett. A csapat életében nagyon sok hullámvölgy volt. 1958ban bronzérmesek lettek az A ligában. 10 évvel később kiestek a B ligából is. A 80as évek végére visszajutottak a B ligába, majd 94ben újra a legnagyobbak között játszottak, bár ez nem tartott sokáig. 1996ban 18. helyen végeztek, így elindultak még egy lejtőn. 2 év mulva már a B liga 19. helyén találták magukat a végelszámolásnál. Újra a C ligában találták magukat. A 2008/2009es szezon végén osztályozó mérkőzések után sikerült feljutniuk a Serie B-be.
    Reméljük hamarosan újra a Serie A nagy csapataival vívják majd a harcukat, az én irányításom alatt.

Jelenleg a szezon előtti csapat összeállítás és felkészülés folyik :)
    u.i.: Többeknél láttam, hogy ki van írva a fejlécükre a csapatuk neve. Ha nekem is megcsinálná valaki (gondolom a házigazda) annak nagyön örülnék. "Padova" köszönöm előre is. :)
  • Huni92

Lehet, hogy ezt a mentést majd folytatni fogom.
  • Mike94
    én sosem hagyom el a csapatom :)
  • eLiXir
    basszus pedig olyan gyonyoru ez a mentesem ezidaig :(
  • karajjj
    az igazolható játékosoknak csak nagyon kis százaléka van betöltve, illetve nem mehetsz más országba dolgozni, hogy csak a komolyabb hátrányokat említsem
  • eLiXir
    es ennek mi a hatranya?
  • DONGUBA
    Bazzegneugassamabe Rendben
  • Fabio Capello
    Kéretik a személyeskedést és egymásnak beszólogatást befejezni mielőtt bevetem a randa fenyítőeszközeimet... Köszi!
  • hamary
    Azért lesz még mit tanulnom ebbe a kiadásban :/
  • DONGUBA
    tudom elnezest kivanok de butasagot kerdeztel
  • Huni92
    Csak az a bajnokság van betöltve a demobeli mentésekben, amelyikben játszol. Azaz, annak az országnak az összes bajnoksága, de semmi több.

Zsil, neked pedig újfent gratulálok a személyeskedéshez, és ahhoz, hogy igy túl a 3. x-en sem vagy képes használni a fejed. Puszi.
  • eLiXir
    en nem ertem a kerdest, valaki elmagyarazna, hogy mi az, hogy 1 bajnoksag lesz kipipalva?
  • Zsil
    hát pont ez a gond'
  • Huni92
    Hát attól, hogy megfenyiti az FM-et, hogy ha nem változtat überhiperszuperbrutálgyorsan a felfogásán, akkor egy csáknorrisz féle pörgőrúgással elintézi majd. Egy életre. FM megijde majd, és rögtön 6 bajnokságot fog betölteni a meglévő mellé. :)
  • Zsil
    sziasztok,a demoban elkezdett mentést.csak 1 bajnokság kijelölésével folytathato.
    ergo 1 bajnokség lesz kipipálva?

mert akkor bukta a folytatás,mert legalabb 6 bajnokságot kipipálok mindig
  • king82
    Sziasztok!

Itt az új szezonra a csapatom:

Még lehet erősítek rajta.
  • Gunnersboy
    bonyolultabb mint letölteni egy skint maradjunk annyiban
  • sanyiute
    bonyolult XML filet írni??:D
  • karajjj
    na utána néztem, 2008 óta az SI már nem pubklikálja a hivatalos skint, szóval nem tudod megváltoztatni a hátteret, csak ha új skint teszel be, vagy írsz egy saját xml fájlt