A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kas123
    Üdvözletem mindenkinek.
    A ti hozzászólásaitok alapján nagyon ígéretesnek tűnik az FM 2010, ezért elkezdek vele komolyabban foglalkozni.
    Időről időre szeretném megosztani veletek a pályafutásom fontosabb részeit. Remélem szeretettel fogadjátok és nem csak untatlak majd vele titeket.
    Kezdjünk is neki...

Első gondolatok a játékról...

Hát elérkezett ez a nap is. Letöltöttem a Football Manager 2010 demo strawberry nevű kiadását. Már az ikonja is jobban tetszik mint a 09é. :)
    A főmenübe érve tetszett amit láttam, de amikor a beállításokat akartam megváltoztatni megláttam az alap skint. Rögtön át is váltottam "dark"-ra. Egy fokkal jobb. Indulhat a játék...
    Első dolgom a betöltés után megnézni a profilomat...A szokásos butaságot nem sikerült kijavítania a fejlesztőknek. Beállítottam a születési dátumomat (1990...) és szokás szerint átírta magának (1979), így 29 évesen vágok neki a küzdelmeknek. (de ez legyen a legnagyobb problémám :D)
    Gyors körbenézés után, tetszik a kezelőfelület és aminek örülök, gyorsabb lett a játék.
    Ez számomra nagyon jó hír, mert elég gyenge teljesítményű géppel vagyok megáldva.
    Természetesen szokatlanok a változások, de idővel megszokom majd.
    A taktikai rendszer első ránézésre nagyon tetszetős. Remélem sikerül majd kialakítanom pár nyerő taktikát. Több mondani valóm egyelőre erről a részről nincs is. Meg kell ismerni a játékot, de ami késik nem múlik :).

A csapatválasztás

Olaszország lesz a menedzseri pályafutásom első állomása. Nem akartam se túl nagy csapattal se túl kicsivel kezdeni. Ezért a Serie B-ben szereplő csapatok közül kerestem magamnak megfelelőt. A választásom a Padova lett. A csapat életében nagyon sok hullámvölgy volt. 1958ban bronzérmesek lettek az A ligában. 10 évvel később kiestek a B ligából is. A 80as évek végére visszajutottak a B ligába, majd 94ben újra a legnagyobbak között játszottak, bár ez nem tartott sokáig. 1996ban 18. helyen végeztek, így elindultak még egy lejtőn. 2 év mulva már a B liga 19. helyén találták magukat a végelszámolásnál. Újra a C ligában találták magukat. A 2008/2009es szezon végén osztályozó mérkőzések után sikerült feljutniuk a Serie B-be.
    Reméljük hamarosan újra a Serie A nagy csapataival vívják majd a harcukat, az én irányításom alatt.

Jelenleg a szezon előtti csapat összeállítás és felkészülés folyik :)
    u.i.: Többeknél láttam, hogy ki van írva a fejlécükre a csapatuk neve. Ha nekem is megcsinálná valaki (gondolom a házigazda) annak nagyön örülnék. "Padova" köszönöm előre is. :)