A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    Lejátszottam az őszi szezont, 2018. január 1-e van. :)
    A mérleg imponáló, 30 tétmeccsen 28 győzelem és 2 döntetlen...!
    Röviden összefoglalva, a PL-t simán vezetjük a városi rivális előtt 5 ponttal úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, a Liga és FA kupában eddig túljutottunk az utunkba kerülő ellenfeleken, a BL csoportkör pedig szintén nem okozott gondot!
    A kritikus időszak általában a január. Ilyenkor sok a meccs (Bajnokság, FA és Liga kupa), és legtöbbször ebben az időszakban csúszik be egy-egy vereség és a sérülések is utolérnek.
    Rakok pár képet...
    Először is a PL állása:

Sokat nem fűznék hozzá...sok a kapott gól, és a vesztett pontok is...! :D

Az ősz folyamán igazából csak egy mérkőzés volt ahol megszórtuk az ellenfelünket...a meccseket egy, kettő vagy három góllal "nyeregettük", 4-0 is csak kétszer fordult elő. Viszont azon a bizonyos egy meccsen elég szépen termeltünk:

Áttekintés:

Most pedig arról a három játékosról teszek be képet akik a legjobbak voltak az ősz folyamán:
    1. Rick Zevenbergen

El lehetne marasztalni az miatt, hogy csak öt gólt lőtt a bajnokságban, de nem teszem mert egyrészt neki sincs bérelt helye a csapatban, akárcsak a többi játékosnak, másrészt pedig a 28/18-as arány nagyon jónak mondható, főleg úgy, hogy a szezon előtt érkezett...!
    2. Alexis Sánchez:

Ő is új játékos, és elégedett lehetek vele eddig, úgy érzem...
    3. Nani:

Nani a játék egyik legjobb szélsője, ez tény! Tehetem jobbra, tehetem balra, átlag felettit nyújt...! A kezdetektől fogva alap játékos, minden szezonban meglőtte a maga góljait, és rengeteg gól születik a beadásaiból! 31 éves már...sajnálom, de ez az utolsó éve, neki is még lehetőséget akarok adni, hogy más csapatban is bizonyítson, akárcsak C. Ronaldonak, akit a szezon előtt adtam el.

Egyenlőre ennyi lenne...! Jó játékot mindenkinek! :)