Gombócból is sok - Újabb TV2-es megabukta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NE
NÉZZETEK
TÉVÉT
...
Vetélkedõkkel, okoskodással, sorozatokkal, bezárunk néhány embert együtt egy idõre - ki marad meg asszem bugyor tele sokaknál. Én speciel még a mulatós nyálmûsorokat is utálom. Ezekhez képest egy akció C+ film is jobb: elkezdõdik, vége lesz, el lehet felejteni.
Ezeket a folytonmindigugyanazamûsor dolgokat meg hiába szeretnénk.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
A tv2-nél egy dologra biztosan szükség lenne, brutális vezetõváltásokra. Gondolok itt elsõsorban a gagyiság attyára: Sváby Andrásra, csakhát mint máshol az életben itt se a tehetségen múlik az, hogy ki van vezetõ pozícióban...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szóval elmehetnek a retekbe a hülyeségeikkel ezek a Ötödikesek. :D (szigorúan csak a játékban szereplõkrõl beszélek, és magáról a mûsorról. Eszem ágában sincs megbántani az ország összes ötödikesét.)
A múmia visszatér lesz a címe? XD így õsz végén azért érdekes ha csak tavaszra terveznek bármi újat fõleg ilyen vergõdés mellett nemde?
Mondjuk engem nem érint fél kezemen meg tudom számolni azokat az órákat amit egy hónapban a tv2-rtl klubb elõtt eltöltök.. Discovery-National az amik tényleg is érnek valamit a tv csatornák közül csak ott meg a gyakori ismétlés a zavaró de legalább garantált hogy senki nem marad le semmirõl.
F
nem hiszem hogy ilyen világbutáitól kéne mûsor jogokat venni! elég okos a magyar ember, találjon ki egy, a saját értelmi szintjének megfelelõ mûsort!
U.I.: Hál'Istennek bõven a rendszerváltás után voltam ötödikes, szal az én könyveim azért még nem olyan porosak +néha megnézem, mit is tanít édesanyám:).
Hát elõ kell venni egy MOSTANI töri könyvet. A padlásról elõszedett könyv senkit nem érdekel. A könyvek évente max kétévente változnak. Gáz is lenne ha még most is a rendszerváltás elõtti könyvekbõl tanulnánka pl történelmet :) Egyébként én elhiszem, hogy vannak ilyenek a mostani könyvekben. Annó nekem szüleim sem hitték el, hogy miket meg nem kell tanulni, náluk ilyenek még nem voltak. Akinek most jár iskolába gyereke haverok közül, azok is panaszkodnak, hogy nem tudnak a gyerek tanitásában segiteni, mert nekik sincs fogalmuk róla. Anyu gyak. úgy tudja kikérdezni a törit, ha elõtte õ is jól bemagolja.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
és mégis, péntek 21.00-22.00-ig meg a miami helyszínelõk, ami nézettebb, mint a hétfõ-kedd-szerda-csütörtöki bármelyik kilencórási mûsor. nem olyan egyszerû ez a dolog és a tévéknek irreleváns, hogy ki mikor megy szórakozni, hiszen az a mûsor jó, amely több otthonülõt vonz.
(mondjuk ahol a balfsz sváby van(volt) mint fõnök, ott gondolom ez a tény az alkalmazottakra is rányomta a béjegét)
2: irriítáló ahogyan a gyerekek beszélnek, kinéznek, meg hogy a trillattila próbálja vezetni a mûsort! egy katasztrófa az egész! a kérdések pedig nagyon alattomosak! még a legkíválóbb ötödikes gyík se tudja a legapróbb betût szóról szóra a könyvbõl!
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Egyedül az Emberi történetek jó.Na meg vasárnap délelõttönként a Babylon5 meg a Trek ;)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
zSeKo
És az a szomorú hogy még egy ilyen is megveri a TV2 szarját. Mert az még szomorúbb hogy állandóan idióta ötleteik vannak. Szomorú hogy menõ fizetésük van a TV2-nél dolgozóknak és mégsem értenek ezek szerint az egészhez. Szerintem ha odaraknának egy átlagos 14-15 éves gyereket hogy dobjon össze egy jól menõ mûsort még neki is jobban sikerülne mint mostanság a TV2-õnek. Uri Geller meg gellert fog kapni szerintem...:D
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Na meg ezt a Till gyereket is el áshatnák valahol a kertjük végébe most már, még a szeme se áll jól...
Viasat, Discovery, Spektrum, NG oszt jónapot, a TV2 és RTLklub csak péntek este és szombat du van terítésken.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
én is voltam ötödikes, de nem hogy at nem tudom, hogy mik vannak az akkori (mostani kábé 100 könyv!) tananyagában, hanem még azt sem, hogy az egyetemi tananyagban mi van, pedig az csak pár éve volt.
"Nincs ebben semmi összeesküvés-elmélet."
csak annyi, hogy te nem tudod elképzelni, hogy valaki tudja, amirõl neked fogalmad sincs. (tudod, klasszikus. "nem is igazi, csal!)
"Túl mesterkéltek és túlzottan jelentéktelen dolgokat kérdeznek"
naná, ez a lényeg. hány ujja van a macskának. ha 2+2-t kérdeznék, akkor mindenki nagy pénzeket vinne haza.
Másik dolog. A tv2 ne is csodálkozzon, ha a csõd szélén áll. Ilyen idióta marketingel csak bukhat. Ott van pl a doctor house. Kérdem én nincs annyi eszük, hogy ne szerdánként vetítsék le a szökéssel egy idõben?? Én szerettem azt a sorozatot de szökés jobban érdekel. Ha lenne annyi iq-juk, hogy teszem azt beraknák mondjuk csütörtökre egybõl az egekben lenne a nézettsége mert sok olyan tv nézõ is megnézné aki egyébként szerdánként a szökést nézi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nagyobb hibának tartom, hogy nem "magyarítják" picit jobban a mûsort, nem próbálnak rámutatni, hogy mennyi irtózatos baromságot, lexikális tudást kell megtanulni már általános iskolában, amire semmi szükség, ahelyett, hogy gyakorlati és általános ismereteket mutatnának. Nomeg kezdhetnék az egészet a szövegértéssel, ugyanis érettségin(!) sokan ezen buknak meg.
Blackmail the Universe
Hopp, ezt elírtam: természetesen "elsõ osztályainak tananyagaiból" a helyes gondolat.
Voltam ötödikes, képzeld, és ziher, hogy a mûsorban elõforduló kérdések többsége nincsen benne a tananyagban. Ezen sztem ne álljunk neki vitatkozni, túl egyértelmû (vagy másik esetben lehet elõbányászni az áltsulis könyveket a padlásról). Ebbõl a szempontból elegánsan még mindig lehetne általános mûveltségi vetélkedõnek tekinteni, de nem felsorolásjellegû, "mûszagú" válaszokból fog az meglátszani, hogy mennyire ismeri a gyerek az adott témát. Adnak nekik egy 20 oldalnyi infót, aminek a lényegét be lehet vágni, aztán amire emlékszik belõle, azt tudja a mûsorban. Nincs ebben semmi összeesküvés-elmélet.
Kérdésekrõl: Túl mesterkéltek és túlzottan jelentéktelen dolgokat kérdeznek (mint a korábban példaként felhozott hány nyelven tudott Hunyadi - még ha vszínûleg tudom is, bár attól függ, hogy melyik Hunyadi:D). Pl. töribõl is elég sok pusztán magolós, gondolkodást nélkülözõ kérdés van. Azt képesek megkérdezni, hogy melyik egyiptomi isten mit jelképez (jelzem, ez sem ötödikes tananyag, a legtöbb tankönyv csak a fõbb istenségekrõl tesz említést, szal ki is merül kb. Ré-ben:)), de egy kisebb folyamatra (pl. az athéni demokrácia kialakulásának folyamata, ami egyértelmûen tananyag), amihez már belelátás is szükséges egy-egy tantárgyba, sosem kérdeznek rá. Ezzel számomra hitelét veszti a mûsor, és elkezdek azon gondolkodni, hogy milyen jó is volt, amikor még a Legyen Ön is milliomos ment Gyõzike helyett.
De amúgy õszintén. Korosztályomban hány % marad otthon péntek este??
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
"ha a kérdések valóban az ált. suli elsõ osztályának tananyagaiból lennének,"
tudod mit tanulnak elsõ osztályban? a betûket kábé:) nincs semmi elsõosztályos kérdés a mûsorban.
" de bizony nagyon gyakoriak az olyan feladványok, amik jóval mélyebbek annál, és tutira nincsenek benne az elsõ 5 osztály tananyagában."
benne vannak - simán lehet ellenõrizni. a könyvekbõl szedik. semmi mélység nincs a kérdésekben, csupán sok mellékinfót kérdeznek, hiszen ami a könyvben van, az nem tananyag.
Ha nem lenne egy szánalmas kamu mûsor még talán néztem is volna.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.