Gombócból is sok - Újabb TV2-es megabukta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom nem maradok le semmirõl, hogy nem nézem ezeket a hipergagyi adókat!
A multkor az egyik olyan hülye volt mint a s.ggem. A másik meg egy csaj elkezdett hisztizni hogy légyszi légyszi csináljuk vissza...
Komolyan nem hittem el hogy 2007-ben a tévében egy vetélkedõn egy huszonéves lány úgy viselkedik mint egy 15 éves csitri a haverok körében...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
te nézed egyáltalán?😊 nem tudnak mindent. többször is hobáztak, az egyik lány következetesen elrontja a megyéket, amúgy meg csak akkor mutatják a megfejtéseket, ha mind jó. amikor nem mutatják, az azért van, mert valamelyik hibás volt - csak olykor mutatni kell a rosszat is, mert nem sinkófálhatják le😊
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
nem a tévéket, hanem a reklámozókat nem érdekli mari néni, akinek a fogyasztói szokásai már nem nagyon fognak változni, másrészt a gyereke (is) alakítja, aki benne van a 18-49-ben.
"De kit érdekelnek a háziasszonyok? Rajtuk kívül szinte mindenki nézte, "
ja, a fiatalok, akiket fent leszólsz. mások nem nagyon nézték. ha nézték volna az idõsebb nõk, máris pár százezerrel nagyobb a tábor. ha jönnek az idõsek még nagyobb, stb.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Igaz Magyarországon élünk, de azért fejlõdik a technika, egyre több helyen lehet elérni a Viasatot is. meg a többieket is. Kábelen, iptv-n, de a tányéros televízióval bárhol lehet fogni, úgyhogy szerintem a versenybe igenis számolni kell a Viasattal, akik eléggé jól fejlõdnek. Ott is mennek sorozatok, filmek, sport is van, mi kell még? Én pl szívesebben nézem délután a Viasatot, márha tvzek, mert ezekbõl a hülye showkból ( Balázs, Mónika stb ) kurvára elegem van, semmi értelmük, a fele nem igaz stb. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Kéthetente itt van a Bajnokok ligája, ilyenkor is ezt nézem, nem pedig a tv2-t vagy az rtlklubot. Igazából szurkolok egy hasonló csatornának, hogy majd egyszer verje el ezt a két csatornát. mert szerintem õk semmi mást nem csinálnak, csak folyamatosan egymást utánozzák. Ha az egyik kitalál egy mûsort, akkor a másik megpróbálja leutánozni, természetesen sikertelenül. pl.: heti hetes, a tv2-n sajnos a címére nem emlékszem, de hasonló volt. azonnal megbukott. big brother, az rtl klub való világ. De még sokat mondhatnák. A lényeg hogy egymást utánozzák, és mivel minkét csatornán ugyanaz megy, az ember meg nem akarja nézni, kénytelen elkapcsolni. Olyan az egész, mintha egy csatorna lenne, csak kétféleképpen próbálják megvalósítani. Minkettõ szánalmas, remélem egyszer leverik õket.
A Heroes jó volt, eléggé sokan nézték, ezt jól választotta a Tv2. De nem volt nagy a nézettsége, mert a háziasszonyokat nem érdekelte Peter Petrelliék világmegmentõ akciója. De kit érdekelnek a háziasszonyok? Rajtuk kívül szinte mindenki nézte, mégis bukott sorozatnak számít, mert nem megfelelõ a nézettség? Attól még lehet jó! És jó is és sikeres. Még jó, hogy nem az SG-re alapoz a Tv2, mert akkor tutira nem jönne a második évad. Így viszont jön, és már nagyon várom.
Összességében a Tv2 és az RTL Klub bekaphatja, mert csak majmolják egymást, ugyanakkor HAJRÁ VIASAT!!!
nyilván nem te vagy a célközönség.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
egyszer elfogy a pénz, nem?
vagy ez túl nagy üzlet ahhoz, és egy ilyen mûsor aprópénz a tv2 költségvetéséhez képest?
azt sem értem, kifélék döntenek ezekrõl a beruházásokról, és milyen alapon. mert ha valamihez én nem értek, akkor inkább nem szólok semmit, vagy utánanézek, mielõtt mondanék valamit.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
elsõ rész után látszott h szutyok, nemtom miért adták tovább
-korrigálva-
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meg tényleg rengeteg az ismétlés.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Én sem a filmmûvészeti értékei miatt szeretem, hanem azért, mert mulattat, ahogy ki tudom találni a történetet a szokásos akciófilmes sablongondolatok nyomán, meg az, hogy mindenkit és bármennyit lever, meg így az egésznek a feelingje. :-D
Ez sajna nem feltétlen a mûsort vagy a csatornát minõsíti, hanem az átlag tvnézõt. Szerintem egyébként egyáltalán nem rossz mûsor ez a vetélkedõ...
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV