919
-
Szabi1991 #714 ford gt lopás erősen húbazzeg kategória :D -
#713 Jól összeszedtek benne mindenkit:) -
#712 nah ezaz, vegre nem jon at azaz atitatott cgi maszlag, ami a 4 vegen volt. latszik ebben is van, de hat ez alapjan ez boven turheto.
ez sokkal feluditobb, ez megint moziban nezos lesz
vegre osszetortek megint jopar autot, ez kell a halalos irambanba. -
#711 trailer (elbaszottkibaszottbebaszott jólesz ez úgy látom)
-
#710 metal. -
#709 lesz egy 6. is, ami az első előtt játszódik -
Szabi1991 #708 szóval a 3 az őt, a 4 a három és az 5 a négy.. értem.. -
Szabi1991 #707 [center] -
-
#705 elvileg igen :)
egyébként a topik címe kapott egy "sorozat" utótagot, csakhogy ne legyen minden résznek külön, így az 5.-nek is ez marad a topikja. -
Szabi1991 #704 és az most a 4 és a 3 között lesz ? -
#703 megérkeztek az első forgatási képek, amelyeken sajnos csak Rock látható.
-
#702 már láttam egyszer:) -
#701 Én tudom a történetet. Elmeséljem? XD -
#700 Na ezaz...:P, csak zért nem fogom megvenni őket. -
Szabi1991 #699 bár lehet a 2. rész dvdjén van.. :D -
Szabi1991 #698 minden teszkóba megtalálod.. :D
() -
#697 ezek szerint nem tudsz mondatot értelmezni, hát megpróbálom újra.
tehát:
azt az átvezetőt keresem, ami a Halálos Iramban(1.rész), illetve a Halálosabb Iramban(a folytatás, Tyrese-szel, Eva Mendes-szel stb) közötti történéseket mutatja be.Ott tudhatjuk meg pl hogy Brian hogyan jut hozzá a Skylinehoz, stb.
Érted? -
petyke06 #696 háát szerintem... csak egyétek alollam... azt nem kell vissza oltogatni nem tom mi a baj? elvilelg az az átvezetö rész... de hogyha tévedtem AKKOR EZ VAN... EMBERI DOLOG NAA HY -
#695 ez kapufa volt barátom.
vagy öngól? -
#694 És akkor még Ő olvasson vissza.XD -
#693 ""eredeti" második "
Az eredeti második szerintem a Gibsonnal készitett, a Halálosabb Iramban... gondolkozni is kéne kicsit. -
petyke06 #692 már nem azért csabesz de egy kicsit azért vissza olvashatnál ott van a 686-os komment az be van linkelve az átvezetö rész... nem hiszem h az az öt komment vissza olvasása nagy gondot okozott volna.. mi elött kérdezel inkább néz körbe... ;)
üdv ...:: Petyke ::... -
#691 Az első, illetve az "eredeti" második rész közötti átmenet videó nincs fent valahol? Anno láttam, csak nem tudom melyik oldalon. -
#690 zomg -
#689 Én már láttam és nagyon jó csak az a gond hogy le tartóztatták Tomot mert ők ketten jók voltak. -
#688 köszi, ez nekem is kellett:) -
#687 THX -
Bullitt #686 Fent van Youtube-on
1. rész
2. rész
Mondjuk szvsz sok értelme nincs XD -
#685 átvezető. -
Szabi1991 #684 ? :O -
#683 Le lehet tölteni valahonnan a 20 perces részt? -
#682 Igen. -
#681 srácok ez a rész időrendileg ugye a Tokio Drift előtt játszódik? Meglepődtem amikor Han is feltűnt benne... -
#680 nem köcsögösködök lassítgatással , BRRip-et néztem és full gagyik voltak azok a jelenetek, még az elején a kamionos résznél is a lejtős út full okádék grafikájú volt ... -
Szabi1991 #679 hát igen.. moziba is látszott, de itt hogy le lehet lassítani, meg megállítani.. :/ -
#678 ez egy szánalom szar egy film nem elég hogy dögunalom de amikor akartak belerakni autós trükköt az is egy pocsék cgi-s hányadék lett ... -
#677 torrenteken már tölthető :) -
Szabi1991 #676 én nem, csak mesélték... -
#675 HD-ben már megis vettem onnan:DDD