919
-
Szabi1991 #674 (virág)boltba már kapható :D -
#673 Lehet örülni
Továbbra sem értem, hogy miért olyan kurva nehéz rátenni a dvd-re angol DTS-t -
#672 Még egy HD-t látott ember - szerintem is túlzottan műanyagnak hatnak bizonyos effektek...amolyan next gen játék fíling...csak ott jól néz ki. :) -
#671 ja:DDD
-
#670 válság van, nem lehet Nissan Skyline, BMW M5, Subaru Impreza, meg régi muscle autókat csak úgy összetörni :D -
ZsirosKenyer #669 én is megnéztem, és így HD-ban elég nagy csalódás.
Moziban fel sem tűnt hogy a jelenetek fele kb render :S
Vegyétek elő a 70-es évek akciófilmjeit, ott még igazi akció van. Jó látni ahogy tényleg a fém törik és robban, nem csak a grafikusok majomkodnak. (pl gone in 60 seconds) -
#668 Most néztem meg HDban, eddig a legjobb F&F film! Mondjuk túl sok volt a speciális effektus benne, de tetszett! -
nyisztorobi #667 valameik torrent oldalrol toltsd le az eredeti dvd-t, a dvd n megvan... -
#666 Ja, még annyit ,hogy nincs fent az első rész kimaradt jelenetei valahol magyarul vagy angolul? Előre is köszi a választ! -
#665 Köszi! -
boomsly #664 Én is megnéztem és tetszett!
Jobb mint a második rész, de a harmadikat nem láttam, így arról nem tudok nyilatkozni.
Azért ebben is volt néhány baki, de az akció jelentek miatt néztem, nem pedig a bonyolult konspirációk miatt. -
gszp #663 Augusztus vége -
csaba4444 #662 látod h sennki se tudja pedig jólenne
nekem iskéne vagy legalább le lehetne valajonnét tölteni -
#661 Magyarországon mikor adják ki DVD-n a filmet? -
nyisztorobi #660 semmi ujdonságot nem tud senki? -
csaba4444 #659 én csak a versenyeket hiányoltam mert nem volt sok
de a régi szereplőket jóvolt újra látni
-
#658 én ezt igazából csak az elsőhöz tudom hasonlítani, mert a 2.-ban Diesel helyett Gibson kapott szerepet, és kissé elment a film ilyen poénos vágányra, de nekem nagyon bejött. a Tokyo Driftet meg nem is lehet az amcsi részekhez hasonlítani hasonlítani, meg tök más műfajban vezeti le a sztorit. szóval maradt az első, aminél igaz h gyengébb a mostani, de sztem így is hatalmasra sikeredett! :) -
#657 áh, sztem nincs ilyen dij, de tuti megnyerné:D -
#656 van valami "Fórum Idiótája"-díj, arra pörögsz ennyire?
jobban az előző részek? nem vagy normális. -
#655 a #651-es verzióban csak a habg mozis, -
csaba4444 #654 megvan már feliratosan csak sajnos mozis felvétel
nemrossz de az előző részek sokkal jobbakvoltak szerintem
telivan túlzásokkal -
#653 ez komoly! már van ilyen :D -
#652 ennyire ne szívasd má' xD -
#651 Fast.and.Furious.2009.R5.LINE.CUSTOM.HUNSUB.PAL.DVDR -
#650 -
Szabi1991 #649 Year One oldalán jó kis képek vannak, csak picik.. :/
link
(középen katt a Bsn3-ra..) -
Szabi1991 #648 -
#647 Nagy felbontású képeket tud valaki erről a Trans Am-ről esetleg. Nekem googli nem adott ki semmi kézzel foghatót.
-
csaba4444 #646 és meik megjelenés?
a magyar vagy az eredeti?? -
#645 Augusztus 29. Nem 2. -
#644 De igen. 2009 Augusztus 2 a hivatalos DVd megjelenés. Tehát még kb 4 hónap. -
csaba4444 #643 de smmit nem írtak róla hogy kb mikor?? -
#642 #641 -
#641 ideje lenne? alig 3 hete mutatták be a filmet moziba. -
csaba4444 #640 pedig már idejelene
semmien nyelven? -
#639 csak találgatni lehet, mert hivatalos dátumot még a stúdió sem közölt! de nyár végére vagy őszre tuti kidobják! -
csaba4444 #638 nah akkor azt derítsétek ki hogy mikor adják ki dvd-n -
#637 igen elfogott a kávé, de ahogy látom anyugtatód is. fogd már fel, hogy nincs mit irni! az 5-ik rész még messze van, majd ha lesz róla infó akkor vki biztos leirja, addig meg foglald el magad valamivel. -
#636 ez nem chat hülyegyerek.
Fórum. -
#635 Erről a filmről nem sokat lehet beszélni szerintem. De úgy alapvetően melyik filmről lehet több 10.000 kommentet csacsogni, ez nem olyan mint egy PC-s játék, hogy ki hol tart, ki mit alkalmazott, hogyan csinálta, stb. Megnézzük a filmet, leírjuk a véleményünket, kalap kabát. Meg valljuk be, a Halálos iramban széria nem egy nagy mérföldkő szerintem a filmtörténelemben.