919
-
#754 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fast & Furious 5. Rio Heist TS READNFO XViD - IMAGINE -
ldavid #753 hátha érdekel valakit: Attack of the Show Behind the Scenes -
#752 Valaki nem látott játékot premier előtti vetítésre? -
#751 leszedtem az OST-t, hát elég vérszegény zenéket válogattak össze :S -
janihunk #750 Értem. Hát akkor most sem tudom meg milyen is az a 3D miziban. -
#749 Itt nincs semmiféle 3D. Ez old-school zúzás, nem 3D gayness. -
janihunk #748 A 4. részt én is feliratosan néztem mozba. És bevallom jobb volt mint a szinkron. De ha jön 3D ben akkor azt nem rossz feliratosan nézni? -
#747 Nagyon jól leírtad a lényeget, lájkolom -
#746 Szinkronosan kerül a mozikba, sajnos.
Kb. a nézők 1%-a fogja fel, hogy egy ilyen orgánumú színésznél ez mekkora veszteséget jelent. A többieknek a filmnézés egyet jelent a fossáreklámozott, liberálszinkronnal tv2 Moziverzummal, meg az RTL klub idevágó buziságaival.
Arról nem is beszélve, hogy jót tenne ennek a nyomorult népnek, ha minden adandó alkalmat megragadva tanulná az idegen nyelveket, angolt elsősorban.
Egy ismerősöm már látta az előzetest moziban, már az is szinkronnal ment, szóval esélytelen, pestieknek marad a MOM, vidékieknek meg a letöltés, ha eredeti nyelven akarják megnézni. Mondjuk én megyek a moziba, minimum egyszer - majd attól függ, beváltja-e az ígéreteit -, de az első után már szedem is le.
Valahol érthető, így lehet tömegeket moziba vonzani. Ilyen a magyar: "Óvasni köll? Faszom, nézzünk mást".
...mondom mindezt úgy, hogy láttam a 4. részt szinkronnal, és egyáltalán nem volt rossz, csak kb. az eredeti lábnyomából issza az esővizet. -
#745 Vin Diesel filmek szarok szinkronosan, neki utánozhatatlan a hangja. Amikor meghallom Gesztesi Károlyt, a hideg is kiráz. Galambos Péter egy fokkal jobb mondjuk, de inkább legyen feliratos. Nem tudom miért utál mindenki olvasni. -
#744 ajánlom nekik xD -
janihunk #743 Vajon Magyar szinkronnal kerül moziba? -
#742 Sorry, PcDome-os beidegződés:
Filmdroidos TV spotok -
#741 4 nagyon állat TV spot!
Enjoy!
[link:http://filmdroid.blog.hu/2011/03/26/fast_five_tv_spotok]filmdroid[/link] -
#740 kicsit upgrade-eltem a topikot :) -
Szabi1991 #739 ez már az angol címe, riói rablás :) -
Bullitt #738 Angoloknál nyilván más lesz a cím...
-
janihunk #737 H.h nem 3D-s? -
Bullitt #736 Nem 3D-s. Jobb is. -
Szabi1991 #735 és milyen durvák :D -
#734 ebben is már a 2011-es Chargerek vannak. -
xido #733 ne a kocsikat nézd,a szereplőket:)
amíg Han-t visszahozzák,addig mindig a Tokyo drift az utolsó:) -
janihunk #732 Úristen de várom. Megyek meglesem 3D be moziba azonnal. -
Bullitt #731 Időbelis sorrend (nagyjából):
The Fast and the Furious
-->2Fast2Furios/Fast & Furious (2009-es), ez a kettő nagyjából egy időben történhetett, bár sztem a 2Fast előbb, csak a "garázsnyitás" helyett Brian visszament FBI-osnak inkább, utána meg jöttek a Fast & Furious eseményei.
--->Fast Five
---->Tokyo Drift.
Mindezzel csak egy a prob: a tokyo drift 2006-ban játszódik, viszont az előtte játszódó Fast & Furious-ben meg az új Imprezával dönget Brian... :D -
#730 azt a kurva eget :O
ez már most az év filmje nálam :D -
Szabi1991 #729 most ez lesz 3. vagy a 4. rész ? :D
[f&f->2f2f->ez->ff (2010)-> tokyo) -
Bullitt #728 Új, brutáldurva tréler :D -
#727 nembaj, mert trailer annal faszabb -
#726 hat telleg eleg gagyi plakat. -
#725 nem lett vmi erős -
Bullitt #724 Hivatalos poszter... :)
-
#723 meg persze az eredeti szereplok... -
#722 csak jo zuzos legyen, mint az 5. resz trailere, ilyen igazi nem cgi tores zuzas kell a mozikba es allat lesz. -
#721 6. rész? -
Szabi1991 #720 cserélem a képet, amint lesz vmi kép az új részről :) -
#719 Megint lesz NYAMIIIII
-
#718 én vállalnám, de nem találtam még normális promo képeket, csak amiket a forgatáson csináltak. -
Monoton #717 Banner update valaki legyszives. Koszonom. -
Bhalage #716 kurva jo lesz
+like -
#715 Halálos iramban: Ötödik sebesség lesz a magyar címe.