Mindent letarolt a Fűrész 4

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Saxtok Xtem is" what <#conf>

Szeretem a cicákat

Tinman
És emmi? <#fejvakaras>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Azért odabigyezthetted volna, hogy mi a rák ez. Én nem beszélni Korei, vagy vietnámi, vagy a franc se tudja milyen jelek azok (nem kanjik).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

B+! Te beszélni magyar? Ismerni írásjel? (Ez a csóka Saw fan klub elnöke lehet...)

"Film"-et meg inkább hagyjuk.

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

"Hülyeségeket meg nem tudom miért irkálsz." - ezt a saját hozzászólásodra értetted, igaz? LOL!
AnarchoiD
Kozben a buta kozonseg nemis tud rola, milyen allat jokis horrorok vannak az operencas tengeren tul, ott ahol a kurtafarku(es ferdeszemu) malaz tur...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Pont

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Egy derrickkel akarod összehasonlítani a fürész részeket?Ezt ugye te sem gondolhatod komolyan....Természetesen igen.Ennyi erõvel a tom és jerry-t is betilthatták volna.Nem értetted a mondandóm lényegét.Hülyeségeket meg nem tudom miért irkálsz.

hehe, én szeretek gondolkodni, és szeretem a gondolkodós filmeket. de a forrásban télleg nem bírtam rájönni, hogy az egésznek mi értelme van, gyanítom hogy semmi, csak jó elvont és akkor lehet rajta okoskodni meg belemagyarázni mindenfélét 😄
amugy nem kötözködni akarok csak kiváltképp az az 1 film nagyon felbaszott, mert amit olvastam róla kis bevezetõ szöveget az alapján teljesen másra számítottam 😛

Saxtok Xtem is a Saw 1,2 volt a legjobb mert szerintem 3,4márcsak afféle megnézzük ezt is nyeli e a közönség mint kacsa a (nokedlit)az az igazság hogy azért ien kellendõ film mert Ritka a müfaját tekintve perxe ez csak egyéni vélemény de jobb lett volna ha megállnak 1 vagy max 2 nél mert akkor még 5-10 múlva is kultusz filmnek számítana igazából az fogott+a Saw -ba hogy kevés helyszínbõl nagyon ütõs filmet tudtak csinálni
monjuk azért+nézem a Saw 4,5 is.
Az azért már az edzettebb idegrendszerû nézõket is kiborítaná. :-D

dookie
kicsit túl hi-tech története van már szerintem, de nem mondok semmit mert a fûrész-fanok végén engem is kinyiratnak, szerintem fûrész 1-2 volt a toppon a töbib az már csak pénz vágy elcseszett élvezettel vegyítve.
Inkább nézzétek Anettkát ahogy pucéran pucolja a zongorát <#mf1>attól legalább nektek is lehet agy-átültetés vagy mi van ebben a részben <#wow1>

DoctorJohnson
Szerettem sõt máig nagyon jó filmnek tartom az elsõ részt. Okos, fordulatos thriller, némi mondanivalóval, jó szinészekkel (és über zenével).
A másodikat moziban néztem és csalódtam, nem kicsit. Tova tûnt az elsõ rész hangulata, remek története.
A harmadikat már csak letöltöttem kiváncsiságból, mégnagyobbat csalódtam, undorítóan szar lett, köze nincs az elsõ rész zsenialitásához, nem más lett mint öncélú erõszakábárzolás (hiszen erre indul be a nép, dejó).
A negyediket már le sem töltöm...
Tán így már világos, hogy az utálat nem alakul csak úgy ki, van alapja.

És nem az emberiség üdvéért aggódom professzor úr, egyszerûen képtelen vagyok megérteni, hogy mi tetszik a tömegeknek ebben a szarban.
Jó látni ahogy embereket kínoznak halálra? Csontjaikat törik, szemüket szúrják, ésmég ki tudja? Mi ebben annyira bejövõs? A történetbõl már a csavar is hiányzik (hacsak ezeket az ovis fordulatokat nem gondoljuk csavarnak, én semmiképpen nem tartom annak õket), a film a második résztõl fogva nem szól másról, mint cifrábbnál cifrább halálesetek, kínzások bemutatásáról amik mérhetetlenül szánalmasnak tartok, és azokat az embereket is akiknek ez tetszik.

Nem aggódom értük, egyszerûen kézenfekvõ, hogy mentálisan BETEGEK...

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Emlékszem amikor a fûrész elsõ részét megnéztem, akkor nem sok jóra számítottam.
De a végén nagyon kellemesen csalódtam a filmbe. Horrort vártam, de egy jó kis véres „krimi” lett. A végét látva, a fûrészt ott le is zártam azzal, hogy most a rossz gyõzött.

Amikor meghallottam a sikert örültem neki, de a folytatás bejelentésének már nem nagyon, hisz nekem így volt „kerek” a történet. Ezért a következõ részeket, már meg se néztem. Nem tetszik ez a róka bõr effekt, de ha valakinek tetszik akkor miért ne… bár van egy olyan érzésem, hogy megnézni a fûrészt „divat” lett…

A forrás nekem is csalódás lett történetileg. A szereplõk jók, a képi világ fantasztikus, a zene is egy élmény… de a történet… hmmm… egyszerû… talán ha a vége nem lett volna olyan gyorsan lezárva + egy óra a végére (úgyse a gyors akció szerelmesei nézték volna meg).
De összhatás miatt számomra egy maradandó élmény lett… még ha egy kicsit csalódtam is a végén.

Ezért kell a relativitás elméletrõl vitatkozni. <#taps>

Ilyen alapon a krimik, thrillerek, horrorok, háborús filmek, westernek, távol-keleti filmek nagy része, gengszter és maffiafilmek, gettófilmek, drogosokról szóló filmek, stb. mind kiválthatnak ilyen reakciókat. Talán be kéne ezeket tiltani? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
"Az, hogy kinek mi tetszik, az nagyon szubjektív. Van, akinek a Saw-féle filmek tetszenek, de ez nem jelenti azt, hogy akinek tetszik, az mind szadista õrült lenne."

Nyugodtan lehetne csinláni statisztikát, (pl amcsi lövöldözések stb.) hogy ámokfutók esetleg azelõtt milyen filmeket láttak...Egy normális, reálisan gondolkodó ember egyértelmû, h nem lesz ettõl bolond (bár szerintem az ilyenek nem is mozgatják), ellenben akibe van egy kis debilancia esetleg sárgalapos az nagyobb eséllyel indul útnak, annak fényében, hogy akkor most õ is megmutatja....Szerencsére azért túl sok ilyen nincs.De ez olyan, hogy gondoljunk bele, hogy pont egy ilyen sárga lapos intézni el valakinek a szeretteit (és ekkor jön a szokásos kérdés : miért pont én?), akkor kissé másképp látnák az emberek....

"tudod a horror mint mûfaj kicsit régebbi és tekintélyesebb múltra tekint vissza annál minthogy te legagyizd..."

Idézd már vissza légyszives, hogy MIKOR ÉS HOL gagyiztam le a HORROR MÛFAJT omg...HA jól tudom, akkor a fûrészt gagyiztam le.Tanulj már meg értelmezni is.Ne csak képzelegni meg össze vissza beszélni.

Elsõ rész ok, de ebbõl elég is lett volna ennyi szerintem.Többi erõltetett és szenzáció hajász hentes film.Ennyi.

no smoKING
teljesen igazad van..azt nézel amit akarsz, de ezek szerint nem szereted a horror(thriller)-t na és a vigjátékokat se..mert nem veszed a lapot és kõkeményen felveszed amit írok

szacsi
akkor csupán mások az igényeink...te szereted a popcorn-mozikat, én meg nem...
így a Forrást és a hozzá hasonló filmeket nem is neked szánták (mint ahogy a Fûrészt sem nekem) azt hiszem...azon gondolkozni is kell...meg megérteni.

:-O http://www.ashes.hu O-:

Nem értem az itteni vitázókat.
Aki nem akarja megnézni, az ne nézze meg, de ne is akarjon senkit se lebeszélni róla.
Aki meg akarja nézni, az nézze meg, de ne akarjon senkit se rábeszélni.

Az, hogy kinek mi tetszik, az nagyon szubjektív. Van, akinek a Saw-féle filmek tetszenek, de ez nem jelenti azt, hogy akinek tetszik, az mind szadista õrült lenne. Mint ahogy akinek a háborús filmek tetszenek, azok sem mind katonák, és valószínûleg nem akarnak háborúzni.
ja de van a terminátor 2 😊
nem értem miért veszekedtek ezek csak vélemények. nekem is tetszik a saw de nehogy már megmondjam a másiknak hogy "tetszen má neked is". olyan film nincs ami még mindenkinek tetszett...
skinnyman
Biztosan nem a vágatlan változatot láttad 😊

Regards,

ja igen, azt hozzátenném hogy a fõszereplõkkel semmi bajom, sõt kifejezetten kedvelem õket mint színészeket (mmint a forrásban) és az alapképlet sem idegen tõlem, tehát nem azért védem és dícsérem most a fûrészt mert hentesfilm párti vagyok...

"társadalmi hasznosság"
ezen jót derültem, köszi 😊

Szacsi: ha szerinted a forrásnak zseniális a története, akkor kár is tovább vitatkoznunk 😊 szerintem a leggyengébb film amit láttam idén...pedig láttam 1 párat azért 😊

Xcentric: Nézd meg a Saw 1-et, aztán mond, hogy ez ilyen, meg olyan, ne abból amit a filmrõl hallasz innen onnan(beleestem eme hibába én is nem 1szer). Hidd el, az elsõ részt megéri megnézni!
Amúgy társadalmi hasznosság alapján csak oktató-, és természetfilmeket lenne szabad kreálni a logikád alapján...

szacsi
A Forrás, David Gale élete, Hotel Rwanda...de ha annyira odavagy a csavarokért, akkor mondjuk ott a Blöff.

A kettest miért emelgetitek, mint jó részt? Az borzasztó gyenge volt, szégyen, nálam ott bukott a Saw. Az 1. Saw nagyon ötletes volt, jó sztori. Mondjuk annyira nem fogott meg, hogy vágyak rá DVD-n, de szorakoztató volt. A kettestõl nem vártam többet, de nagy csalódás volt (a nõi tanitvány ötlete meg rém gyenge és számomra erõltetett). A 3. rész fényévekel jobb volt a 2.-nál, viszont bõven az 1. alatt maradt. Az olyan egyszer elég volt, jó volt. A 4. kiváncsi vagyok, de megint nem várok sokat. Ha nem gyengébb a 3.nál akkor oké.

A Saw nálam mint darabolós horror elmegyeget, viszont a horrorok közöt kullog valamerre (számomra). Bár nem azonos kategoria, de a Descent az bõven jobb volt számomra. Ez kb olyan Sziklák szeme szint, amit úgy birogatok. A Motel meg nekem bejött, de ha választanom kell inkáb a Saw mert abban kevesebb az öncélú erõszak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem nem hagyja hidegen, hanem utálja.
Amúgy egyetértek vele alapvetõen, mindamellett az a véleményem, hogy ha ennyire provokatívan nyilvánít véleményt, akkor ezzel feldühíti az embereket, ahelyett, hogy elgondolkodtatná õket.

Azt meg végképp nem értem, így általában, hogy miért kell azonnal balgatag peace párti ügyefogyott hippy-nek vagy papoló erkölcs csõsznek beállítani mindenkit, aki egy picit is ellenzi, az amúgy társadalmi hasznosság szempontjából teljességgel káros mondanivalóval ill. tartalommal rendelkezõ filmeket, könyveket vagy bármi egyéb szellemi terméket. Nem arról van szó, hogy most be kell tiltani az ilyesmit, meg korlátozni az embereket stb,stb.. Egyszerûen csak õk a mérleg másik serpenyõjében vannak és így alakul ki egy egyensúly. Ha õk nem lennének, talán olyannyira elmozdulna az egész a fertõ irányába, hogy már nektek sem tetszene.
Afürépsz harmadik része elmegy ,a negyedik nézzhetö.
aki nem akarja - neeeeeeeee is lássa, nem érdemli meg 😛 es te mit erdemelsz? azert mert nm vagyok kivancsi 1 olyan filmre ami beteges aberaciorol szol? hadd dontsem el hogy mit nezek meg es hogy megerdemlem-e? hat SHK!

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

de el lett már mondva, hogy nem buta, értelmetlen és öncélúan erõszakos...akkor meg mirõl beszélsz?

hmm, ez nekem olyan ovis dolognak tûnik. hogy lehet utálni valamit, ami hidegen hagyja az embert? (gondolom nem nézed. ha meg igen, akkor...)

meg kissé álszentnek. (aggódsz az emberiség üdvéért? kérdezhetném, hogy "közöd?"😊 (hadd döntse el mindenki, hogy mire van szüksége, nem?)
DoctorJohnson
"Mindenképpen ajánlom, hogy pótold be az eddig kimaradt 3 részt, hiszen a Fûrész egy egészen új mûfajt teremtett a horror filmek kategóriájában..."

ismét bebizonyítottad, hogy mérhetetlenül egyszerû vagy, a filmekhez/filmtörténethez halvány közöd nincs, az ízlésedrõl ne is beszéljünk...

DoctorJohnson
kimondhatatatlanul útálom a fûrész frencsájzt, kiábrándító, hogy a mai közönségnek a buta, értelmetlen, öncélúan erõszakos filmekre van igénye.
szégyen

kemény kis film
ugyan mondj már 1 filmet aminek szerinted jó a története!

hja ja én is északa 1-or néztem a 3-ast hát 15 percnél már feladtam egyszerûen nem bírtam tovább nekem igen tetszenek ezek a filmek coool
Én már elõre félek, hogy mik lesznek benne...mert a 3. részben is volt pár olyan képsor, amit fél szemmel néztem.

Battlelog: Purga5

A Fûrész elsõ része kötelezõ,a 2 inkább a hentelésre épít(sztori ide, vagy oda),a 3 viszont egyrészt szvsz jó is, meg nagyon szar is<#idiota> Igazság szerint szvsz a 3 egyáltalán nem volt undorító, sõt csodálkoztam anno, hogy bizonyos hírek szerint a mozit összehányták rajta<#nevetes1>, biztos vígjátékra számítottak... Kiváncsiam várom a 4-et, remélem jó film lett!

szacsi
ha szerinted egy ilyen filmnek zsenialis a tortenete, akkor te meg nem lattal igazan jo filmet...

skinnyman
Na ja, az engem speciel (a Hannibal) jobban undorított, mint a fûrész, azután szinte aludni nem tudtam, a Fûrész meg durvának durva, de a csavar a lényeg, így ha visszagondolok rá, nem csak a brutális részek jutnak eszembe, hanem a csavarok, és a zseniális történet.

Regards,

tudod a horror mint mûfaj kicsit régebbi és tekintélyesebb múltra tekint vissza annál minthogy te legagyizd...
jó oké a fûrész nem 1 klasszik darab, de amúgy minden okoskodónak ajánlom figyelmébe az elsõ részt...tényleg iszonyat a sztori, és a csavar a végén...egyáltalán nem arról szól a film, hogy kinek a bele folyik elõbb a padlóra. érdekes Hannibal dr. kalandjait ennyien nem fikázzák, pedig õ kiskanállal zabálja másnak az agyát...

wazze. az elsõ két rész nagyon jó, nem mestermû egyik sem, de igazán jó kis filmek. a harmadik meg 1 szégyen. ha a 4 az elsõ kettõre hasonlít, akkor meg kéne nézni 😄

no smoKING
Jó a Fûrésznek mind a 3 része..igy a 4 is biztosan.
Ez a lényeg itt kérem szépen!!!
Aki nem látta - lássa meg
aki nem akarja - neeeeeeeee is lássa, nem érdemli meg 😛
aki akarja - az meg.. hát én volnék 😉

Amúgy a véres jelenetek nem kavarják fel a gyomromat, nem vagyok érzékeny az ilyesmire. A szadizmus viszont borzalmasan tud zavarni, egyszerûen bepöccenek tõle. Megdöbbent, hogy ez senkinek nem okoz promblémát, sõt egyenesen felkelti az érdeklõdést. Akárcsak a tömeg balesetek, vér és hulla szag. Ahol tragédia vagy borzalom történt, az mindig mindenkit rohadtul érdekel. Elég csak megnézni mi van a híradóban. Ez kell a jó népnek. Cirkusz és kenyér (jó véres cafatokkal). Ó bocsánat, hisz ez teljesen normális, álszent *** vagyok, hogy egyáltalán szóbahozok ilyesmit...
Hohó! Azért ennyire ne sarkosítsuk a dolgokat! Én semmilyen valós személyt nem nyilvánítottam aberrált állatnak. Egy feltételezett történet, feltételezett nézõirõl beszéltem. Kínosan ügyeltem minden szóra 😄
Az más kérdés, hogy a történet ezek szerint tényleg az ami...Ezt én akkor nem tudhattam 😄

Huh, azért nem gyenge, hogy az alpvetõ logikai bakik ellenére ennyi embernek tetszik. Az elsõben különösen "tetszett", hogy a vízben fekvõ Jigsaw-t nem rázta az áram, meg amikor az öltönyös barátunk a sz*arrá rohadt csõ helyett az edzett acél láncot kezdte fûrészelni (lol), hogy a többi hasonló dologról már ne is szóljak. Miért nem lehet a forgatókönyvbõl kivenni az ilyen marhaságokat?
ja erre persze 10 perced van, csakhogy nehogy kiszard a kúccsót whahahahah <#vigyor1><#mf1> gagyi..... omg

Oldal 1 / 2Következő →