Mindent letarolt a Fűrész 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Film"-et meg inkább hagyjuk.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
amugy nem kötözködni akarok csak kiváltképp az az 1 film nagyon felbaszott, mert amit olvastam róla kis bevezetõ szöveget az alapján teljesen másra számítottam 😛
monjuk azért+nézem a Saw 4,5 is.
Inkább nézzétek Anettkát ahogy pucéran pucolja a zongorát <#mf1>#mf1>attól legalább nektek is lehet agy-átültetés vagy mi van ebben a részben <#wow1>#wow1>
A másodikat moziban néztem és csalódtam, nem kicsit. Tova tûnt az elsõ rész hangulata, remek története.
A harmadikat már csak letöltöttem kiváncsiságból, mégnagyobbat csalódtam, undorítóan szar lett, köze nincs az elsõ rész zsenialitásához, nem más lett mint öncélú erõszakábárzolás (hiszen erre indul be a nép, dejó).
A negyediket már le sem töltöm...
Tán így már világos, hogy az utálat nem alakul csak úgy ki, van alapja.
És nem az emberiség üdvéért aggódom professzor úr, egyszerûen képtelen vagyok megérteni, hogy mi tetszik a tömegeknek ebben a szarban.
Jó látni ahogy embereket kínoznak halálra? Csontjaikat törik, szemüket szúrják, ésmég ki tudja? Mi ebben annyira bejövõs? A történetbõl már a csavar is hiányzik (hacsak ezeket az ovis fordulatokat nem gondoljuk csavarnak, én semmiképpen nem tartom annak õket), a film a második résztõl fogva nem szól másról, mint cifrábbnál cifrább halálesetek, kínzások bemutatásáról amik mérhetetlenül szánalmasnak tartok, és azokat az embereket is akiknek ez tetszik.
Nem aggódom értük, egyszerûen kézenfekvõ, hogy mentálisan BETEGEK...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
De a végén nagyon kellemesen csalódtam a filmbe. Horrort vártam, de egy jó kis véres „krimi” lett. A végét látva, a fûrészt ott le is zártam azzal, hogy most a rossz gyõzött.
Amikor meghallottam a sikert örültem neki, de a folytatás bejelentésének már nem nagyon, hisz nekem így volt „kerek” a történet. Ezért a következõ részeket, már meg se néztem. Nem tetszik ez a róka bõr effekt, de ha valakinek tetszik akkor miért ne… bár van egy olyan érzésem, hogy megnézni a fûrészt „divat” lett…
A forrás nekem is csalódás lett történetileg. A szereplõk jók, a képi világ fantasztikus, a zene is egy élmény… de a történet… hmmm… egyszerû… talán ha a vége nem lett volna olyan gyorsan lezárva + egy óra a végére (úgyse a gyors akció szerelmesei nézték volna meg).
De összhatás miatt számomra egy maradandó élmény lett… még ha egy kicsit csalódtam is a végén.
Nyugodtan lehetne csinláni statisztikát, (pl amcsi lövöldözések stb.) hogy ámokfutók esetleg azelõtt milyen filmeket láttak...Egy normális, reálisan gondolkodó ember egyértelmû, h nem lesz ettõl bolond (bár szerintem az ilyenek nem is mozgatják), ellenben akibe van egy kis debilancia esetleg sárgalapos az nagyobb eséllyel indul útnak, annak fényében, hogy akkor most õ is megmutatja....Szerencsére azért túl sok ilyen nincs.De ez olyan, hogy gondoljunk bele, hogy pont egy ilyen sárga lapos intézni el valakinek a szeretteit (és ekkor jön a szokásos kérdés : miért pont én?), akkor kissé másképp látnák az emberek....
Idézd már vissza légyszives, hogy MIKOR ÉS HOL gagyiztam le a HORROR MÛFAJT omg...HA jól tudom, akkor a fûrészt gagyiztam le.Tanulj már meg értelmezni is.Ne csak képzelegni meg össze vissza beszélni.
Elsõ rész ok, de ebbõl elég is lett volna ennyi szerintem.Többi erõltetett és szenzáció hajász hentes film.Ennyi.
így a Forrást és a hozzá hasonló filmeket nem is neked szánták (mint ahogy a Fûrészt sem nekem) azt hiszem...azon gondolkozni is kell...meg megérteni.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Aki nem akarja megnézni, az ne nézze meg, de ne is akarjon senkit se lebeszélni róla.
Aki meg akarja nézni, az nézze meg, de ne akarjon senkit se rábeszélni.
Az, hogy kinek mi tetszik, az nagyon szubjektív. Van, akinek a Saw-féle filmek tetszenek, de ez nem jelenti azt, hogy akinek tetszik, az mind szadista õrült lenne. Mint ahogy akinek a háborús filmek tetszenek, azok sem mind katonák, és valószínûleg nem akarnak háborúzni.
ezen jót derültem, köszi 😊
Szacsi: ha szerinted a forrásnak zseniális a története, akkor kár is tovább vitatkoznunk 😊 szerintem a leggyengébb film amit láttam idén...pedig láttam 1 párat azért 😊
Amúgy társadalmi hasznosság alapján csak oktató-, és természetfilmeket lenne szabad kreálni a logikád alapján...
A Saw nálam mint darabolós horror elmegyeget, viszont a horrorok közöt kullog valamerre (számomra). Bár nem azonos kategoria, de a Descent az bõven jobb volt számomra. Ez kb olyan Sziklák szeme szint, amit úgy birogatok. A Motel meg nekem bejött, de ha választanom kell inkáb a Saw mert abban kevesebb az öncélú erõszak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy egyetértek vele alapvetõen, mindamellett az a véleményem, hogy ha ennyire provokatívan nyilvánít véleményt, akkor ezzel feldühíti az embereket, ahelyett, hogy elgondolkodtatná õket.
Azt meg végképp nem értem, így általában, hogy miért kell azonnal balgatag peace párti ügyefogyott hippy-nek vagy papoló erkölcs csõsznek beállítani mindenkit, aki egy picit is ellenzi, az amúgy társadalmi hasznosság szempontjából teljességgel káros mondanivalóval ill. tartalommal rendelkezõ filmeket, könyveket vagy bármi egyéb szellemi terméket. Nem arról van szó, hogy most be kell tiltani az ilyesmit, meg korlátozni az embereket stb,stb.. Egyszerûen csak õk a mérleg másik serpenyõjében vannak és így alakul ki egy egyensúly. Ha õk nem lennének, talán olyannyira elmozdulna az egész a fertõ irányába, hogy már nektek sem tetszene.
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
meg kissé álszentnek. (aggódsz az emberiség üdvéért? kérdezhetném, hogy "közöd?"😊 (hadd döntse el mindenki, hogy mire van szüksége, nem?)
ismét bebizonyítottad, hogy mérhetetlenül egyszerû vagy, a filmekhez/filmtörténethez halvány közöd nincs, az ízlésedrõl ne is beszéljünk...
szégyen
Battlelog: Purga5
Regards,
jó oké a fûrész nem 1 klasszik darab, de amúgy minden okoskodónak ajánlom figyelmébe az elsõ részt...tényleg iszonyat a sztori, és a csavar a végén...egyáltalán nem arról szól a film, hogy kinek a bele folyik elõbb a padlóra. érdekes Hannibal dr. kalandjait ennyien nem fikázzák, pedig õ kiskanállal zabálja másnak az agyát...
Ez a lényeg itt kérem szépen!!!
Aki nem látta - lássa meg
aki nem akarja - neeeeeeeee is lássa, nem érdemli meg 😛
aki akarja - az meg.. hát én volnék 😉
Az más kérdés, hogy a történet ezek szerint tényleg az ami...Ezt én akkor nem tudhattam 😄