Mindent letarolt a Fűrész 4

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se tom mi ebben a jó...nincs az embernek elég baja :S Ilyen faszságokat én is ki tudnék találni, belemûtök egy kulcsot a beledbe, és késsel ki kell vagdosnod a beled, hogy ne robbanjon fel melletted az a gáz gránát ami fél óra alatt úgy végez ki, hogy folyamatosan szétmarja a légzõrendszered és abba döglesz bele <#pardon1> Ez most, komolyan szórakoztat embereket????? <#felkialtas><#pardon1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Aki kihagyta volna a fûrész bármely részét annak ajánlom figyelmébe ugyanis az elsõ 3 rész olyan szinten egybefügg egymással hogy szinte nem 3 részes hanem 1 hatalmas rész az egész...Aki túl tudja tenni magát a burtalitáson az erõsen pisloghat mert igenkomoly sztorija van rendesen minden részben leesik az ember álla...A 4.-et kíváncsian várom hogyan folytatják,ha megfelelõ akkor nem lesz az rossz...Sokan csak azért szeretik mert brutális,én nem,hanem azért mert igencsak kiszámíthatatlan szinte...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"Én azért nem féltem a stúdiókat. A Karib 3 300 milliós költségvetés mellett 961 millió dollárt termelt világszerte."

világszerte? szerinted ami magyarországon megtermelúdik azt a pénzt zsákban viszik a disney-nek? téves. azt a hazai mozik kapják és a hazai forgalmazó. kész. az amerikai stúdió az amerikai bevétel egy részét vágja zsebre, valamint a nemzetközi szerzõdésgek díját (de az meg bevételfüggetlen, évekre elõre megkötött szerzõdés)

"tehát kb. 180 millió dollár tiszta nyereségünk."

még, ha annyi is lenne, akkor is durva nagy csalódás, ha egy film 280M helyett 180M-et hozna nyereségben. a hiányzó 100M-t, amibõl újabb filmeket finanszírozhatnának, sokat jelent.
Barpi
Die Hard 4.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Tegnapelõtt este láttam, tényleg brutális lett ez a rész is.
Én azért nem féltem a stúdiókat. A Karib 3 300 milliós költségvetés mellett 961 millió dollárt termelt világszerte. Ha csak az összbevétel felét levesszük, amit a mozik, meg adók visznek el, még mindig marad cirka 480 millió dollárunk, tehát kb. 180 millió dollár tiszta nyereségünk. Az igaz, hogy a Karib 2-ik része 1066 millió dollárt termelt 225 milliós költségvetés mellett. Az elõbb logikát követve: 1066/2 533-225, 308 millió dollár. Tiszta adózott jövedelem. Gondolom a cikkíró ezt nevezi "hasasnak", vagyis, hogy a tiszta bevétel 300 millió dollárról visszaesett a harmadik rész esetében visszaesett 180-ra. Na de akkor minek nevezzük pl. az Evan Almighty szereplését, ami 175 millió dollárba került és világszerte csak 171-et hozott? Na ez a hatalmas hasas szerintem. A idén bemutatott harmadik részek, gondolom a cikkíró a Pókember 3-ra, meg a Shrekre gondolt, sem nevezhetõk bukásnak. A Pókember harmadik része 258 millió dolláros költségvetés mellet 891 milliós bevételt termelt. Az elõzõ, 2004-ben bemutatott rész: 200 millió dolláros költségvetés, 783 millió dolláros bevétel. Szóval bukás a Pókember 3? A Shrek 3 is bõséges tiszta bevételt produkált, még ha kevesebbet is mint a második rész, de jóval többet az elsõnél. Szóval nem értem, miért tekinti a cikkíró bukásnak az idei trilógiákat. Lehet, hogy nem tetszett neki. De az már egy másik kérdés. De mit jártatom a számat, bárki megnézheti az adatokat: www.boxofficemojo.com
Nem törölni kéne a hsz-emet, hanem esetleg megköszönni, hogy felhívtam a figyelmet a hiányosságra.

már nem azért, de ha megnézné, akkor is ez lenne a véleménye, mert valóban ez a lényege a filmnek. halálos csapdák és kínzások, kutyafüle. valaki szerint ász, valaki szerint beteg. persze ez film - vagy bejön, vagy nem, de ezzel baromira nem mondtam nagy igazságot.
skinnyman
Kár, hogy mi várhatunk januárig 😞(

Regards,

Danecay
Talán ha hajlandó lennél megnézni, nem lenne szükséges elmagyarázni 😊 Az elsõ rész nem olyan vészesen véres, hogy ne lehessen megnézni mert inkább egy krimi idõnként bevágott rövidebb durvább jelenetekkel😊 Szóval még mielõtt aberrált pszichopatának nyilvánítanád azokat akik nézik a fûrész filmeket, javaslom nézd meg az elsõ rész legalább és utána alkoss véleményt, ha pedig erre nem vagy hajlandó akkor nem hiszem, hogy van bármi értelme, hogy véleményt nyilváníts ezzel kapcsolatban.

"hol vagyok tévedésben ezzel az egésszel?"

szerintem itt: "de ekkora beteg vérgõzös ocsmányságot csak egy aberrált pszihopata bírna végignézni."

az aberrált nem nézi, hanem csinálja. háborús filmeket biztos még nagyobb aberráltság nézni😊

Kedves Xcentric!
Mindenképpen ajánlom, hogy pótold be az eddig kimaradt 3 részt, hiszen a Fûrész egy egészen új mûfajt teremtett a horror filmek kategóriájában...
A film alapötlete, hogy Jigsaw nem öli meg az áldazatait, hanem ahhoz, hogy kiszabaduljanak a saját kis (személyre szobott) csapdájukból, a saját vérüket kell, hogy áldozzák...
Éppen ebbõl kifolyólag a film legfõbb mondanivalója: "How much blood will you shed to stay alive"
Nem tudom, hogy mivel keverheted, de szerintem a MOTEL (Hostel), vagy a Sziklák szeme, vagy valalmi észnélküli hentelõs filmmel...

Remélem, hogy ez még brutálisabb lesz, mint a harmadik rész, mert õszintén megvallva én a harmadik rész után úgy álltam fel a székbõl, hogy ezt a sorozatot itt KELL abbahagyni!!!
És tessék! Amire van kereslet, azt folytatni kell, és ha jól eltalálják a sztorit, akkor nyereséges is tud maradni...

Alig várom hogy láthassam!
<#worship>SAW FOREVER<#worship>
Taxi 4-et se hagyjuk ki ha már a pocsék 4. részekrõl volt szó...

Bevallom nem láttam egy Fûrész filmet se, ezért nem tudom pontosan mirõl szólnak. Nekem az jött le eddig az egészbõl, hogy foglyul ejtett embereket öncsonkításra és egymás szadizására kényszerítenek. Nyilván nem erre veri az egész világ a nyálát, mert bár én se vagyok egy kiscserkész, de ekkora beteg vérgõzös ocsmányságot csak egy aberrált pszihopata bírna végignézni. Szóval, akkor segítsen már ki valaki mi a fenével keverem, vagy hol vagyok tévedésben ezzel az egésszel?
mondják, hogy a batman 5 az jó, de a negyedik rész sikere csakis a 3. rész jóságáról mond véleményt. (nem mintha törvényszerû lenne, hogy ami késõbb készül az rosszabb.) a többi meg csak szubjektív nemtetszés, de nyilván a 3. résztõl síról zöme is megnézné a karib4-et😊
NEXUS6, jól mondod. Én már elõre undorodom a Terminátor 4-tõl, a Mátrix 4-re meg talán már be sem ülnék, ha létezne. A Pókember 4-hez se fûzök sok reményt... Az Amerikai Pite 4-et nem láttam. Az esetleg nem lett jó?

A Fûrész 4-re kíváncsi vagyok, bár a 3 már nálam is sok volt. Vagyis kevés, gagyi.
Gladiator
Hát, ha ez még brutálisabb, mint a 3. rész, akkor ezt már nem nézem meg.

Molnibalage
Ott a pont. Más nekem se jut eszembe.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Risu Führer
star wars.ahogy vesszük melyik volt az az idõrendben😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Challanger
Halálos fegyver 4. 😊
NEXUS6
A csillagok háborúja folytatásait is mennyien megnézték, de ez sajna nem biztosíték a minõségre.

A fûrészbõl az elsõ rész eszméletlen volt, a második épp átcsúszott nálam a mércén, a harmadik már leverte a lécet.

A negyediktõl a trendet látva nem sok jót várok. Különben is mondjon valaki olyan filmet, aminek jó volt a 4. része!?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Molnibalage
Egyetlen részt sem láttam, én nem is fogok szerintem. Még mindig a Bolygó Neve: Halál a király nálam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jó film a Fûrész...több mint jó...szuper..minden rész iszonyat profi...

<#taps>Még legyen sok sok része =D

gothmog
Megmég jó film a Fûrész is. És a Fûrészt se hagyjuk ki, ha már itt tartunk. És ha ez a kettõ megvolt, érdemes megnézni még a Fûrészt is.
😛

← ElőzőOldal 2 / 2