75
-
Reg5 #35 A Fűrész első része kötelező,a 2 inkább a hentelésre épít(sztori ide, vagy oda),a 3 viszont egyrészt szvsz jó is, meg nagyon szar is Igazság szerint szvsz a 3 egyáltalán nem volt undorító, sőt csodálkoztam anno, hogy bizonyos hírek szerint a mozit összehányták rajta, biztos vígjátékra számítottak... Kiváncsiam várom a 4-et, remélem jó film lett! -
#34 ha szerinted egy ilyen filmnek zsenialis a tortenete, akkor te meg nem lattal igazan jo filmet... -
#33 Na ja, az engem speciel (a Hannibal) jobban undorított, mint a fűrész, azután szinte aludni nem tudtam, a Fűrész meg durvának durva, de a csavar a lényeg, így ha visszagondolok rá, nem csak a brutális részek jutnak eszembe, hanem a csavarok, és a zseniális történet. -
Justil #32 tudod a horror mint műfaj kicsit régebbi és tekintélyesebb múltra tekint vissza annál minthogy te legagyizd...
jó oké a fűrész nem 1 klasszik darab, de amúgy minden okoskodónak ajánlom figyelmébe az első részt...tényleg iszonyat a sztori, és a csavar a végén...egyáltalán nem arról szól a film, hogy kinek a bele folyik előbb a padlóra. érdekes Hannibal dr. kalandjait ennyien nem fikázzák, pedig ő kiskanállal zabálja másnak az agyát... -
Justil #31 wazze. az első két rész nagyon jó, nem mestermű egyik sem, de igazán jó kis filmek. a harmadik meg 1 szégyen. ha a 4 az első kettőre hasonlít, akkor meg kéne nézni :D -
#30 Jó a Fűrésznek mind a 3 része..igy a 4 is biztosan.
Ez a lényeg itt kérem szépen!!!
Aki nem látta - lássa meg
aki nem akarja - neeeeeeeee is lássa, nem érdemli meg :P
aki akarja - az meg.. hát én volnék ;) -
Xcentric #29 Amúgy a véres jelenetek nem kavarják fel a gyomromat, nem vagyok érzékeny az ilyesmire. A szadizmus viszont borzalmasan tud zavarni, egyszerűen bepöccenek tőle. Megdöbbent, hogy ez senkinek nem okoz promblémát, sőt egyenesen felkelti az érdeklődést. Akárcsak a tömeg balesetek, vér és hulla szag. Ahol tragédia vagy borzalom történt, az mindig mindenkit rohadtul érdekel. Elég csak megnézni mi van a híradóban. Ez kell a jó népnek. Cirkusz és kenyér (jó véres cafatokkal). Ó bocsánat, hisz ez teljesen normális, álszent *** vagyok, hogy egyáltalán szóbahozok ilyesmit... -
Xcentric #28 Hohó! Azért ennyire ne sarkosítsuk a dolgokat! Én semmilyen valós személyt nem nyilvánítottam aberrált állatnak. Egy feltételezett történet, feltételezett nézőiről beszéltem. Kínosan ügyeltem minden szóra :D
Az más kérdés, hogy a történet ezek szerint tényleg az ami...Ezt én akkor nem tudhattam :D
-
mauser81 #27 Huh, azért nem gyenge, hogy az alpvető logikai bakik ellenére ennyi embernek tetszik. Az elsőben különösen "tetszett", hogy a vízben fekvő Jigsaw-t nem rázta az áram, meg amikor az öltönyös barátunk a sz*arrá rohadt cső helyett az edzett acél láncot kezdte fűrészelni (lol), hogy a többi hasonló dologról már ne is szóljak. Miért nem lehet a forgatókönyvből kivenni az ilyen marhaságokat? -
who am I 7 #26 ja erre persze 10 perced van, csakhogy nehogy kiszard a kúccsót whahahahah gagyi..... omg -
who am I 7 #25 Én se tom mi ebben a jó...nincs az embernek elég baja :S Ilyen faszságokat én is ki tudnék találni, beleműtök egy kulcsot a beledbe, és késsel ki kell vagdosnod a beled, hogy ne robbanjon fel melletted az a gáz gránát ami fél óra alatt úgy végez ki, hogy folyamatosan szétmarja a légzőrendszered és abba döglesz bele Ez most, komolyan szórakoztat embereket?????
-
Skyline #24 Aki kihagyta volna a fűrész bármely részét annak ajánlom figyelmébe ugyanis az első 3 rész olyan szinten egybefügg egymással hogy szinte nem 3 részes hanem 1 hatalmas rész az egész...Aki túl tudja tenni magát a burtalitáson az erősen pisloghat mert igenkomoly sztorija van rendesen minden részben leesik az ember álla...A 4.-et kíváncsian várom hogyan folytatják,ha megfelelő akkor nem lesz az rossz...Sokan csak azért szeretik mert brutális,én nem,hanem azért mert igencsak kiszámíthatatlan szinte...:)
-
winnie #23 "Én azért nem féltem a stúdiókat. A Karib 3 300 milliós költségvetés mellett 961 millió dollárt termelt világszerte."
világszerte? szerinted ami magyarországon megtermelúdik azt a pénzt zsákban viszik a disney-nek? téves. azt a hazai mozik kapják és a hazai forgalmazó. kész. az amerikai stúdió az amerikai bevétel egy részét vágja zsebre, valamint a nemzetközi szerződésgek díját (de az meg bevételfüggetlen, évekre előre megkötött szerződés)
"tehát kb. 180 millió dollár tiszta nyereségünk."
még, ha annyi is lenne, akkor is durva nagy csalódás, ha egy film 280M helyett 180M-et hozna nyereségben. a hiányzó 100M-t, amiből újabb filmeket finanszírozhatnának, sokat jelent. -
#22 Die Hard 4. -
wanek #21 Tegnapelőtt este láttam, tényleg brutális lett ez a rész is. -
piskota666 #20 Én azért nem féltem a stúdiókat. A Karib 3 300 milliós költségvetés mellett 961 millió dollárt termelt világszerte. Ha csak az összbevétel felét levesszük, amit a mozik, meg adók visznek el, még mindig marad cirka 480 millió dollárunk, tehát kb. 180 millió dollár tiszta nyereségünk. Az igaz, hogy a Karib 2-ik része 1066 millió dollárt termelt 225 milliós költségvetés mellett. Az előbb logikát követve: 1066/2 533-225, 308 millió dollár. Tiszta adózott jövedelem. Gondolom a cikkíró ezt nevezi "hasasnak", vagyis, hogy a tiszta bevétel 300 millió dollárról visszaesett a harmadik rész esetében visszaesett 180-ra. Na de akkor minek nevezzük pl. az Evan Almighty szereplését, ami 175 millió dollárba került és világszerte csak 171-et hozott? Na ez a hatalmas hasas szerintem. A idén bemutatott harmadik részek, gondolom a cikkíró a Pókember 3-ra, meg a Shrekre gondolt, sem nevezhetők bukásnak. A Pókember harmadik része 258 millió dolláros költségvetés mellet 891 milliós bevételt termelt. Az előző, 2004-ben bemutatott rész: 200 millió dolláros költségvetés, 783 millió dolláros bevétel. Szóval bukás a Pókember 3? A Shrek 3 is bőséges tiszta bevételt produkált, még ha kevesebbet is mint a második rész, de jóval többet az elsőnél. Szóval nem értem, miért tekinti a cikkíró bukásnak az idei trilógiákat. Lehet, hogy nem tetszett neki. De az már egy másik kérdés. De mit jártatom a számat, bárki megnézheti az adatokat: www.boxofficemojo.com -
adamboro #19 Nem törölni kéne a hsz-emet, hanem esetleg megköszönni, hogy felhívtam a figyelmet a hiányosságra. -
winnie #18 már nem azért, de ha megnézné, akkor is ez lenne a véleménye, mert valóban ez a lényege a filmnek. halálos csapdák és kínzások, kutyafüle. valaki szerint ász, valaki szerint beteg. persze ez film - vagy bejön, vagy nem, de ezzel baromira nem mondtam nagy igazságot. -
#17 Kár, hogy mi várhatunk januárig :(( -
#16 Talán ha hajlandó lennél megnézni, nem lenne szükséges elmagyarázni :) Az első rész nem olyan vészesen véres, hogy ne lehessen megnézni mert inkább egy krimi időnként bevágott rövidebb durvább jelenetekkel:) Szóval még mielőtt aberrált pszichopatának nyilvánítanád azokat akik nézik a fűrész filmeket, javaslom nézd meg az első rész legalább és utána alkoss véleményt, ha pedig erre nem vagy hajlandó akkor nem hiszem, hogy van bármi értelme, hogy véleményt nyilváníts ezzel kapcsolatban. -
winnie #15 "hol vagyok tévedésben ezzel az egésszel?"
szerintem itt: "de ekkora beteg vérgőzös ocsmányságot csak egy aberrált pszihopata bírna végignézni."
az aberrált nem nézi, hanem csinálja. háborús filmeket biztos még nagyobb aberráltság nézni:)
-
Lipi1980 #14 Kedves Xcentric!
Mindenképpen ajánlom, hogy pótold be az eddig kimaradt 3 részt, hiszen a Fűrész egy egészen új műfajt teremtett a horror filmek kategóriájában...
A film alapötlete, hogy Jigsaw nem öli meg az áldazatait, hanem ahhoz, hogy kiszabaduljanak a saját kis (személyre szobott) csapdájukból, a saját vérüket kell, hogy áldozzák...
Éppen ebből kifolyólag a film legfőbb mondanivalója: "How much blood will you shed to stay alive"
Nem tudom, hogy mivel keverheted, de szerintem a MOTEL (Hostel), vagy a Sziklák szeme, vagy valalmi észnélküli hentelős filmmel...
Remélem, hogy ez még brutálisabb lesz, mint a harmadik rész, mert őszintén megvallva én a harmadik rész után úgy álltam fel a székből, hogy ezt a sorozatot itt KELL abbahagyni!!!
És tessék! Amire van kereslet, azt folytatni kell, és ha jól eltalálják a sztorit, akkor nyereséges is tud maradni...
Alig várom hogy láthassam!
SAW FOREVER -
gpeeter #13 Taxi 4-et se hagyjuk ki ha már a pocsék 4. részekről volt szó... -
Xcentric #12 Bevallom nem láttam egy Fűrész filmet se, ezért nem tudom pontosan miről szólnak. Nekem az jött le eddig az egészből, hogy foglyul ejtett embereket öncsonkításra és egymás szadizására kényszerítenek. Nyilván nem erre veri az egész világ a nyálát, mert bár én se vagyok egy kiscserkész, de ekkora beteg vérgőzös ocsmányságot csak egy aberrált pszihopata bírna végignézni. Szóval, akkor segítsen már ki valaki mi a fenével keverem, vagy hol vagyok tévedésben ezzel az egésszel? -
winnie #11 mondják, hogy a batman 5 az jó, de a negyedik rész sikere csakis a 3. rész jóságáról mond véleményt. (nem mintha törvényszerű lenne, hogy ami később készül az rosszabb.) a többi meg csak szubjektív nemtetszés, de nyilván a 3. résztől síról zöme is megnézné a karib4-et:) -
Sparrow79 #10 NEXUS6, jól mondod. Én már előre undorodom a Terminátor 4-től, a Mátrix 4-re meg talán már be sem ülnék, ha létezne. A Pókember 4-hez se fűzök sok reményt... Az Amerikai Pite 4-et nem láttam. Az esetleg nem lett jó?
A Fűrész 4-re kíváncsi vagyok, bár a 3 már nálam is sok volt. Vagyis kevés, gagyi. -
#9 Hát, ha ez még brutálisabb, mint a 3. rész, akkor ezt már nem nézem meg. -
#8 Ott a pont. Más nekem se jut eszembe. -
#7 star wars.ahogy vesszük melyik volt az az időrendben:) -
#6 Halálos fegyver 4. :) -
#5 A csillagok háborúja folytatásait is mennyien megnézték, de ez sajna nem biztosíték a minőségre.
A fűrészből az első rész eszméletlen volt, a második épp átcsúszott nálam a mércén, a harmadik már leverte a lécet.
A negyediktől a trendet látva nem sok jót várok. Különben is mondjon valaki olyan filmet, aminek jó volt a 4. része!? -
#4 Egyetlen részt sem láttam, én nem is fogok szerintem. Még mindig a Bolygó Neve: Halál a király nálam. -
AnonyX #3 Jó film a Fűrész...több mint jó...szuper..minden rész iszonyat profi... -
Ukyo #2 Még legyen sok sok része =D -
#1 Megmég jó film a Fűrész is. És a Fűrészt se hagyjuk ki, ha már itt tartunk. És ha ez a kettő megvolt, érdemes megnézni még a Fűrészt is.
:P