1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • tommyg
    Most ezt tolom!

• lemongrass
    ez mekkora kedvencem volt! :D

• PyRex
    hadjuk? ^^
  • PyRex
    Goblins 1-2-3 vótmá?
  • fery02
    Dehogy hadjuk, volt pár kép már róla. :)
  • joshua
    Váá itt mennyi régi jó játékra lelek! (mármint mikor kijött voltam kb 8 éves)
  • fery02
    Hát még nekem :D Szintén elég sok (ezerszerelhangzott :)) emlék fűződik hozzá.
  • PrasCo
    ...és ki ne hagyjuk a Terep2-t.
  • kas123
    ez teccik :D
  • fery02
    Big Red Racing:

• PyRex
    Subwar 2050:

nekem ez volt a kedvencem :)
  • PTW
    Sub Culture 1997

Zseniális volt!

• Yoda001
    hé... nekem gangsters 2 van meg eredetibe, király game... :)) a hangulata nagyon ottvan, a grafika hát nem mondok semmit (igaz nem mai játék, elnézzük :))
  • Buzz Lightyear
  • kas123
    azért ezek a játékok vannak rajta, mert ezeket naggyából mindenki ismeri és szereti :P
  • Twetr0x
    Igaz nem túl régiek, és konzolosok is, de hangulatosak voltak:
    Sky Odyssey:

SSX(Nem is tudtam, hogy két féle borítója van):

• Zóanagyvarázsló
    Jobban megnézve kalandjátékot sem látok köztük :)
  • Zóanagyvarázsló
    Mennyiségileg kevés a játék egy ilyen átfogó témához, ráadásul alapvető stílusok maradtak képviselő nélkül (RTS-ek, TBS-ek, RPG-k* és a mára már ritkaságszámba menő szimulátorok).

*A Diablo 2 jó kis játék, de nem RPG.
  • kas123
    link
    nah ezen már láccik, hogy mi volt az elképzelésem
  • Shodan
    ez jó, csak alul a felirat lehetne olvashatóbb.
  • barret
    Ez egesz jo :) Nekem tetszik.
  • kas123

az egyszerűség utat tör magának?!
  • Zóanagyvarázsló
    Eddig ez tetszik a legjobban, de szeritnem az lenne az ideális, ha az igazi régi (C64, NES vagy akár még korábbi) játékoktól a mai napig szerepelnének rajta a hangulatosabb darabok. Esetleg egy - nem feltétlenül ábrázolt - időskála mentén folyamatosan fiatalodhatna a montázs, így láthatnánk a játékok evolúcióját.

ProGabe: A BioWare-t vásárolta fel az EA, a volt Irrational Games a 2K Games tulajdona, 2K Boston/Australia néven. A CryTek külsős csapat, nekik nem tulajdonosuk, hanem kiadójuk, partnerük az EA. Ez nagy különbség. (Mondjuk engem hidegen hagy a Crysis, annál jobban zavar a BioWare esete...)
  • NeoMaN
    Ááááá ez szaaar.
    E,ez sokkal jobb ---> ITT

• Barney Tech
    Igy jó lessz ,csak inkább képeket tegyél be a játékból , és jó sokat kb 25-t.
  • Balintrial
    Re-volt:

TrackMania Nations (ezzel még mindig játszok, pályák ngayon változatosak, megunhatatlan szvsz, ingyenes...)

• grizzly21
    nincs most sok idom, de valami ilyesmire gondoltam:

a betukkel lehetne meg kezdeni valamit..(akinek van otlete oda tudom adni a psdt)
  • ProGabe #1556
    és hol írtam hogy az újak rosszak?
    "új-íéj"-re gonodlsz?azt azért írtam így,mert az új EA arról szól,hogy fossák a játékokat kifelé,csak évszámot/ver. számot változtatnak.ami meg jó,az azért az,mert egy újonnan bekelebelezett jejlesztői gárda csinálta.
    ilyen pl:crytek,de most vették meg a bioshock csapatát is :\

de pl az undergroundnemtommennyi és egy fosz.r film nem éppen a játékok hangulatát tükrözik

tudom miről szól a topik,nyomon követem születése óta :)
  • NeoMaN
    :DD
  • SlickAdam
    Részben osztom a véleményed, mert fasza kis játék, de túlzás kijelenteni hogy a valaha volt leghangulatosabb cumó, hiszen nyilván van sok játék amivel nem játszottál még, meg mondjuk van sok játék amivel pl én nem játszottam. Mégse mondom az általam jónak titulált játékokra, hogy a LEGjobbak!
  • szurop
    Nemtom volt-e már, egyébként biztos, de a Mafia a leghangulatosabb játék ami valaha volt, van, és lesz. Azt űberelni soha senkinek nemfog sikerülni.
  • barret
    Mar akkor is nagyfius jatek volt :D
  • RatBaG #1551
    micro machines? egyik első játék volt amit nagyon szerettem, a szomszédba jártam át a "nagy fiúkhoz" mert csak nekik volt meg...

• vegicsek
    Már bocs, de ez a topiv nem arról szól, hogy minden ami régi überfaxa, és minden ami új az szar.Ma is születnek eredeti és hangulatos játékok, és régen is voltak nagy kudarcok.
    Szerintem először csináljuk meg a kategoriánkénti szavazást, és aztán a kategóriánkénti legjobbakból, vagy TOP 3-ból óllózunk össze valamit.
  • lemongrass
    hát... akkor remélem emiatt fox unatkozni életed végéig! :D

részemről téma lezárva... akinek tetszik, annak örülök... akinek nem... hát... sorry!

• PeeTeR
    a felirat az nagyon ut tenyleg komoly lett de szerintem csinald vilagos hatterrel, mondjuk topic alapszinnel es tobb kepet ra illetve ne ilyen egyertelmu elrendezesben. kicsit meg tokolj vele es 10 -bol 15 -os lesz :)
  • gyuri12
  • ProGabe #1546
    bocs ez most lehet durva lesz,de tényleg építő jellegű akar lenni!

fekete háttérű kép kell? :O
    hát vágd/maszkold ki!ha már ps-ben csinálsz valamit,akkor használd ki a lehetőségeit!no offense,de ezt paint-ben is meg lehet csinálni,annyira nincs benne semmi extra :|
    és ha már leírtam hogy extra:ha az nincs,akkor azt bizony kreativitással kell kiegyensúlyozni

és mit keres rajta az nfsmittoménhányból a kocsi és nhlévszámotide a játékos?új-íéj szarok,pont ellentétes a topikkal!
  • NeoMaN
    Ne haragudj már meg, de van önkritikám. Ezért nem állok neki ilyen dolgoknak.

A "bannerednek" meg szerintem továbra is semmi köze a játékok hangulatához. Szinésznővel meg Fifa kupával...

A sértődős csinálj jobbat szöveg meg unalmas nagyon.
  • tommyg
    fasza lett grat