A játékok hangulata!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
én legalább megpróbáltam! de mint minden fórumon, itt is vannak olyanok, akik csak a hibát keresni járnak föl! szóval, ha annyira kritikus vagy, elõször hajíts már össze te vmit... aztán kritizálj!
a valami autó spec NFS MW Black edition borító... Jolie néni filmje is egy játék alapján született... vagy nem ismered õket? Lol!
az igaz,h nem az összeválogatott képekre fektettem a hangsúlyt, mint ahogy azt említettem is... hanem a betûk összeollózására!
szóval várjuk fantasztikusan igényes munkádat!
tommyg!
így gondoltad?

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Csak egy kérés: ebbõl a "bannerbõl" milyen játékok hangulata jön le neked? Valami autó meg Jolie...
😄DDD
Max Payne Fejet nem találtam /aminek fekete a háttere/... szóval egyelõre ennyi telik tõlem! 😄 nem vok fotós...
de ja.... próbálom javítgatni, mert az a kis NHL-es figura nekem sem a szívem csücske ott! 😄
mégegyszer Thanxx!
Bioforge 1995-bõl. Azóta sem tapasztaltam játék hatására ilyen groteszk, korcs jövõképet.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a betûket sztem mindenki felismeri... próbáltam változatosan megírni a címet a játékcímekbõl kivágott betûkkel!
na, ittvan! remélem hasznát veszitek! /sokat tököltem vele... 😄 - a betûkkel fõleg/

Ingyen letölthetõ:link
Egyébként hol lehet letölteni az Extreme G2-t, és a régi carmageddont?
Abba nem piros autó van?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Nagyon hangulatos játék, minden télen fennt van a gépemen 😊
Ingyen letölthetõ:
Bully (rockstar games):
The Warriors (rockstar games):
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Never say never!\" W Churchill
(Project Nomads)

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
nem ismered?😮 hatalmas,óriási gém.1 óra alatt kijátszható,és örök élmény marad
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Sonic&Knuckles

PSN ID: Lord_Mortanius
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!