1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1543 Áá ez nemjó nfs pont ennek a résznek semmi hangulata (számomra)rókabőr, Tomb Raider azzal nincs gond, de ezeknél sokkal de sokkal hangulatosabb játékok vannak remélem sokan értenek velem egyet! Ez nem jó csinálj másikat:DDD Csak nézz meg a topik elejétől pár képet onnnan válogathatsz! -
#1542 nem is kell, h mondj!
én legalább megpróbáltam! de mint minden fórumon, itt is vannak olyanok, akik csak a hibát keresni járnak föl! szóval, ha annyira kritikus vagy, először hajíts már össze te vmit... aztán kritizálj!
a valami autó spec NFS MW Black edition borító... Jolie néni filmje is egy játék alapján született... vagy nem ismered őket? Lol!
az igaz,h nem az összeválogatott képekre fektettem a hangsúlyt, mint ahogy azt említettem is... hanem a betűk összeollózására!
szóval várjuk fantasztikusan igényes munkádat!
tommyg!
így gondoltad?
-
#1541 Khm, ne haragudj, inkább nem mondok semmit.
Csak egy kérés: ebből a "bannerből" milyen játékok hangulata jön le neked? Valami autó meg Jolie...
:DDDD -
gyuri12 #1540 mert ez milyen? mi van benne?:O -
gyuri12 #1539 angeline jolieról egy meztelen kép,és jó lesz -
#1538 srácok kösz a kedves szavakat... háttö... az alaphelyzet az volt, h mindenből fekete hátterű kellett! Lara-ból nem találtam :S ezért a Jolie... a betűket is ezer évig google-öztem... aztáán vágás... méretre igazítás... etc...
Max Payne Fejet nem találtam /aminek fekete a háttere/... szóval egyelőre ennyi telik tőlem! :D nem vok fotós...
de ja.... próbálom javítgatni, mert az a kis NHL-es figura nekem sem a szívem csücske ott! :D
mégegyszer Thanxx! -
Kenyér001 #1537
Bioforge 1995-ből. Azóta sem tapasztaltam játék hatására ilyen groteszk, korcs jövőképet. -
Antrax #1536 fasza, rakj rá vmi keretet és ne a filmes Lara Croft legyen rajta -
#1535 Jajj ez mekkora volt, mindig újra fel kelett rakni, emrt megtelt tőle a vinyó: ) -
#1534 Kurva szépek!!
AZ elsőt kéne berakni. -
#1533 Pl 1 resz Mininova.org-on megtalalhato a keresovel. -
#1532 a hokis ember helyére tedd be max payne-t úgy menőbb lenne, amúgy nagyon fasza -
#1531 1. :) (Nagyon jok lettek) -
#1530 #1483-on felbuzdulva csináltam én is 2 db-ot... hátha tetszik!
a betűket sztem mindenki felismeri... próbáltam változatosan megírni a címet a játékcímekből kivágott betűkkel!
na, ittvan! remélem hasznát veszitek! /sokat tököltem vele... :D - a betűkkel főleg/
-
#1529 Pontos neve Putt Putt, és lila autó van benne, írd be a google-be -
#1528 ELrontottam.
Ingyen letölthető:link
Egyébként hol lehet letölteni az Extreme G2-t, és a régi carmageddont? -
#1527 Biztos put put?
Abba nem piros autó van? -
#1526 Santa Claus In Trouble!
Nagyon hangulatos játék, minden télen fennt van a gépemen :)
Ingyen letölthető: -
#1525 Put Put!!!!
Ezt honnan lehet megszerezni? -
#1524 Rebel Assault 2 :)
Volt vagy 4 CD, ami nagyon soknak számított akkor úgy tudom:) -
#1523 Superkarts... -
#1522 bullyt ismerem megvan ps2n az nagy gém -
SlickAdam #1521 Ezek se semmik hangulatban, csak kevesen ismerik őket!
Bully (rockstar games):
The Warriors (rockstar games):
-
-
#1519 Őt ki ne hagyjuk.
-
#1518 Jagged Alliance 1-2, Broken Sword 1-2, valamint az X-sorozat legelső része: X-Beyond the Frontier. -
Antrax #1517 lehet nem olyan túl jó játék de engem a hangulata mégis megfogott:
(Project Nomads)
-
#1516 uristen, emlekszem, hogy a kepbol ki tudott folyni a viz vagy vmi hasonlo. 3.ban istencsaszar jatek volt. -
#1515 Neked is köszi :D
(ték) -
#1514 azaz, az lehet :DDD -
Antrax #1513 carmageddon? -
#1512 -
#1511 Volt régen valami játék, már nem emlékszem rá, az volt a lényege, hogy totálkárosra aprítsd az ellenség autóját, és azért kaptál pluszpontot, ha elütötted a járókelőket. (persze lehet, hogy nem ez volt, de kb 8 éves voltam, és így jött le :DDDD) -
#1510 Superkarts -
#1509 ez jójáték -
#1508 ezzel rengeteget játszottam, a nevére nem emlékszem -
#1507 another world
nem ismered?:O hatalmas,óriási gém.1 óra alatt kijátszható,és örök élmény marad -
#1506 azér vehetted volna a fáradtságot és tehettél volna egy ékezetet az 'a' tetejére _D -
-
#1504 Vótmá?