1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1623 nagyon egyben volt sztem:)a zene a verdák,a pályák:) -
#1622 sztem már tuti volt.életem legnagyobb kedvence.:)
-
#1621 MTX: Mototrax most lett meg, jó kis játék, hangulata sem rossz.
Gangland hangulata is kellemes, de a Mafia közelébe nem ér. -
#1620 best -
#1619 én a max payne-el voltam így :) -
#1618 ez is tök jó, régen (is) elvoltam vele! :) és persze kevesebb egy MB-nál. Ez a jó a régi játékokban, tök kicsi méretűek, mégis - ugye amit már mondtunk -, a játékélmény a lényegük -
campy #1617 sok gamevel elvoltam talán régebben a Heroes III-mat nyomtam évekig! meg előtte a Dark Colony-t az igazi klasszikus start game! utána GTA 2-t le nem bírtam tenni:D ill. abbahagyni nem -
#1616 ok -
romi8 #1615 ezt én már egyszer leírtam ide -
#1614 DOSBOX:
nekem egy dosprog könyvtárban vannak a régi játékok a gyökérben és így indítom: a [ ] jelek a billentyűk amit nyomok
1. mount c c [shift+é] [ű] dosprog [enter] ----------(ez a "mount c c:/dosprog" beírása)
2. c [shift+é] [enter] -------( ekkor beírtam hogy "c:/)
ekkor a c: meghajtó ahova a DOSboxba átlépek, az valójában a c:/dosprog könyvtár lesz igazából)
3. cd xy (a könyvtár neve)
4. xy (az indító fájl neve) :)
ezt igazából a help vagy az intro parancsra elmagyarázza a progi
ha néha gond van a sebességgel, írja is hogy a ctrl+f12 meg f8 al lehet változtatni -
#1613 a Defrag modját is nyomni szoktam mikor van időm -
#1612 -
#1611 Én is jobbulást kívánok Dj Xyberpunk! -
#1610 Nekem is meghatározó élmény volt a kezdetekben.
Aztán jött a worms. Majd keresek képet róla. -
Zóanagyvarázsló #1609 Jobbulást!
Addig amíg a topiknyitó távol jár, tényleg össze lehetne hozni pár bannert kedveskedés gyanánt. Én nem igazán szoktam ilyesmivel foglalkozni, így a gyakorlati kivitelezésben nem tudok segíteni, legfeljebb ötlettel vagy kritikával :) -
#1608 -
#1607 Comanche vótmá?
Itt ingyen letölthető. -
#1606 sorry, most vettem észre ezt a bannert is, hát mit ne mondjak, ez is nagyon jó, nehéz lesz majd kitalálni melyik menjen fel :-) Na de mostmár tényleg megyek, bye all -
#1605 outcast, emléxem h mennyit rágtam tesóm fülté, hogy telepítse fel, de akkor még csak 4 gigás volt a winyónk :D így nem volt hely. Eccer amikor nem volt otthon és bejutottam a szobájába letöröltem a windowsból pár fájlt meg össze vissza mindenből és sikerült felraknom :D, aztán letkapcsoltam a gépet és legközelebb már nem töltött be a windows :( és kikaptam tesómtól :D (kb 10 éves lehettem :D) -
#1604 Tnx Szabi! byEz -
#1603 Játszott itt valaki az Arcanum-mal?
Ha már a hangulat a téma... Csak kíváncsiságból kérdezem, elég rétegjáték volt anno. -
#1602 Neked meg gyógyulást, ha azért mész korházba! -
#1601 De király ez a Dosbox emulátor. Minden régi kedvenc DO-os progit tudok vele futtatni, hanggal együtt :O
Ajánlom mindenkinek, nagyjából ki is tanulmányoztam, szóval akinek esetleg segítség kell küldhet pm-et nyugodtan. :) -
#1600 Sziasztok, sorry hogy nem voltam, de most nem is leszek 3-4 napig úgy néz ki.... Kórházi látogatást teszek :( A bannerok jók lettek (tnx), de az lett eddig a legjobb szerintem, amire válaszoltam :) (a másik összevágott betűs is kurva yó, csak KAS bannere lényegretörőbb a leírással és a több gaméval) Amint lesz a házigazda jogom, elintézek mindent, addig bírjátok ki :)
Az igazi játékok hangulata legyen veletek! :) And köszi a sok hozzászólást mindenkitől! :-) -
#1599 "Esetleg egy - nem feltétlenül ábrázolt - időskála mentén folyamatosan fiatalodhatna a montázs"
ez a nagy otlet! csak az a baj, hogy erre mar nincs idom:( ha valaki igenyesen megcsinal egy jo nagy montazst, akkor viszont a flash reszt megcsinalhatom, hogy evjarat szerint lehetne scrollozni horizontalisan -
#1598 scooter pro rulz -
ldavid #1597 vótmá'?
egy darabig elvoltam vele :D
---
ezzel is sokat játszottam
---
ezt de szerettem... -
#1596 -
Zóanagyvarázsló #1595 Ilyen játékból szerencsére van jóval több is. Nekem inkább egy kicsit egyéni listának tűnik ;) -
#1594 stupid invaders, valaki? 4 cd-s volt, az kurva sok volt akkoriban
-
#1593 1 nincs meg, nem is játszottam vele... gondolom nem lehet rossz az se :D -
#1592 hú erre emlékszem még régi Pc-X/gamestaros újságból:P....ha túl sok kisszörnyet megölsz benne akkor a nagyszörnyek megtámadják a faluk lakosságát vagy vmi ilyesmi:P -
#1591 nekem mindkettő eredeti, ámbáron első rész fílingben gecijó. -
#1590 A Pandora tomorrow kimondottan nem volt, de volt az első, és a harmadik rész :D -
#1589 ok :) -
#1588 Ha lett volna, akkor elnézést, én a Splinter Cell: Pandora Tomorrow ajánlanám mindenkinek kiprobálásra :) -
#1587 Jóvammá :D Elírtam :) -
#1586 lehet megkeresem... -
#1585 -
#1584 Heart Of Darkness