A játékok hangulata!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
meglepõ mód vagyok ez ezzel is órákat :]

a realisztikussága meg folyton magával ragad :]
ahogy tépi ki a kezembõl a kormányt :$

u dont have to listen anybody else but me

RatBaG
húú basszus köszköszi, végre tudom a nevét ennek a gamenek. hányszor végigtoltam... tök jól lehetett benne kardozni <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

csum666
Time Commandot senki se feledje!!!!!!!!!!

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

PyRex
Dungeon Keeper az egyik nagy kedvenc volt, lehet én is felteszem 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

barret
Minden csoda 3 napig tart...
Nah megyek,var a dungeon keeper 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
elsõ cd meghajtónkon ezt teszteltül, volt nagy ujjongás!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PyRex
Megarace? (1-2)

PyRex
Motorhead (gyönyörû grafikája volt akkoriban és elég alacsony gépigénye!)

xotyi
Semmi, mindenki elövette és leporolta régi játékát😊 (én legalábbis)

Trance&Friends nothing more..

tommyg
megcsappant a topik, mivan veletek?? 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

xotyi
Thx, megvan kislemezen^^

(csodálhattok messzirõl<#idiota>)

kemszi2
én vagy a ferrarival,vagy mclaren-el.a williams-et nem szerettem a szine miatt<#hehe>
kemszi2
pontosan.Lotus 3-the ultimate challenge
esteleg ha kell
xotyi
Lotus 3 pontosan(aszzem) 😊

fery02
Ennek nem valami Lotus nemtommi a neve?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

xotyi
Pfuuu ezzel mennyit mentem,de mindig a McLaren-nel 😄

Barney Tech
Fúúúúúúúúúúúúúúú , ezzel anyit játszottam a haverommal.

kemszi2
na még itt van pár kedvencem(a régi idõkbõl):
Grand Prix Circuit

indy 500

Network Q RAC Rally Championship

firsebb közül csak egyet említenék autósból:
NFS5😊ezzel rengeteget toltam
fery02
Én is így indítom amúgy a játékokat. Amúgy köszi, nem kell már segítség, értem már a programot, pár hozzászólással elõtted írtam is 😊

kemszi2
nagyon egyben volt sztem😊a zene a verdák,a pályák😊
kemszi2
sztem már tuti volt.életem legnagyobb kedvence.😊
Zsolti9014
MTX: Mototrax most lett meg, jó kis játék, hangulata sem rossz.
Gangland hangulata is kellemes, de a Mafia közelébe nem ér.

Hajrá Magyarország!

Kaszi46
best<#eljen><#eljen>

*Posse*T.W.D*

tommyg
én a max payne-el voltam így 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Aquir
ez is tök jó, régen (is) elvoltam vele! 😊 és persze kevesebb egy MB-nál. Ez a jó a régi játékokban, tök kicsi méretûek, mégis - ugye amit már mondtunk -, a játékélmény a lényegük <#vigyor2>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sok gamevel elvoltam talán régebben a Heroes III-mat nyomtam évekig! meg elõtte a Dark Colony-t az igazi klasszikus start game! utána GTA 2-t le nem bírtam tenni😄 ill. abbahagyni nem

Aquir
ok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ezt én már egyszer leírtam ide

Aquir
DOSBOX:

nekem egy dosprog könyvtárban vannak a régi játékok a gyökérben és így indítom: a [ ] jelek a billentyûk amit nyomok

1. mount c c <û> dosprog ----------(ez a "mount c c:/dosprog" beírása)
2. c -------( ekkor beírtam hogy "c:/)

ekkor a c: meghajtó ahova a DOSboxba átlépek, az valójában a c:/dosprog könyvtár lesz igazából)

3. cd xy (a könyvtár neve)
4. xy (az indító fájl neve) 😊

ezt igazából a help vagy az intro parancsra elmagyarázza a progi

ha néha gond van a sebességgel, írja is hogy a ctrl+f12 meg f8 al lehet változtatni

Aquir
a Defrag modját is nyomni szoktam mikor van idõm <#eljen>

NeoMaN

warass
Én is jobbulást kívánok Dj Xyberpunk!<#integet2>

piros mogyi
Nekem is meghatározó élmény volt a kezdetekben.

Aztán jött a worms. Majd keresek képet róla.

Ne etesd a trollt!

Jobbulást!

Addig amíg a topiknyitó távol jár, tényleg össze lehetne hozni pár bannert kedveskedés gyanánt. Én nem igazán szoktam ilyesmivel foglalkozni, így a gyakorlati kivitelezésben nem tudok segíteni, legfeljebb ötlettel vagy kritikával 😊
rooney8
<#idiota><#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hellhammer
Comanche vótmá?

Itt ingyen letölthetõ.

Dj Xyberpunk
sorry, most vettem észre ezt a bannert is, hát mit ne mondjak, ez is nagyon jó, nehéz lesz majd kitalálni melyik menjen fel :-) Na de mostmár tényleg megyek, bye all

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

kas123
outcast, emléxem h mennyit rágtam tesóm fülté, hogy telepítse fel, de akkor még csak 4 gigás volt a winyónk 😄 így nem volt hely. Eccer amikor nem volt otthon és bejutottam a szobájába letöröltem a windowsból pár fájlt meg össze vissza mindenbõl és sikerült felraknom 😄, aztán letkapcsoltam a gépet és legközelebb már nem töltött be a windows 😞 és kikaptam tesómtól 😄 (kb 10 éves lehettem 😄)

Dj Xyberpunk
Tnx Szabi! byEz

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Riddick21
Játszott itt valaki az Arcanum-mal?
Ha már a hangulat a téma... Csak kíváncsiságból kérdezem, elég rétegjáték volt anno.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szabi84
Neked meg gyógyulást, ha azért mész korházba!

fery02
De király ez a Dosbox emulátor. Minden régi kedvenc DO-os progit tudok vele futtatni, hanggal együtt 😮
Ajánlom mindenkinek, nagyjából ki is tanulmányoztam, szóval akinek esetleg segítség kell küldhet pm-et nyugodtan. 😊

Dj Xyberpunk
Sziasztok, sorry hogy nem voltam, de most nem is leszek 3-4 napig úgy néz ki.... Kórházi látogatást teszek 😞 A bannerok jók lettek (tnx), de az lett eddig a legjobb szerintem, amire válaszoltam 😊 (a másik összevágott betûs is kurva yó, csak KAS bannere lényegretörõbb a leírással és a több gaméval) Amint lesz a házigazda jogom, elintézek mindent, addig bírjátok ki 😊

Az igazi játékok hangulata legyen veletek! 😊 And köszi a sok hozzászólást mindenkitõl! :-)

grizzly21
"Esetleg egy - nem feltétlenül ábrázolt - idõskála mentén folyamatosan fiatalodhatna a montázs"

ez a nagy otlet! csak az a baj, hogy erre mar nincs idom😞 ha valaki igenyesen megcsinal egy jo nagy montazst, akkor viszont a flash reszt megcsinalhatom, hogy evjarat szerint lehetne scrollozni horizontalisan

Yoda001
scooter pro rulz<#vigyor2>

http://9gag.com/gag/5135249

vótmá'?

egy darabig elvoltam vele 😄
---

ezzel is sokat játszottam
---

ezt de szerettem... <#smile>
Buzz Lightyear

I\'M THE GODDAMN BATMAN.

Ilyen játékból szerencsére van jóval több is. Nekem inkább egy kicsit egyéni listának tûnik 😉
RatBaG
stupid invaders, valaki? 4 cd-s volt, az kurva sok volt akkoriban <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.