A játékok hangulata!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a realisztikussága meg folyton magával ragad :]
ahogy tépi ki a kezembõl a kormányt :$

u dont have to listen anybody else but me
Per Aspera Ad Inferi.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Trance&Friends nothing more..
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(csodálhattok messzirõl<#idiota>#idiota>)
Trance&Friends nothing more..
esteleg ha kell
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Grand Prix Circuit
indy 500
Network Q RAC Rally Championship
firsebb közül csak egyet említenék autósból:
NFS5😊ezzel rengeteget toltam

Gangland hangulata is kellemes, de a Mafia közelébe nem ér.
Hajrá Magyarország!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nekem egy dosprog könyvtárban vannak a régi játékok a gyökérben és így indítom: a [ ] jelek a billentyûk amit nyomok
1. mount c c
2. c
ekkor a c: meghajtó ahova a DOSboxba átlépek, az valójában a c:/dosprog könyvtár lesz igazából)
3. cd xy (a könyvtár neve)
4. xy (az indító fájl neve) 😊
ezt igazából a help vagy az intro parancsra elmagyarázza a progi
ha néha gond van a sebességgel, írja is hogy a ctrl+f12 meg f8 al lehet változtatni
Aztán jött a worms. Majd keresek képet róla.
Ne etesd a trollt!
Addig amíg a topiknyitó távol jár, tényleg össze lehetne hozni pár bannert kedveskedés gyanánt. Én nem igazán szoktam ilyesmivel foglalkozni, így a gyakorlati kivitelezésben nem tudok segíteni, legfeljebb ötlettel vagy kritikával 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Ha már a hangulat a téma... Csak kíváncsiságból kérdezem, elég rétegjáték volt anno.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ajánlom mindenkinek, nagyjából ki is tanulmányoztam, szóval akinek esetleg segítség kell küldhet pm-et nyugodtan. 😊
Az igazi játékok hangulata legyen veletek! 😊 And köszi a sok hozzászólást mindenkitõl! :-)
ez a nagy otlet! csak az a baj, hogy erre mar nincs idom😞 ha valaki igenyesen megcsinal egy jo nagy montazst, akkor viszont a flash reszt megcsinalhatom, hogy evjarat szerint lehetne scrollozni horizontalisan
egy darabig elvoltam vele 😄
---
ezzel is sokat játszottam
---
ezt de szerettem... <#smile>#smile>