A játékok hangulata!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*9600

szerencsére nem. sm2.0-ás kell,nekem ati960-am van, egy õsrégi driverrel,és szépen megy(bár van egy bug a driver miatt,de csak szabadban)

Yoda001
sm 3.0-s kari kell hozzá?

http://9gag.com/gag/5135249

most jött ki a Witcher,eszméletlen hangulatos😊
az egész világ nagyon jól ki lett dolgzova.minden kis részletre figyeltek, a grafika gyönyörû, a harcrendszer végre nem az unalmas kattkattkattkattkatt*szörny meghal* kattkattkatt stb,hanem csak bizonyos pillanatokban kell kattolni.ez nekem tetszett😊
ésd még optimalizált is,bár néha leesik 2-3fps-re:/
de a videókártyám miatt van,egy mai középkategóriás gépen szerintem jól fog futni.próbáljátok ki,mert magyar!(és majd ha kapható lesz itthon,szinkron is lesz)

barret
Up.

Bérbe vehet? reklámfelület...

fery02
oké

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Pacal17
Rég voltam itt😊

fery02
Van egy k.rva régi játék, de a címét nem tudom. Arra emléxem, hogy grafikája nagyon egyszerû, gördeszkával kell benne menni, és van oylan, hogy ha egy alagutat rosszul célzunk be, és a falnak csapódunk, akkor ráfröccsen a falra a vérünk, mi meg persze elesünk 😊

grizzly21
az teny mondjuk h szepen nez ki es jo a fizikaja

kemszi2
én ezekrõl csak álomdoztam.fõleg za autóversenyesrõl
grizzly21
hat nem tudom, nekem se a far cry, se a crysis nem jott be, de abszolute nem. nem utalom, de semmi, nem fogott meg...egy tomegjateknak tartom, ami parasztvakitos grafikaval van megaldva, ezert a nagytomegeket vonza, de mellesleg baromira nincs optimalizalva a teljesitmeny, nyersen ott van egy (jo) motor, amivel a NASA-nal max grafikan tudnak jatszani de mashol sehol...arrol nem is beszelve hogy maganak a jateknak egyaltalan nincs is hangulata szvsz..

james69holden
tegnap jött ki DS-re a Dementium The Ward c. horrorjáték
eszméletlen milyen parás hangulata van, grafika is nagyon jó egy handheld konzolhoz képest...
hangok is telitalálat, este fülhalgatóval nagyon ütõs!

Itt egy videó róla, nézzétek meg!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

fery02
Én ilyenen játszom most a Crysis-t, de nem túl jól fut, de még pont játszható.

Kojiro
<#hehe><#worship>

Kojiro ergo sum.

Aquir
Ilyenek 😊

Nekem valami repülõgéphangároknál játszódott egy nemtommilyencéljavolt játék, a tesómnak meg autóverseny 4 sávval és extrákkal az útszélén 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kojiro
a tengeralattjárós? 😄

Kojiro ergo sum.

Aquir
jah ilyen kvarcjátékunk nekünk is volt 😊 egy nekem egy másikféle meg a tesómnak😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kojiro
a világ legjobb játéka volt

Kojiro ergo sum.

Aquir
k 😊

barret
Jee 1 db uj uzi 😊

Aquir
k 😊

grizzly21
lionking! azt nagyon szerettem meg regen. talan a 2. vagy 3. jatekom volt

kemszi2
Horror Zombies from the Crypt

inca

Lion king😊
paperboy 2
kemszi2
nekem is kedvenc elfoglaltségom az volt XD
indy 500 alapmû! imádtam a forgalommal szembe hajtani, meg rajt közben tömegbalesetet okozni 😊
nagy volt a játékban a szabadság, én ezt hiányolom a maiakban

tarti19
Köszönöm szépen😄😄😄😄😄

Kmarha
Most találtam! 😄 De rég volt ez is:

Gods

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bigfoot
innen
nyomtam is egy kicsit a sulival😄,ahogy játszom úgy jönnek az emlékek😊

Panzerfaust
Ú Én ha jól rémlik ezt még PSen toltam, de nagyon fasza votl. Amikor jöttek iylen motoros fickók, lepofoztam õekt a motorral, erre az fölrobbant, és nem maradt csak a kipufogó, amivel jól el lehetett verni a mradékot: ) Fasza volt

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

barret
Persze hogy remlik😊 Utcai hulligan banda...Okollel szetverni autokat a bennuk eldugott 1-2 cuccert 😊

tommyg
<#wilting>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

VRSDM
FLAME OFF !!! warnt a népnek . saját akarata!

u dont have to listen anybody else but me

tommyg
nem, de jólett volna
amúgy tudom hogy jövõhónapba jelenik meg, de már a demó is megérdemli a hónap játékát majd a teljes úgyis év játéka lesz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

miért megjelent tavaly?😮

tommyg
ne mondmá tényleg? azt hittem már tavaly megjelent...

kemszi2
én nem tudom mitõl voltak olyan hangulatosak.talán mert fiatalabb voltam és jobban megfogott.bár ez sem teljes mértékben igaz,mert most is van játék ami régóta a gépemen van.régebbi játékok esetében sztem nem elsõdleges szempont volta kinézet.most én konkréten az autós játékokról beszélek.manapság a tuning-ról szól minden.az nfs u1-2 még elfogadható volt,de az mw és a carbon két napot nem maradtak a gépemen.unalmas már és gagyi mind2.
egy programnál nem az lenne a lényeg,hogy azt érzékeld,hogy csak a pénzt akarják vele kihúzni a zsebedbõl,és cserébe nem adnak semmi extrát...
még szerencse

vegicsek
Nem gumi

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

az jövõhavi😊
te kis láma teee😄

tommyg
nemlényeg

RatBaG
az jövõ havi... öcsipöcs

Per Aspera Ad Inferi.

tommyg
az a cod4 öcsisajt

vegicsek
Mindenki ekmondta a kedvenc játékát ,de mivel ez a felsorolása véges, a topic is kezd lankadni.De még mindig nem tudjuk, mi is az, amítõl ezek a játékok hangulatosak...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

nehogy már kihaljlon ez a topik!😊
portal vótmá? lekjopp e havi gém😊

kemszi2
egyenlõre csak a demóját tudtam megszerezni
DaemoonHunter
Ez nagyon nagy játék!😊 Lehetett kamiontól elkezdve trabantig mindennel menni. A sokat fékeztél a kerék eldurrant egy idõ után. Anno unokatesómtól kaptam eredetit, de az idõ múlásával tönkrement a cd, nagyon sajnáltam😞

kemszi2
ez melyikresze a pontifex-nek?
kemszi2
ezt nem tudom sehonnan elõkaparni 😞
tarti19
Sziazstok
a SULIS címû gamet illetve katonás b9örtönös kis rpg-t honan lehetne leszedni😊
az régen megvolt de sajnos elveszettt 😞
és mots itt mneglátva rájöttem hoyg nekem ez kell😊
Köztsi elõre is😛

RatBaG
fighting force rémlik valakinek? jó kis ütöm-vágom játék volt, minden tárggyal lehetett verekedni és mindent szét lehetett püfölni. mindig 2en toltuk unokatesómmal egy billentyûzetrõl. egyszér mikor a játék legvégén a fõbossnál jártunk véletlenül õ kapta a jobb egyenest és kifingott. egy teljes hétvégére összevesztünk, régi szép idõk <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.