1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • vegicsek
    Emberek, ez a Psychonauts fenomenális.Mindenkinek kötelező:)
  • Zsolti9014
    Most próbáltam ki a Superbike 2001-et, és megfogott a hangulata, elég jól sikerült játék sztem.
  • grizzly21
    teljesen igazad van
  • VRSDM
    a cod4 is ottvan a toppon, a legjobbak között szvsz. de a hl2 meg a mennyország. értsd, van egy ferrari-d istenállat masina, de mégse egy álombugattiveyron :D így értettem :]
  • gabber a hun
    nemtom én azokból az időkből emléxek hangulatos játékokra amiko még a hardver kevés volt a csúcs szuper grafikához, és a készitok rávoltak kényszeritve ,hogy művészien rakják egymás mellé a pixeleket.

szvsz mivel nemvolt sok lehetőség ezért tényleg valami művészit(nah nemtom máshogy mondnani:D) kellett belerakni

de persze ez csak az egyéni véleményem :D
  • gyuri12
    egyetértek:)
    én már kijátszottam,és az eddigi codok fosch végével szemben,ezt lezárják normálisan:)
  • Indigo
    Szinte súrolja, de meg nem közelíti... Csak nekem tünik ez kicsit ellentmondásosnak?
  • Barney Tech
    Egyet értek ,bár nem nagyon van időm játszani vele.
  • VRSDM
    na azt kell mondjam CALL OF DUTY 4 a hl2 volt utoljára ilyen hangulatos. szinte súrolja azt a szintet, de meg nem közelití (mert néhol ellaposodik) nagggyon kemény, részemről az elmúlt 2-3 éve fps. nem kérdés :]
  • Rage47
    Jaja ez nagyon jó volt! :]
  • gyuri12
    *9600
  • gyuri12
    szerencsére nem. sm2.0-ás kell,nekem ati960-am van, egy ősrégi driverrel,és szépen megy(bár van egy bug a driver miatt,de csak szabadban)
  • Yoda001
    sm 3.0-s kari kell hozzá?
  • gyuri12
    most jött ki a Witcher,eszméletlen hangulatos:)
    az egész világ nagyon jól ki lett dolgzova.minden kis részletre figyeltek, a grafika gyönyörű, a harcrendszer végre nem az unalmas kattkattkattkattkatt*szörny meghal* kattkattkatt stb,hanem csak bizonyos pillanatokban kell kattolni.ez nekem tetszett:)
    ésd még optimalizált is,bár néha leesik 2-3fps-re:/
    de a videókártyám miatt van,egy mai középkategóriás gépen szerintem jól fog futni.próbáljátok ki,mert magyar!(és majd ha kapható lesz itthon,szinkron is lesz)
  • barret
    Up.
  • fery02
    oké
  • Pacal17
    Rég voltam itt:)
  • fery02
    Van egy k.rva régi játék, de a címét nem tudom. Arra emléxem, hogy grafikája nagyon egyszerű, gördeszkával kell benne menni, és van oylan, hogy ha egy alagutat rosszul célzunk be, és a falnak csapódunk, akkor ráfröccsen a falra a vérünk, mi meg persze elesünk :)
  • grizzly21
    az teny mondjuk h szepen nez ki es jo a fizikaja
  • kemszi2
    én ezekről csak álomdoztam.főleg za autóversenyesről
  • grizzly21
    hat nem tudom, nekem se a far cry, se a crysis nem jott be, de abszolute nem. nem utalom, de semmi, nem fogott meg...egy tomegjateknak tartom, ami parasztvakitos grafikaval van megaldva, ezert a nagytomegeket vonza, de mellesleg baromira nincs optimalizalva a teljesitmeny, nyersen ott van egy (jo) motor, amivel a NASA-nal max grafikan tudnak jatszani de mashol sehol...arrol nem is beszelve hogy maganak a jateknak egyaltalan nincs is hangulata szvsz..
  • james69holden
    tegnap jött ki DS-re a Dementium The Ward c. horrorjáték
    eszméletlen milyen parás hangulata van, grafika is nagyon jó egy handheld konzolhoz képest...
    hangok is telitalálat, este fülhalgatóval nagyon ütős!

Itt egy videó róla, nézzétek meg!
  • fery02
    Én ilyenen játszom most a Crysis-t, de nem túl jól fut, de még pont játszható.
  • Kojiro
  • Aquir
    Ilyenek :)

Nekem valami repülőgéphangároknál játszódott egy nemtommilyencéljavolt játék, a tesómnak meg autóverseny 4 sávval és extrákkal az útszélén :)

• Kojiro
    a tengeralattjárós? :D
  • Aquir
    jah ilyen kvarcjátékunk nekünk is volt :) egy nekem egy másikféle meg a tesómnak:)
  • Kojiro
    a világ legjobb játéka volt

• Aquir
    k :)
  • barret
    Jee 1 db uj uzi :)
  • Aquir
    k :)
  • grizzly21
    lionking! azt nagyon szerettem meg regen. talan a 2. vagy 3. jatekom volt
  • kemszi2
    Horror Zombies from the Crypt

inca

Lion king:)
    paperboy 2
  • kemszi2
    nekem is kedvenc elfoglaltségom az volt XD
  • blackgamer
    indy 500 alapmű! imádtam a forgalommal szembe hajtani, meg rajt közben tömegbalesetet okozni :)
    nagy volt a játékban a szabadság, én ezt hiányolom a maiakban
  • tarti19
    Köszönöm szépen:D:D:D:D:D
  • Kmarha
    Most találtam! :D De rég volt ez is:

Gods

• bigfoot
    innen
    nyomtam is egy kicsit a sulival:D,ahogy játszom úgy jönnek az emlékek:)
  • Panzerfaust
    Ú Én ha jól rémlik ezt még PSen toltam, de nagyon fasza votl. Amikor jöttek iylen motoros fickók, lepofoztam őekt a motorral, erre az fölrobbant, és nem maradt csak a kipufogó, amivel jól el lehetett verni a mradékot: ) Fasza volt
  • barret
    Persze hogy remlik:) Utcai hulligan banda...Okollel szetverni autokat a bennuk eldugott 1-2 cuccert :)