A játékok hangulata!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egész világ nagyon jól ki lett dolgzova.minden kis részletre figyeltek, a grafika gyönyörû, a harcrendszer végre nem az unalmas kattkattkattkattkatt*szörny meghal* kattkattkatt stb,hanem csak bizonyos pillanatokban kell kattolni.ez nekem tetszett😊
ésd még optimalizált is,bár néha leesik 2-3fps-re:/
de a videókártyám miatt van,egy mai középkategóriás gépen szerintem jól fog futni.próbáljátok ki,mert magyar!(és majd ha kapható lesz itthon,szinkron is lesz)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
eszméletlen milyen parás hangulata van, grafika is nagyon jó egy handheld konzolhoz képest...
hangok is telitalálat, este fülhalgatóval nagyon ütõs!
Itt egy videó róla, nézzétek meg!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nekem valami repülõgéphangároknál játszódott egy nemtommilyencéljavolt játék, a tesómnak meg autóverseny 4 sávval és extrákkal az útszélén 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nagy volt a játékban a szabadság, én ezt hiányolom a maiakban
Gods

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nyomtam is egy kicsit a sulival😄,ahogy játszom úgy jönnek az emlékek😊
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Bérbe vehet? reklámfelület...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amúgy tudom hogy jövõhónapba jelenik meg, de már a demó is megérdemli a hónap játékát majd a teljes úgyis év játéka lesz
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
egy programnál nem az lenne a lényeg,hogy azt érzékeld,hogy csak a pénzt akarják vele kihúzni a zsebedbõl,és cserébe nem adnak semmi extrát...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
te kis láma teee😄
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
portal vótmá? lekjopp e havi gém😊
a SULIS címû gamet illetve katonás b9örtönös kis rpg-t honan lehetne leszedni😊
az régen megvolt de sajnos elveszettt 😞
és mots itt mneglátva rájöttem hoyg nekem ez kell😊
Köztsi elõre is😛

Per Aspera Ad Inferi.