F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mivel egy általános iskolában kezdünk érdemes megnézni a fali rajzokat, amiket a gyerekek rajzoltak: halak, zsiráf, tigris, panda... viszont késõbb durva rajzok jönnek: zombi, vámpírok, a földön lévõk között akasztott ember...
Majd a könyvtárban az egyik plakáton sokat sejtetõ felirat: bad children.
Érdemes nem kihagyni a mellékhelyiséget sem. Bár küldetés szempontból nem fontos, viszont a WC emberi fejjel van megtöltve néhány végtag társaságában. Nem mindennapos egy általános iskolában. És a mellette található vértócsából apró lábnyomok vezetnek a következõ vértócsáig; már ha veszed a fáradságot és bekapcsolod a világítást utána pedig végigpásztázol a talajon.
Na meg a könyvtári könyvek témái se semmik. Olyan könyvek vannak mint: Gyermekpszihológia, Elõrehaladott abnormális viselkedés, ADHD-s gyermekek (ADHD=hiperkinetikus zavar), Mentális dominancia... LoL, szép ki iskola ez nem? <#hehe>#hehe>
Aki csak végigrohan, az az ilyesmik felett simán elisklik, pedig már ez a sok kis apróság is ad egy bizarr hangulatot az egésznek, meg egy olyan érzést, hogy ez a hely valahogy nem kóser. Bár azt amúgy is észre lehet venni, de az ördög a részletekben rejtezik ugye...?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt pedig ha leütsz vmit, pl egy földgömböt akkor nincs semmi hangja, ahogy földet ér.
A Fear 1. részében azért esett le annyiszor a polcról a doboz meg az üvegek meg azért adott annyiszor hangot, mert az ütközés detektálás nem mûködött rendesen. Szimplán bug volt. Elég volt sokszor ha csak a polc mellett megálltam, vagy a közelében haladtam el, máris elkezdtek rázkódni a könyvek meg a dobozok meg fura hangot adtak, még a földön is. Elõször azt hittem Körte szórakozik, de utána észrevettem hogy bug.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Süketek, és vakok.
Kihajolni meg nem lehet... WTF?
Van benne pár fosatós rész, azért végig tolom majd a fullot.
Nem rossz, de volt már ennél jobb is.
Ugye azt mindenki tudja, hogy az elõzõ FEAR-ekben a hang volt a játék erõssége. Itt sem rossz, de a régiekben sokkal jobb volt... Pl elmentél egy polc mellett, és leesett minden doboz/üveg, na itt ezeknek nincs semmi hangjuk.
Grafika nem rossz, olyan Fear-es 😊 Annyira szép, amennyire lennie kell.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
xvid
divx
vobsub
...és ennyi, nem több mint 2-3 mega, de ti...helyette ilyen codec pack, olyan anyámkínja,...mi szükség van rájuk?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
WB és Monolithnál logóknál van hang aztán a játékban nincs.
Írták valahol hogy valami codec pack miatt gond lehet nem szereti a pack-okat.
Meg nem mondom milyen csomag van fenn nekem már,de...
Esetleg van olyan codec amit ha felrakok mûködik?
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Nekem a64 x2 5000+, 2 giga ram, 9600gt-vel fullon elfutott 1280*1024 -ben.
Csak a scriptelt jelenetek elõtt mindig leugrott pár másodpercre az fps.(belefér)
Én sz.tem megveszem.
<#taps>#taps>
Meglesem majd meló után ott nem-e megy.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
SAFE módban megy.de akkor no hang ...
mien kodeket tettél fel?
Hát nem Kvék 3 multipléjer ez, ahol 1000-rel hasítasz a pályán. Amúgy tény hogy rövid, még egy demónak is, de nem kell túl gyorsan szaladni mert úgy nem tudod magad beleélni. Az elsõ helyszínen én pl. vagy 10 percet csak azzal töltöttem hogy, nézegettem a falon a tablóképeket, a kiragasztott papírlapokat, plakátokat meg a rajzokat. <#idiota>#idiota>
Utána szépen ki is takarítottam benn, mert tele volt minden szétdobált füzetlapokkal, könyvekkel meg felborított székekkel. 😄
Na és csak ezután mentem megkeresni a kis Almát az épületrengetegben, aki egyedül van és fél... ugye hogy nem 15 perc? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Végre lejött a játék. Erre meg csak egy fekete képernyõ jön be az indítás után. Az a durva, hogy resetelni kell, mert lefagy a gép.
www.gportal.hu/bioshock
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
amúgy marha jó, nekem bejön, szép meg élvezetes, várom a véglegest.
most töltöm új nvidia drivert aztán utánna. prób megint
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Rendesen optamilazálták, minden max-on és meg se reccsen,jók a fegyverek, egy jó 5.1-es cuccal a hideg futkos a hátadon olyan parás. Egyszóval nálam a hosszú honapok és szarul megirt, unalmas játékok után telitalálat a game.
Remélelem a demo nem mutatott meg mindent amit a játék nyújthat.
MÁSZT PLÉJ!😊
Mind1, attól függetlenül nem tûnt nagy számnak a videókból...
Ennyi erõvel az Alone in the dark 5 is orosz, mert ott jelent meg elõször.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
szóval IJEDTem.....szívd tovább 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Mondjuk engem nem zavar, úgyis 16:9-es a main monitorom xD (azért 16:10 befeférhetett volna a beállítások közé, ha 4:3/5:4-re már nem adnak)
PSN: berghold