2430
-
#750 nekem bejön
http://maximumorigin.com/forum/index.php?action=downloads;sa=view;down=3 -
#749 faxa...faxa... csak a link nem jön be. -
#748 thx... -
DeDy #747 Nekem is olyan "szemcsés" kicsit fura, fpsnél valóban, de ettől nem tudom miért szar neked a játék, anno pl a Silent Hill 2-ben is volt.
-
#746 Nem figyeltem az időt, de azt mondják máshol hogy 10-12óra bár én easy-n toltam. -
gregtom6 #745 Mennyi a játékideje ennek a Fearnek legnehezebben játszva kb? -
#744 Ezzel elvileg megszűnik az a szemcsés kép bár néhány pálya alapból olyan.
Ezt letöltöd ott van a txt-be hogy kell aktiválni:
Film Grain Disabler by LyingCake
itt nálam nincs szemcse ha jól látom
-
#743 a HDR tutira nem segít. probáltam. -
#742 jah de magyar a menü vajon melyik lehet a gránit? -
#741 az egyeltalán nem lett állítva csak beirták egymás után a parancsokat, azt ennyi. nagy rakás szar a technikai oldala .... amatőr munka.
Viszont a hangulata iszonyatjó.
Itt a fearben má nem is szólok semmit. Bameg könnyen irányítható szép, megy az atomerüművemen, és magyar...erre ba+ rárecskáznak az egészre ezekkel a fasz pöttyökkel ba+ minek kellett ez ez nem a 60-as évek, hogy effectelni kell a képet LOLMÁ!!!!!!
Jovan inkább nem idegesítem magam...remélem a riddick-et nem basszák el. -
gregtom6 #740 sztem a film graint ki lehet kapcsolni vmelyik fájlból. -
Skyline #739 Ezt nemtom mivel vagy hogytolod....de nállam erősen nemilyen szemcsés szaként néz ki sztem:D
-
strebacom #738 Nagyon jól van optimalizálva, nem úgy mint a Shellshock2..... -
#737 ekkorafosládert -
#736 zoomoljatok a képre. -
#735 hát ez tényleg szar. mintha egy ipari kamera képe lenne :S -
#734 Na talán itt látszik jobban:
-
#733 na fraps megy thx
-
#732 demo jo
csak ez szar
felbontás ahhogy a kép mutatja
töltsd le
1680x1050 a játék nem ilyen sötét, csak amit kifényképezek. -
#731 Fraps-ot használd! -
#730 Nem vágom, hogy miért nem lehet már egyszer nem elbaszni egy játékot.
Minden játékkal csak a gond vann. VÁTTÁFÁKK!
Vagy most a GTA4 divatot teremt majd??? -
#729 Húha... ez gáz. Véletlenül nem alacson felbontással játszol? nekem a demo nem ilyen volt, hanem mind a Mass effectben, szép szemcsés, filmes. -
#728 Na ez a printScreen eredménye:
-
#727 háát jo lenne, ha monnyuk porszemek lennének a levegőben, és nem egy szélfújta antennás adás. :) -
#726 jah és igen mikor megállok a falnál az iszonyatos. -
#725 Jah. Film Grain effect. Szerintem jó :) -
strebacom #724 Húúú bakker de jó játék.....nagyon tetszik....vááááá -
#723 Megnézem THX. -
#722 Képet akartam. demoban lehet ott ennyire nem volt szemcse.
Itt meg szemcse van és PrintScreen-nél totál fekete lesz a kép mikor paintbe illesztem. LOL
-
#721 Van rajta egy ilyen noise filter. Engem mondjuk nem zavar, csak ha megállok mondjuk falat nézelődni,akkor tűnik fel ^^ Kikapcsolni menüben nem lehet, de esetleg ini fájlban megtalálható -
#720 Milyen lószar szemcsés ?Tegyél be képet.De amúgy nem mert arról tudnék :D -
#719 Nálatokis ilyen loszar szemcsés a játék?????? -
#718 Azt hogyan?? Mert akkor gyorsan nekiugrok 2-odszorra pontos időtartam miatt! -
Hellsing47 #717 manuálisan is hozzá tudtad volna adni, hogy felismerje ;) -
#716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dokumentumokba olvasható (most pontosan nem tudom idézni majd 2. végigjátszásnál szó szerint bekopizom ide),de arról volt szó hogy teste meghalt de az elméje nem.Tehát ez miatt nem értem mitől terhes az a szellem -
#715 Már sokan végigvittük.Olyan 8-11 órás lehet sac/kb.
Ha telepítős lenne akkor pontosabbat is tudtam volna mondani Xfire végett de ennek hiányában nem! -
DeDy #714 Üdv.
Valaki végigvitte már? Mennyi a játékideje 10-15 óra? -
#713 a kibaszot életbe miért ilyen szemcsés a kép??????? -
LMNO #712 Hogyha dolgoznál is a géppel, akkor nem beszélnél ilyen hülyeségeket. -
#711 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy tudom nem halt meg. Bizonyos kísérletek elvégzése érdekében apja bezáratta a Vaultba, ami egy különleges építmény, az amelyikbe az 1. rész legvégén kell menni. Alma általában 8 éves forma kislányként jelenik meg előttünk, abban az állapotában, amikor a Vaultba zárták, de valójában már jóval idősebb. A Vaultban tartották 15 éves koráig mesterséges kómában, majd mesterségesen megtermékenyitették egy katonai kísérlet részeként (talán fegyverként akarták felhasználni a gyerekeit). 2 gyereket szült, az egyik volt Paxton Fettel, aki szintén mutatott paranormális képességeket, a másik gyerek nem. Paxton mikor felnőtt, telepatikus kapcsolatot teremtett vele anyja és kiadta a parancsot: öljön meg mindenkit, aki része volt az Origin projectnek. Ezután elhatározta hogy megkeresi a Vaultot, és Harlan Wade-et, aki időközben lezárta a létesítményt, majd kiszabadítja anyját, és bosszút áll az Armacham-on; így veszi kezdetét az első rész.
Amikor pedig Alma szellemalakban szórakozik velünk az valójában a paranormális képességeinek köszönhető aminek keretében hatni tud az elménkre és a minket körülvevő környezetre is.