2430
-
#790 a mai kinálathoz képest összetehetitek a kezeteket.
bár pisztollyal végigrohanhat az ember annyira könnyű. -
#789 No sikerült végigtolni :). Szerintem összességében nagyon jó játék lett, nekem nagyon tetszett. Unalmas rész nem volt benne, végig ment az eksön. A FEAR 1-ben valóban több ilyesztegetős rész volt, de azért itt is voltak parák, és ehhez a zene illetve hangok iszonyatosan sokat tettek hozzá. Gratula a készítőknek, szép munkát végeztek. Jöhet a FEAR 3 :). -
#788 Mondjuk nekem az alaplap végzi a hangokat, és nagyon szuperál, nincs külön hangvezérlőm. Semmilyen bajom nem volt mindenhol ment a hardweres gyorsítás -
#787 Kösz már próbáltam :S nem jön össze, így ingázok, hogy megvegyem-e :S -
kiscipi #786 Sziasztok
megvan a játék isten zsír király, de valamiért nincs hangja :( a readme fájlban van róla írva 1-2 dolog hogy hogy lehet megoldani de úgy sem akar sikerülni. Esetleg ha valakinek volt még ilyen problémája az szóljon hogy neki sikerült e megoldani :) köszi -
#785 Az első képen az akasztófa játék szavának megfejtése: ERASER = RADÍR -
#784 csak tipp!
probáld meg levenni dxdiag-ban a hang/hardveres gyorsitást -
#783 VALAKI HELP!
-
#782 ennyi az egész amit becopyztam... -
#781 szemcsésedés eltüntetőt pls valaki rendesen linkelje be mert nekem nem jön be az oldal :S
vagy ha valamit le kell tölteni hozzá pls tegye fel valaki datára -
#780 Sound Acceleration Error hibm van valaki segítene? -
#779 Egy kis mai... :)
Biztos nem órai munka...:))
Szegény Almát kínozták már az iskolában is a tanárai... :D
Egy kis bugzás...
... :D
A "csak úgy szép" képeket inkább kihagyom mert van kismillió...:))) -
#778 Nem véletlenül vásárolta fel a Warner Bros a FEAR-t. szal lesz film. -
#777 Fear 3 jöhet, és ahogy olvastam egy film is tervben van, de sztem ne csináljanak, főleg Uwe Boll-t még a rendezői szék közelébe se engedjék. -
#776 Lehet azzal várni még pár hónapot.
-
Szeszmester #775 Akkor vedd meg az első héten. -
#774 szerintem letisztultab grafja volt, és űberelhetetlen kinézetű motorsisakos ellenségek!
ennyi a többi gáz. -
Kaslerka #773 Nemtom, nekem az 1 jobban tetszett. A SlowMo+ahogy shotgunra hátrarepültek az szerintem látványosabb volt benne. Azé' ne bántsatok :) -
#772 Biztos a többihez képest. -
#771 Remélem eladás terén jól fog teljesíteni,mert akkor várhatjuk a FEAR 3-at! -
Kaslerka #770 default-ot bemásolod (felülirod) a fear2 könyvtárba + az LC_Clarity01-et is bemásolod ugyanoda és go. Szemcséződis kilöve. -
#769 hihetetlen mekkora probléma :D -
#768 ez nekem kina.
de azért thx -
#767 Ilyen a game alul felül fekete csík! -
rolika43 #766 #756
valaki pls válaszoljon! -
TomDantes #765 Azért akad meg, mert ez a része szar...ennyi XD -
Perszepeta #764 olyan kérdésem van, hogy ugye amikor automatikusan menti a játékállást, akkor 1-2 pill-ra megakad a játék, de ha lejjebb venném a grafikai részletességeket, jelentősen javulna a helyzet? v ez általános hiba, mint a demo-ban volt. Nem akarok ezzel vacakolni, ezért kéne válasz. (Most kezdek mégcsak vele játszani :P)
Köszi előre is! -
#763 Pedig ez filmszerűsíti a játékokat. -
#762 Amugy ki ez a szőke csaj? Csak nem Ő? -
#761 Left 4 Dead-ben is pont ilyen elmosottak a pixelek, vagyis szemcséződnek, mintha valami nagyon enyhén zavarná a "vételt". Remélem nem lesz trendi ez az eljárás. -
#760 Hát csak, hogy egy perverz vélemény is legyen..! :) Én ki nem kapcsolnám a Film Grain -t még ha lehetne sem. Nekem nemes egyszerűséggel tetszik. Azt viszont én sem értem, hogy egy egyszerű beállítással miért nem tiltható le?
Arra a problémára nem tud valaki megoldást, hogy a hang annyira zajos, hogy gyakorlatilag élvezhetetlen illetve iszonyú zavaró? Már a demo is ezt csinálta, de akkor még arra gondoltam, hogy a teljesben nem lesz ilyen gond. Hát lett és emiatt a hang használhatatlan. Persze első dolgom volt uninstallálni a fennlévő kodek csomagot illetve a hangkártyán kívül minden hangeszközt letiltani, de nem segít. -
#759 Azt a fejlesztőt kellene páros lábbal kirúgni akinek a fejébe egyáltalán megfogant ez a szemcsézés ötlet! -
TomDantes #758 Wan warez topic, kicsit vissza olvasol -
#757 Helló
Warez kérdés lesz nem láttam warez topicok!
Letöltöttem a F.E.A.R_2_Project_Origin-DIE verziót kicsomagol mountol és rákattint a fear2setupra ezt írták, hogy így kell csinálni de nekem nem történik semmi miután rákattintottam a setupra semmi nem jelenik meg csak a feladatkezelőbe látom, hogy megjelenik. Meg tudja mondani valaki mi lehet a baj?
Köszönöm! -
rolika43 #756 hali!
Nemtom lehet nálam van a hiba!
win 7 betát használok!
a hoba a következő ami már a demóban is előfordult: a kép nem teljes képernyős, hanem csak 16:9-es képarányú!
ez normális vagy beállítás hiba?
1024x768-on tolom, de nem teljes képernyős,míg a monitorom kocka!
valaki írja le, hogy kell teljes képernyősre csinálni! -
#755 tess ennyi:
1) Extract LC_Clarity01.Arch01 to your main FEAR2 directory (Default, C:Program Files (x86)WBGamesMonolith ProductionsF.E.A.R. 2 SP Demo)
2) In the same directory, find the file named "Default.Archcfg" and right click on it. Go to "Properties" and make sure that "Read-only" is UNCHECKED. We want it OFF for now. Press "apply" and "ok."
3) Now that we can edit it, open "Default.Archcfg" and add the line "LC_Clarity01.Arch01" to the very bottom. Save and close "Default.Archcfg".
4) Right click on "Default.Archcfg" again, then go into "Properties" and check the box next to "Read-only." We want it ON now. Press "apply" and "ok."
The mod is now installed - all you have to do is run the game.
If you ever want to uninstall the mod, simply open "Default.Archcfg" and erase the line "LC_Clarity01.Arch01." That's all - you do not need to delete the actual file. -
#754 Az első résznél számomra azért is könnyebb mert nem rántanak fel a annyira a fegyverek, amúgy se valami nehezek az FPS-ek mondjuk, de a Hells Highway-ban elég sokszor meghaltam de épp ez volt a jó hogy életszerűbb. -
#753 Ez legyen a tartalma:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Monolith Productions\FEAR2\1.00.0000]
"Language"="#"
# helyére ird be:
cs <----czech
de <----german
en <----english
es <----spanish
fr <----french
hu <----hungarian
it <----italian
ja <----japanese
pl <----polish
ru <----russian
Inditsd el ezt a reg fájlt! -
#752 mit kell beirni a .reg fileba, hogy kapjak magyar feliratot? -
#751 Én közepesen ugy sem volt több az idő mivel nagyon könnyű lett.Jönnek 80-an akkor is bullettime azt vége is mindenkinek sazl semmi nehézség nincs benne.