F.E.A.R. 2: Project Origin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vakolat roncsolódás gyengébb lett mint az elõzõben.
a mecha-s rész UTÁLOM
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
+ grafika szerintem szebb lett
a hangulat
fegyverek talán ?!
-a HUD a na az egy kalap szar! elég idegesítõ az a szemüveg és ehhez hozzá járul, hogy nem teljes képernyõn van hanem fekete csíkok! biztos egy port amit nem értek mert eredetileg pc-n volt a fear...
a teljesben jó lenne ha full képernyõ volna mert ez így elég rossz.
- replika katonák hülyék, a rádión való beszédük gagyi. hallgassátok meg az elsõ részt(akik játszottak vele tudják).
-nem az eredeti fõhõs! persze majd alma egy tök idegen katonával fogja "megbeszélni" a családi konfliktust aki szintén néma....<#idiota>#idiota>
ennyi
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
(2ghz turion, 1 giga ram meg ilyenek) :p
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Feltettem, demo-t végigvittem, csalódtam 😞
2009-ben ennél sokkal több kellene!!!
Ez Nekem semmivel sem több, mint a FEAR.
Sõt, talán még rosszabb is 😞
Grafikában zéró újat nem hoz, ez valóban ugyanaz a motor, a fölött meg nár régen eljárt az idõ. Dettó ugyanaz a hangulat, Én ebben nagyon kevés újat vélek felfedezni...
Ez a FEAR2?!
Számomra: Óriási csalódás <#rinya>#rinya>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A megoldást egy külföldi oldalon találtam. Elötte én is codec-re gondoltam, de miután leszedtem meg aztán fel is tette újra K-lite-ot meg külön minden egyebet, xvid,divx,vobsub nem javult meg.
Na a megoldás. Általában ott fordul elõ, ahol 2 hangkráyta van a gépben. Ugye van ey alaplapi, meg mondjuk egy komolyabb valami SoundBlaster Audigy vagy valami más. Hiába jelölöd ki mondjuk hogy csak az Audigy-t használod, ezzel nincs gond mert ugye az alapértelmezettet használod mindig.
Aztán a játék is így tesz, a logókig. Onnantól azonban hiába van kijelölve hogy nincs használatban a másik a játék a menünél azt akarja használni. Ezért nincs hang.
Meg kell kereseni a nem aktív hangkártyát és le kell választani ( hardver leválasztása). Tehát ne is lássa a windows. Ennyi.
Utána volt hang.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Remélem ezzel se lesz másképp!
Olvasgattam itt pár "kompatibilitási" problémáról... Hát ez érdekes hangzik, mert Én alapból Win7 alatt akarom prószálni, utána Vista 64 bit-esen. Ui. ezt a kettõ rendszert használom.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Next PC upgrade: 2022
ez a játék nagyon jó lett kérem szépen,pedig nekem anno a kiegészítõ már nem jött be az 1-nél,de ez azt hiszem megér egy misét és már mindjárt itt van,remélhetõleg nem tolják el a megjelenést.
szerintem egyszer kétszer befogunk szarni rendesen...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bár szerintem nem jó, fõleg amikor már ebbe is bejött az üljünk bele lépegetõ baromságba. Az nagyon FAIL.
Magyarul a golyónyom még a korlátnál is közelebb van. Másik meg: ha azok a nyomok a hátsó falon lennének, akkor nem is látszanának, mert egy olyan fegyverbõl származó kis golyónyom nem tûnhet ekkorának ilyen nagy távolságból.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://www.freetvmaci.info/
istenkirály programozás <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[/url][/img]
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
nah mind1, csak így nem volt teljes az élmény 😄
Amúgy XP SP3, és az nvidia driver sem a legújabb: 175.19. Kodekbõl pedig ami fent van: DivX, XviD, Elecard Mpeg2 Decoder Package, illetve egy Combined Community Codec Pack a .mkv fájlok miatt. Ennyi.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
bezzeg a legvégén, mikor csábítottak a teljes game megvételére, ott a video alatt volt.
Fekete képernyõ, reset után safe módban a játék elindul de egér nyista, csak a lábomat nézem 😊 Driver probálgatások után UNINSTALL!
Hát gratulálok srácok! 2009 -ben így kell egy demót kidani <#gun>#gun>
Csak így tovább.... Hajrá <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Az új fiókom: DevLupius
Nos, a játékban szereplõ Armacham Technology nevû cég egyik tudósa Dr. Harlan Wade, akinek két lánya van: az egyik Alice Wade, a másikat nem kell bemutatni, õ a bájosan gonosz Alma. 8 éves kora körül fedezték fel róla, hogy paranormális képességek birtokában van és mentálisan nagyon érzékeny. Ekkor bizonyos kísérletek elvégzése érdekében apja bezáratta a Vaultba, ami egy különleges építmény, az amelyikbe az 1. rész legvégén kell menni. Alma általában 8 éves forma kislányként jelenik meg elõttünk, abban az állapotában, amikor a Vaultba zárták, de valójában már jóval idõsebb. A Vaultban tartották 15 éves koráig kómában, majd mesterségesen megtermékenyitették egy katonai kísérlet részeként (talán fegyverként akarták felhasználni a gyerekeit). 2 gyereket szült, az egyik volt Paxton Fettel, aki szintén mutatott paranormális képességeket, a másik gyerek nem. Paxton mikor felnõtt, telepatikus kapcsolatot teremtett vele anyja és kiadta a parancsot: öljön meg mindenkit, aki része volt az Origin projectnek. Ezután elhatározta hogy megkeresi a Vaultot, és Harlan Wade-et, aki idõközben lezárta a létesítményt, majd kiszabadítja anyját, és bosszút áll az Armacham-on; így veszi kezdetét az elsõ rész.
A mi feladatunk szintén az, hogy megtaláljuk a Vault-ot, és hogy megállítsuk Fettel-t.
De elkésünk és idõközben Alma megöli Harlan Wade-t, mi viszont megöljük Fettel-t.
Az Almát fogva tartó gömb az 1. rész végén felrobban és õ szabad, ezután már semmi sem tudja fékezni õt. Ez magyarázza, hogy a 2. részben már sokkal erõsebb. Az 1. rész végén Alma dühében romba dönti majdnem az egész várost. Viszont idõközben megtudjuk, hogy a 2. gyerek akit Alma szült, az mi vagyunk, ezek szerint Fettel a testvérünk volt, Harlan pedig az apánk.
A 2. rész az 1. rész vége elõtt kb. fél órával veszi kezdetét, amikor is már egy másik egyén bõrébe bújva veszünk részt a történetben. Egy Delta Force különleges ügynök, Michael Becket szerepében, aki azt a feladatot kapja, hogy tartóztassa le az elõzõ rész egyik legfontosabb háttérkarakterét, Genevieve Aristide-ot, aki megnyitotta az Armacham épületét, ahonnan Alma szelleme elszabadult, mialatt teste a Vaultban van. A küldetés természetesen nem megy majd zökkenõmentesen, valami balul sül el és Becket egy kórházi mûtõasztalon tér magához, majd rövidesen felismeri, hogy szuperképességek birtokába került és meg kell tudnia, mi történt az alatt az idõszak alatt míg õbelõle szuperszoldzsört faragtak... Alma ezalatt a végsõ bosszúra készül.
Ennyi a sztori, dióhéjban.
<#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nekem mukodott!!
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
kár hogy a falak nem potyognak szét mint az 1-ben 😞
én csak az 1-el játszottam kiegekkel nem meg már az 1-el is régen valaki nagyábol elmondja hogy ez hogy kapcsolódik meg mi is történt igazából?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt