2430
  • mikiking
    egyébként Mikorra váható crack ?
  • grebber
    A game végén felvetődött számomra 1 kérdés amire nem tudom a választ.
    Leírom hogy mit nem értek.Lehet hülyeség de nekem ez jött le:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval Alma.Elvileg ő egy halott kislány tulajdonképpen egy szellem (volt is info a játék során hogy bezárták és otthagyták meghalni).A végén pedig mi az isten nyilától lett terhes WTF?????

• Mikiller
    LOL!
  • extra sensory
    Tudom mire megy ki itt a játék, meg miért olyan dühös Alma... a játékbaba miatt van minden. Azt hagyta el valahol még a gém elején és ránk pipa amiért nem találja. :]

• CroftManor
    Csináltam egy gameplayt a demóból
    Várom a teljest
  • vérpocok
    Én a Corába akarom megvenni hétvégén. Kivi vok lesz-e már.
  • Synchronous
    Épp péntek 13-án jelenik meg a játék. Monolith-nál tudnak időzíteni.
  • Shep
    Nem tudom feltűnt e valakinek, de ez nem a hardware részleg :) Egyébként én annak idején mikor megvettem ezt a Benq monitoromat egymás mellé tettem ezt meg a crt-t és sokkal szebb képe van ennek, pedig csak analog.
  • tmisi
    Nekem ma érkezik az új LCD monitorom (LG W1952TQ-PF), így már wideba nyomhatom a FEAR2-t.
    Igaz a mostani CRT-m nem egy csúcskategória volt anno (LG 710B domború képcsöves).
    . Meg mintha a képélessége már nem lenne tökéletes.
  • Bokafix2
    Tényleg megéri. Jobb a szemnek is finomabb a képe, szebbek a játékok. Nekem 30"-os full hd van, össze se lehet hasonlítani a 19-es crt-mel, mert ehhez képest az egy vicc.
    Mindehhez pedig egy MSI R4870X2-es vga jön hozzá, szal képminőségben nincs hiány, szinte falja a szemed.
  • Lacee86
    Természetesen ha sajnálatos módon tönkremenne a monitorom, már én is valszeg LCD-t vennék (de ne menjen tönkre!). Meg hát mondom, én csak pár példát láttam, biztos igazad van.
  • CalebJoe
    Én azért cseréltem le vagy 2éve mert tönkrement sajnos, de vitatkoznék ezzel hogy szebb a képe bármely CRT-nek is, amikor beüzemeltem az új monitorom 1680-ra állítottam és leesett az állam milyen éles tiszta képet ad szóval aki teheti vegyen LCD-t főleg a mai játékfelhozatal miatt is.
  • Lacee86
    2 ms-os 19-es 4:3-as LG; 4:3-as 17-es Samsung (talán 5 ms-os), 19-es wide LG 5 ms-os -> ezeket láttam így konkrétan (pontos típust ne kérdezz, mert nem tudom), mindenesetre mind3-nak rosszabb képe van szerintem mint az én CRT-mnek; de nem nevezném őket "katasztrófaszaroknak". A cikket amúgy sztem pont az sg-n olvastam. Amúgy meg ebben a 40 ezres árkategóriában maradva mondtam amit mondtam, amúgy már biztos vannak ultrahightech LCD-k, amik olyan élethűek, hogy kinyúl egy kéz és pofánvág. :) Amúgy meg látom h teret hódítottak az LCD-k, de sok ember (köztük én is) csak azért nem fogja a CRT-t lecserélni, h hú, most legyen egy LCD-m.
  • Skyline
    Teh....Már régesrég le is hagyták képminőség tekintetében...
    Valami nagyonrégi vagy nagyon idióta helyet olvastál...
    Nézz meg egy Spva paneles csúcsmonitort...Vagy ha olcsóbbat akarsz,nézz meg egy 24-es tn paneles samsung 2493hm-et...Messze komolyab a crt-knél..
    Valami nagyon katasztrpfaszar monitortokat nézhettél,sajnos tény sok van belőlük,de amik jól sikerültek azok korrektek.
  • Lacee86
    Olyan rettenetesen engem se zavar, de azért jobban örülnék ha teljes képernyőn látnám.
  • Lacee86
    Hát annyira nem értek az LCD-khez, de amiket láttam, azoknál az én CRT monitoromnak szebb színe van. És ezt több helyen olvastam, szóval nem az én kitalációm. Jó, az LCD-k is biztosan rohamosan fejlődtek/nek, úgyh valszeg már lassan utolérik e tekintetben is a CRT-ket. Az LCD-k fogyasztási, helytakarékossági és szemkímélő előnye viszont vitathatatlan. Nekem személy szerint jelenleg tökéletesen megfelel a CRT, remélem h még pár évig jó lesz a mostani monitorom.
  • Skyline
    CRT..basszus..megyek aludni..:D
  • Skyline
    Az egyetlen gondja az átlag usernek a szélesvászonnal hogy teszemazt a sima 4:3-as 19 colosa nagyobbnak tűnik ha vesz egy 19-es wide monitort...MAgasabb...De keskenyebb..A játéktér lövöldében sokkal komolyabb,szimulátorokban belsőnézetnél jobban visszaadja a látószöget,és még bőszen lehetne sorolni...
    A CDT monitor nemlecserélését azért megmosolyogtam,páran abban a hitben vannak hogy a crt monitor még mindig bármiféle előnyben van az lcd-kel szemben,nos már pár éve nincs semmi előny,a kép ugyanolyan gyors,viszont sokkal sokkal szebb egy közepes modellnél,a csúcsmodell lcd-kről (egy 20-22colos olyan 40-50 k körül) mossa a crt-ket a francba legyen az tn paneles vagy a sokkaldrágább pva...:)
  • broman191
    Engem nem zavar, pedig 4:3 a monitor...:)
  • Skyline
    FPS..na...:)
  • Skyline
    Öh...Páran itt húzzák a szélesvászonra az arcukat...Pont az FSP-eket azok amiknél a szélesvászon mérföldekkel jobb mint a 4:3 mivel jóval nagyobb a belátható tér....
    De ez manapság szinte a legtöbb játékra igaz...
  • broman191
    Hang gond megoldva...nem hittem volna hogy megcsinálom. :D FFDshow fel + Realtek integrált hangkari drivere le (összeakadhatott a másikkal valahogy)...nem tudom melyik oldotta meg de van hang, és nem is szól rosszul...:P

Összességében tetszik a cucc - hiányzik a kihajolás a fal mögül, a sebzés mintha lassítással nagyobb lenne, ami nagyobb gond hogy a félelemfaktor nálam nem verte ki a biztosítékot...igaz még csak most jutottam fel a felszínre, remélem a továbbiakban többet fogok libabőrösödni. :)

JPG-ről nem jön le kifejezetten a szépsége, futás közben tetszetős... :)))
  • Shep
    Az a baj, hogy nagyon elmentek erre a tegyük filmszerűvé a játékokat és ez sajnos hozta magával ezt is. Nem azt mondom legyen filmszerű egy játék, de azét ne csak ennyi legyen benne, ha filmet akarok nézni akkor fimet nézek, ha meg játszani akarok akkor játszok.
  • Lacee86
    Egyetértek, játéknál értelmetlennek látom a szélesvásznat. Ha LCD monitort vennék (most CRT van, egy darabig még remélem ez is lesz), bizony nem biztos h szélesvásznút vennék. Nekem valahogy furcsának tűnik.
  • kifli
    jó úgy meg a képernyőn lesz kétoldalt 2 fekete csík
  • CalebJoe
    Na most vittem végig és azt kell hogy mondjam sokkal jobb mint az első része főleg a végén, játékélmény simán egy 10/10.
  • klart
    ja:D
  • Shep
    Ott volt, hogy szerintem. Szóval szerinted? Egyébként tényleg jobb lesz tőle egy játék szerinted?
  • reaper4
    szerinted...
  • Shep
    Szerintem tök idétlen a szélesvásznú winfos desktop, játék. Egyedül filmekben van értelme, nem is értem miért kell ezt erőltetni attól nem lesz jobb egy játék szélesvásznú.
  • Shep
    Én még el se kezdtem. Egyébként miért szokás bejelenteni ha valaki a végére ér egy játéknak? Még ha ír hozzá valami összegzést akkor ok, mert azt szívesen fogadjuk, de a csak simán befejeztem beírások teljesen feleslegesek szerintem.
  • setuh
    hali!noise effectet h kapcsolom ki a jatekbol?
  • LMNO
    Nem kell széthúzni
  • kifli
    a korral való haladás nemfeltétlen jelent szélesvásznú monitort én pl nem szeretnék venni mivel ezen nézem a tv-t és az széthúzva ocsmány
  • Bugesz
    nemvagyok ugyes csak kocka :D
  • klart
    ügyesvagy
  • Bugesz
    Hi all na en is vegeztem vele :D
  • Shep
    Ha nem foshulladék integrált alaplapi hangkártyád van akkor jó lesz. KMPlayer lejátszik szinte mindent ami csak létezik.
  • grebber
    Érdemes végigvinni a FEAR 1-et is igen.
  • devilzero
    Üdv!
    Muszáj megvennem a FEAR 1-et hogy értsem a FEAR 2-nek a sztoriját?
    Jó játék amúgy ?