F.E.A.R. 2: Project Origin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én biztos vagyok benne, h a sisakot szimulálják vele, csak legalább át lehetne állítani. Parásabb a Silent Hill.....egyedül az a játéksorozat volt eddig olyan, ahol igaz nem ilyedtem meg, de végig tiszta feszült voltam alatta(pozitív értelemben)néha muszály volt kikapcsolnom a hangszórót, annyira zavart a sok hörgés, meg zörgésXD
A Fear csak iJeszt(!!!XD)de valamennyire félelemben tart...de ha olyan nézetbe lenne, mint az 1, az vhogy jobb lenne...

broman191
Safe módban indul gond nélkül, megy rendesen, csak hang nincs...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Hmmm elindítom a demót, sötét kép, 5 perc után ctrl+alt+delete "Nem válaszol"....-.-''

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

copass
hát lesz olyan mint az 1 tuti, a frászt hozta rám ez is, kis szemétládák a monolithnál!😄 az 1et se bírtam mégegyszer végigvinni, elkezdtem de 5perc után a frász tört ki, még úgyis hogy pedig azért már sejtettem hogy mi merre, de akkor bevillant a beszarás jelzõ. ez vicces hogy nem lehet képarányt váltani,nekem 16:10 van. szerintem a sisakot akarják szimulálni ezzel.

Kandurex
Én is meglestem, engem nem zavart a 16:9, mondjuk eleve Wide monitoron játszottam. A grafika szerintem pofás, kellemes, igaz 1680X1050 full-full -on toltam. A játékmenet régi, bár kicsit megyek-oszt-hent jellege volt a dolognak, de tûrhetõ szinten belül. A hangok mindent visznek, 5.1 rendszeren izzítottam és kiváló volt mind a pozicionálás és minõség is. Bár mintha kicsit halk lett volna a játék, külön meg kellett piszkálnom az erõsítõmet, hogy adjon egy kis többlet kakaót.

Összességében is tetszett, bár kicsit kuszák voltak a harcok, viszont jó pont volt a fedezék használat! Egyébként hangulatra megtudod zavarni, szóval szerintem azért, ha kellõen beleéli magát az ember tud ez borzongató és ijesztõ is lenni...de....de...inkább nevezném ezt egy kiegészítõnek...valahogy nem érzem, hogy ez ANNYIVAL több lenne. Az biztos, hogy teljes áron nem fogom megvenni. Talán év vége felé valami nagy budget akcióban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziaztok a golyónyomok nálatok látszódnak a falban ha bele lõssz? Mert nálam nem látszik meg töltény hüvelyek sincsennek.
HeadHunter86
Jó volt a demó, várom a teljest. 16:9 idegesít csak.

Nem úgy értem😊 hanem, h oroszul beszélnek, épületek, környék oroszos(persze....még szép, mivel Oroszországban játszódik😊de emiatt nem tetszik. Mondjuk én alapból az RPG-ket sem annyira részesítem elõnyben, de vhogy az optimalizálásról, a hangokról, elõveszel egy fegyvert, és mintha egy fémdarabot dörzsölnének egy másikhoz...hát szóval no komment...
Akkor már inkább Fallout, ha poszt apokaliptikus hangulat...
Visszautalva a Condemned-re, mivel aránylag kevés túlélõ horror létezik, ezért minden darabot meg kell tisztelni annyival, h egyszer végigvisszük, még így is változatosabb, mint egy mmo vagy egy rpg, mert itt tényleg tudnak meglepni dolgok.
Na de ne térjünk el ennyire a Fear-rõl,

túl orosz? 😄DD
elképzellek játék közben ahogyan húzod a szád, majd kilépsz belõle: "áá ez túl orosz nekem" 😄D

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Dark Sector mondjuk a videók alapján nekem pl nem tetszett, hiána a graf, meg a bumeráng....eleve ott kezdõdik, h orosz gyártmány, Stalker is szar volt, pedig vittem egy ideig, de túl orosz volt számomra...

Végignéztem pár videót a Condemned 2-bõl, hát lehet, h nem kell benne nyomozni, de én beletörõdök, h a fõszereplõnek máshogy alakult a sorsa, akkor nem lehet mindig nyomozó, úgy ahogy Sam Fisher is, ha úgy gondolják a fejlesztõk, h csöves lesz, aki menekül a rendõrök elõl, akkor olyan lesz, és én elfogadom, és akkor is végigvinném. Nemtom h ott is milyen lesz az új elképzelés, de a 4 után nem azt várnám, h újra munkába álljon, ha mégis, akkor is máshogy, ne úgy mint a 3-ba(ha olyan folytatást akarnak, akkor inkább ahhoz csináljanak letölthetõ pályákat)De én sztori folytatást akarok....Nekem ez a lényeg, ha másra akarod a játékot, legyél fejlesztõ, v írkálj építõ kritikákat a fórumába.

Kandurex
Ugyan már, hol istencsászár? Ez a fogalom olyan játékoknál kell, hogy elõkerüljön, mint a Half - Life, vagy Knight Of The Old Republic I., Diablo vagy Riddick (ennek pl. az új része) akár a F.E.A.R I,...de nem egy Dark Sector hulladéknál...na, mindegy, ízlések és pofonok...jah és nekem tetszett a Condemned I...de a kettõ...ehh

grebber
Dark Sectort is mennyi konzolos lehúzta azt atomistencsászár game!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Hát pont neked aztán végkép mindegy, mert minden szart képes vagy kipróbálni, játszani. De egyébként nem csak az én véleményemet tükrözi, jó pár ismerõs tolta félre vagy vette le a MUST HAVE kategóriából. Egyszerûen szar lett.

JackSparrow88
csá, sajnos nekem csak 1 Mbites netem van, így eltartana 3-4 óráig is mire lejönne. Szal a kérdésem h ha már ennyit foglal el akkor legalább van benne 2 pálya mer akkor leszedem...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

grebber
Attól még hogy neked nem tetszik nekünk lehet bejönne!

CalebJoe
Néhány kép tõlem is

Kandurex
jaj, dehogy ugyanaz a kettõ, hallod én áttoltam 1 vagy 2 pályát aztán fújogatva töröltem le, képzelj el egy abszolult szürreális világképet, ahonnan a falakból kiolvadnak az ellenségek, majd füsté válnak ilyen fekete szurokszerûen...öhhh...akkor gyopárság az egész, messze nem tükrözi az elsõ rész jó kis nyomozós - thilleres beütését...fasság, finom is szólva...

Lehet, h baromság, de nekem csak azért kellene, mert folytatása az 1-nek, így akármilyen legyen, de kellene, talán csak akkor nem, ha pl. tetris lenne a játékból, de ez követi az elõzõ játékmenetét.
valamilyen szinten az 1 is baromság, h jönnek azok az embernek nem mondható elmebetegek, meg azok a lények.

IJESZTÕ, tényleg.....pedig helyesírásból jó vok, de ezt elnéztem kissé😊

Kandurex
Condemned 2 ne kérj, mert akkora baromság, hogy fájdalmas, legalábbis a demója alapján.

Ja, és érdekes módon nekem úgy tûnt, h az 1-hez képest jobban van optimalizálva, és borzalmas az emberek "világítása", modernebbnek tûnik tõle a játék, de az emberekre nem kellene ennyi fényeffekt.
Kérünk egy Condemned 2-t PC-reXD

Kandurex
ijesztõ.....IJESZTÕ...IIIIIIIIJESZTÕ....olyan nincs, hogy ilyesztõ, talán süllyesztõ, de nem ilyesztõ....szóval IJESZTÕ, ha már egy horror játékról beszélnük

Na végigvittem én is.
Nem értem a mostani szélesvásznú tendenciát, h minden mai játékot így kell megcsinálni, és át se lehet állítani. Hát alig lehet látni vmit, amúgy is elfoglalja a kép felét a sok HUD(kijelzõ, amit itt van bõven)meg a fegyver, még a fekete csíkok is direkt takarják a képet.
Amúgy a fényviszonyok néha reálisak, néha nagyon nem, de túlzásba nem viszik. Hangok elsõ osztályúak, fegyverhangok is perfektek. Nagyon felhúzott grafon is csak enyhefokú egérre késõbbreagálást venni észre, de nem akad(új épület, pályarész esetén 1 mp-re).Nehézségi szint nehezen se túl nagy kihívás, ha hagyod, h észrevegyenek, akkor nehezebb lesz, ha egybõl rájuk rontasz, nagyon könnyû. Idegesítõ, ha felveszel vmi új információt, azonnal beugranak fájljaid, és neked még külön escet kell nyomni(megtöri a hangulatot,a menübe kellett volna beleépíteni, h ha kíváncsi vagy rá, akkor nézd meg.)
Félelemszint nem Condemned, de a feszültséget fenntartja(iskolás résznél kapkodtam rendesen a fejem)egy rakat lõszert ellõttem a levegõbe a bevillanó "Almák" miatt 😊
Hogy is mondjam, a Silent Hill parában tartott, de jobban, ilyeszteni nem nagyon ilyesztett. Ez viszont ilyeszt, a metrós rész elõtti folyosón, amikor hátrafordultam, és bevillant Alma, akkor enyhén felordítottamXD ilyenek voltak az 1-ben is😊
Végezetül nem rossz játék, a harc talán kevesebb, mint az 1-ben, de nagyon hasonlt rá.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

grebber
De miért nem lehet elõrendelni még nálunk?

vérpocok
szomszéd kisjány

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Synchronous
Ki hintázik? <#vigyor>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

The Protector
KÉPZ

Pofánrúgás elött

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kandurex
Ilyen kamrán edzõdött õsmagyartól mit várjon az ember? 😄

Egyébként az elsõ résznek voltak ijesztõ részei, különösen a vége a labornál!

grebber
Nem kell megmagyarázni nem 1x toltam végig a FEAR-t.1-2 résztõl eltekintve semmi félelem nem volt benne!

Az hogy este egymagamba kimegyek a kamránkba valamiért abban több a félelem!De persze ki mit tart félelmetesnek!

mert azt is éjszaka kell játszani fülessel vagy rendes hangzással
ugyanis inkább a hangi mint a képi világa üt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Kurva félelmetes? Sajnos az 1ben is alig volt ilyen rész ebben a demóban meg semmi félelmetes nem volt 😞

100K-val...<#levele>

The Protector
NAh meglestem a demót.Majdnem max beállításokkal de 30fps-et hozta.Viszont a területeket külön tölti a játék tehát amikor az egyikbõl átmész a másikba nekem picit rátölt de semmi xtra.
Kurvaparás.Itthon mindent besötétítettem hangerõ +mélyláda maxon és kurva félelmetes.
Arra viszont figyeljetek h a brightnsst húzzátok lejjebb mert alapból nekem világos volt.Nagyon parás a játék és fosni lehet rendesen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mennyivel jön?
Mire hazaérek legalább nem kell keresgetnem honnan töltsem.<#wave>

én innen szedem:
http://files.filefront.com/FEAR2+SinglePlayer+Demozip/;13055570;/fileinfo.html

Honnan lehetne a leggyorsabban letölteni?
Vmi magyar oldal?
<#confused>

grebber
Nem mértem stoperrel de legnehezebben olyan 25 - 35perc de lehet hogy ez már sok is nem tudom.

Mennyi a játékideje, hány perc legnehezebben közepes tempóban játszva, kisfilmeket megnézve?

A full game biztos lessz vagy 8 giga.
extra sensory
Sztem nincs benne a demóban, de majd kiderül.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

grebber
Vajon ez a demó only angol nyelvû?Nem lehetne benne valahol a magyar nyelvi fájlok?

Bokafix2
Jók a képek ütõs a grafika, de a para, sõt ami(aki) számomra lényeg a játékban az nem látszik.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

THX! <#worship>
Akkor szerintem az A64 X2 5000+ és 9600GT -vel sem lesz gond.

I Love this game! <#taps>

grebber
1280*1024 MINDEN MAXIMUMON. 40-60 FPS.Nem figyeltem de lehet Vsync be volt lõve mert stabilan 60 volt a fölé nem ment!

Milyen beállításokkal ment?
És hány fps-el?
Alig várom hazaérjek melóbol aztán teszt.

<#violent><#gun><#buck><#buck>

zzeN
pár shot tõlem is:

a hangulata nagyon odabasz, nekem jobban tetszik eddig mint az elõzõ részek...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Simán semmi gond nincs játékoknál!

Rövid lett a demó nagyon,de nekem tetszik jól is fut.

Fényforrásoknál nekem hibás a kép 😞 Az egyik képek látni is bekarikáztam pirossal!
No megyek végigtolom megint!
A boltokban várhatnak engem biztos megveszem!